Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Tih 7-8 hiljada mesečno je za takve samo pola meseca na lebu i vodi, to se ne vidi niti iko zna, ali se zato S21 ultra na astalu u kafiću gde se srče jedan espresso pola dana i glođe plastična kašičica vidi sve u 16 :)

Najgluplji izgovor ljudi koji hoće da imaju nesto za sta nemaju para, a zarobe se u rate pa na kraju plate uglavnom i vise nego sto to realno kosta je "sta je 7-8000 ne oseti se.."

Pa da se ne oseti ti bi tih 8000 mesečno stedeo pa na svake 2 godine imao kes za telefon.

60e moze da ne oseti nemac koji radi 3000e, nikako Srbenda prosecne plate 50k dinara, i da se razumemo najviše ljudi koji nose s21 ultra su ljudi koji rade za 50k din
Pa nije uglavnom, nego uvek. Nema teorije da jeftinije iskosta telefon na pretplati preko operatera, nego kada se odmah isplati u radnji. Cak i kada su novogodisnje akcije, pa iskosta sve na kraju bar 100e skuplje. Tako da me malo i cudi ta najezda kupovina telefona preko operatera.

Radi za dzeparac?

Radi za dzeparac?
Kod nas u Knjaževcu (Istočna Srb) ljudi rade i za manje od 30 000 mesečno, nažalost. Ali kao što reče @mrmilos , telefoni su odavno postali statusni simbol (bar u našoj zemlji), i ljudi su spremni da se odriču nekih stvari, zarad telefona, koji im očigledno pričinjavaju zadovoljstvo.

Ako moze, onda samo napred. Svako zna sta mu je prioritet.

Evo npr, da ne racunam mene, ali keva i cale rade za kupno 130-140 hiljada mesecno, placaju box 4500, 2 telefona i 2 paketa sto je jos 8500, ukupno 13.000 za neko zadovoljstvo, i opet ne osete tih 13000, a gde su drugi racuni, struja, voda itd...i ne odricu se drugih stvari.

Ja sam moj s21u kupio za keš a da me pitaš odakle mi para, nemam pojma 😂
Inače ne vadim telefon iz džepa sem ako ga ne koristim da ufotkam nešto.

Planiram da uzmem sebi s21 i naisao sam na oglas sa ovom slikom gde je prodavac napisao da je tel star 3 dana i stavio u zagradi zadnja slika, a ovo je zadnja slika. Iskren da budem ja ovde ne vidim nista sto potvrdjuje da je tel star 3 dana. Jel vidite vi? 😀 U garanciji je u vipu do Januara 2023. I da, prodavac ima 1000+ pozitivnih i nijednu negativnu. Sorry ako je off i hvala na razumevanju. 😀😀😀

Prilozi

• Screenshot_20220206-181959_KupujemProdajem.jpg
    Screenshot_20220206-181959_KupujemProdajem.jpg
    91 KB · Pregleda: 79
Trazi nek ti slika ugovor, prosto. Bez ugovora nemas ni garanciju.

Jel se isplati dodati 200e za nov pixel 6 pro?

Pa uglavnom je zaheftan za ugovor..

Hvala ljudi 😀 Kapiram ja da je zaheftan, samo mi je cudno kako ova slika iznad potvrdjuje da je tel star 3 dana (po tekstu iz oglasa) 🤔 a prosla je prva god garancije.

Tih 7-8 hiljada mesečno je za takve samo pola meseca na lebu i vodi, to se ne vidi niti iko zna, ali se zato S21 ultra na astalu u kafiću gde se srče jedan espresso pola dana i glođe plastična kašičica vidi sve u 16 :)
E vala tu scenu cesto rekonstruisu al malo mi je neverovatno da će neko da se divi ili pridje i pita je li to samsung flagship. Pri tom sam i ja imao dosta S modela počevši od s4 i nisam imao te scene a ni sad sa apple. Mozda se provuče kroz priču model kome se svidi dizajn i to je sve. Al sad da se neko baca na sto gde se srce espresso zbog moba to tesko 😅

@nidzakv ako ti je 200€ vredno igranja pola godine sa pixel 6 pro onda samo pucaj (posto vidim i s21 ti brzo dosadio) 🤣

Ma nije dosadio, ispao mi je i ima ogrebotine po lajsni a to mi veoma smeta ***... Plus mi je 128gb malo...

A i exynos mi se smucio. Signal i wifi problemi...

Jel se isplati dodati 200e za nov pixel 6 pro?
Po mom misljenju max doplata 50-70e samo sto je noviji i verovatno manje koriscen nego tvoja ultra, sve preko toga nista.
E vala tu scenu cesto rekonstruisu al malo mi je neverovatno da će neko da se divi ili pridje i pita je li to samsung flagship. Pri tom sam i ja imao dosta S modela počevši od s4 i nisam imao te scene a ni sad sa apple. Mozda se provuče kroz priču model kome se svidi dizajn i to je sve. Al sad da se neko baca na sto gde se srce espresso zbog moba to tesko 😅
I ja sam primetio da nije toliko samsung vidjen u drustvu i za stolom, mislim da to vazi samo za apple, kao da je od zlata napravljen.

Nakon januarkog apdejta pojavila su mi se seckanja animacija o kojima je pisano ovde. Moram priznati da sam neprijatno iznenadjen time, na telefonu ovog ranga. Ni na jednom telefonu mi se to nije desavalo, toliko je iritantno, telefon je neupotrebljiv, moram da ugasim i upalim ekran da bi radio normalno. Nadam se da ce resiti narednom nadogradnjom. S21 obican, januarski update.

@mrmilos Jel si probao da uradiš clear cache? Baš čudno da secka toliko da je neupotrebljiv.

Nisam siguran kako to da uradim...?

Ugasiš telefon, nakačiš USB-om na računar, držiš Power+Volume UP, imaćeš start ekran, nastaviš da držiš dok ne vidiš meni. Odabereš opciju sa wipe data/cache partition. Volume Up, Down su za šetnju, Power taster je potvrda operacije.

Video:

Nazad
Vrh Dno