@morbius sta kazes za danasnji dan na berzi ??
Jedan off od mene nadam se koristan masi 🙂. Imate aplikaciju cryptoalerting koja javlja sms-om/mailom kad cena željenog coina dostigne cenu koju ste postavili (na menjačnici koji vi odaberete). Mogu se tri alerta u osnovnoj verziji podesiti. Mnogo zgodno za trejdere 🙂
Mislim da su bar 100X veće šanse da ti neka maliciozna aplikacija svuče / ukrade keš sa kartice nego da ti ukrade kripto iz recimo exodus wallet-a.Kao neko ko se bavi testiranjem a izmedju ostalog i mobilnih aplikacija mogu da vas posavetujem da budete pazljivi sa instaliranjem raznoraznih mobilnih aplikacija na uredjaje koje koristite za kripto trgovinu.
Ne kazem da je aplikacija gore maliciozna, ali uopsteno ako preko mobilog telefona trgujete, savet je da to bude izolovani uredjaj.
To sam i ja radio neko vreme pa me sačekalo da ujutru vidim pad i onda čekam zarobljen da se vrnem nazad.Juce sam ( bez prepisivanja ) ponovio ulazak u LUNA, ovaj put pri 47.01 a izasao jutros pri 51.9.
Usao i u SOL pri 95 i izasao jutros pri 105.
Je l' mora da se zakazuje kod tebe 😉Pogledajte prilog 334089
Запратите ме за још прецизних техничких анализа
Nisi bio u pravu! 39.7k upravoBTC
Ne znam da li je neko naseo na ovo jutrosnje zelenilo ali ako neko sad kupuje BTC ili altove mislim da gresi. Jos uvek smo u ociglednom downtrendu.
Mini pumpa BTC-a pod uslovom da dodje do 38.800 ocekujem ponovo odbitak, stim da support na 36.500 ne ocekujem da ce izdrzati sledeci napad.
Sta da ocekujemo dalje? 🤷♂️Srećnih 40k svima koj slave btc 🍻
Kreću likvidacije polako.
Pisao sam, dok smo bili na dnu, ne pratiš na časuSta da ocekujemo dalje? 🤷♂️
45 - 47k se čeka, i tu se rešava situacija za dalje ( verovatno tek krajem februara ). E sad, da li će biti od 33k ( od jutros ), ili će nastaviti još malo na dole, videćemo. Ali svakako očekujem jači odbitak, jer su se poprilično nagomilali šortovi u zadnjih nekoliko dana.
Ja sam počeo da gradim long i prvi target mi je malo ispod 40k.
Idealan svenario bi bio: 33-> 45->40->50, tako nešto planiram da isptrejdujem u narednim nedeljama.
Simke je tu, a nadam se da kolega nije popio rekt u zadnjem padu sedeći u longu i čekajući 250k. Javiće se sigurno ponovo kad budemo oko ATH, bez brigeGde su nam sad Simke i Prestige kad nam najvise trebaju 😁
To sam i ja radio neko vreme pa me sačekalo da ujutru vidim pad i onda čekam zarobljen da se vrnem nazad.
Otada, takav trejd završavam dok sam budan, ne čekam jutro u kriptu.
Zbog ovoga se moraš odlučiti da li si daily ( par sati ) ili swing ( par nedelja ) trejder, ili hodler ( par godina ).Evo sad se obrnuto desilo. Onaj profit od jutros sada izgleda kao gubitak
Nista, ostaje postavljanje buy ordera i cekanje.
Ja koristim na mom androidu secure folder, na njemu mi je instaliran binance. To mu dodje kao neka virtualna mašina na windows, operativni sistem u operativnom sistemu. Clipboard mu je naravno takodje odvojen od standardnog androidovog. Mislim da je to veoma zgodna stvarčica na samsungu i da je poprilično siguran.Kao neko ko se bavi testiranjem a izmedju ostalog i mobilnih aplikacija mogu da vas posavetujem da budete pazljivi sa instaliranjem raznoraznih mobilnih aplikacija na uredjaje koje koristite za kripto trgovinu.
Ne kazem da je aplikacija gore maliciozna, ali uopsteno ako preko mobilog telefona trgujete, savet je da to bude izolovani uredjaj.
Da ne bude off...
Juce sam ( bez prepisivanja ) ponovio ulazak u LUNA, ovaj put pri 47.01 a izasao jutros pri 51.9.
Usao i u SOL pri 95 i izasao jutros pri 105.
Danas cu opet da ponovim. To su mi prvi buy orderi pa su zato ulogi dobitak manji. Drugi i treci orderi su mi veci i to je nesto sto cu da praktikujem ovih dana dok cena ovako varira na dnevnom nivou.
Otresli su ih ko cigance slinu. Tako to bude kad se shortuje stalno. Rekoh pre neki dan da trebaju da budu oprezni.Srećnih 40k svima koj slave btc 🍻
Kreću likvidacije polako.
Počeli su sad da se gomilaju longovi, biće definitivno zanimljiv vikend za trejdere.Otresli su ih ko cigance slinu. Tako to bude kad se shortuje stalno. Rekoh pre neki dan da trebaju da budu oprezni.
Ne treba to da te čudi kad su svi bili bearish i poplašeniMeni je i dalje čudno da je to to od dna.. Nismo se zadržali ni par dana..
Pa pazi, ne znam sa kojim ciframa raspolažeš, ali half - half je uvek ok varijanta.@Simke1984 Pravo da ti kazem, pratio sam sta pisete ti i LaPrestige, neki savet tvoj , neki njegov i usao sam u par altova i nesto malo BtC i ETh, danas izasao iz SOLa, razmisljam da li sacekati 42k ili izlaziti odma iz svih altova u USDT, ali kao sto kazes- to je pitanje od milion)) mozda ostavim half-half. Da imam, da dokupim ako krene “bloody weekend”
Uhvatati jos koji dolarcic pre moguceg bear-a. Ako ga uopste bude…
Sto bi znacilo, ne znam da li sam “HODLer” ili Swing trader. Ja bih i jedno i drugo 😁
Malo da hodl a malo da trade na nedeljnim intervalima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari