Šta je novo?

Huawei GT/GT2/GT2e/GT2 Pro

@nidzakv
Cini mi se da je jos neko pisao u temi u vezi te prasine ili sta li je vec...
Ja sam primetio jos proslog leta, na suncu se najbolje vidi, cak i kada je upaljen ekran, jako je tesko uhvatiti fotku i docarati to...
Ne znam da li ima osnova za reklamaciju?!
IMG_20220203_171746.jpgIMG_20220203_172208.jpg

E bas to. Doduse, kod mene dosta manje..

Jel' ima negde siva kožna narukvica za GT2 Pro na sniženju?

GT2 je sertifikovan na 5ATM standard koji garantuje zaštitu od prašine u normalnim uslovima, prostorijama za život, kancelarijama itd. Sa druge strane, nije pogodan u posebno prašnjavim sredinama. Mislim da je teško ostvariti pravo na reklamaciju što se toga tiče. Kako dokazati da je nošen u normalnim uslovima 🤔

Kako se sada menjaju watchfaces - i?
Ranije sam to radio tako sto bih u health aplikaciji isao na privacy statement pa disable huawei themes service i onda bih dobio opciju da izaberem watchface smestenu u telefonu.
Posle to vise nije radilo a sada vidim da ste pisali za healt aplikciju koja u gornjem desnom uglu ima 4 tacke,takva je i kod mene sa 4 tackice.
Kako sada mogu da ubacujem watchfaces koje sam skinuo u telefon?

Kako se sada menjaju watchfaces - i?
Ranije sam to radio tako sto bih u health aplikaciji isao na privacy statement pa disable huawei themes service i onda bih dobio opciju da izaberem watchface smestenu u telefonu.
Posle to vise nije radilo a sada vidim da ste pisali za healt aplikciju koja u gornjem desnom uglu ima 4 tacke,takva je i kod mene sa 4 tackice.
Kako sada mogu da ubacujem watchfaces koje sam skinuo u telefon?
Here you go..

Jel se dešava nekome na GT2e da se frame sata odlepljuje? Polako vidim tragove kao da je lepak popustio, jer kada stisnem prstom, nestane taj deo koji se odigao. Bukvalno izgleda kao kada se folija odlepljuje sa ekrana, pa uđe vazduh.

Nema toga na GT2.. Bar kod mene.

Evo kako izgleda:

Nema ni kod mene na GT2.
Uz napomenu da sat nikada nije bio u kontaktu sa vodom (plivanje, tuširanje...).

Ja skoro ne skidam sat. Bazen, plivanje u moru, teretana, ne štedim ga, ali očiledno ne može svuda, i ako posle mora obavezno ide pod tuš da sperem so.

Мораш да направиш нов фолдер у телефону, и ту пребациш то што си скинуо са телеграма. И онда у хелт апликацији идеш на опцију да додаш нове фејсове

Za ovo mora modovana health app pretpostavljam?

Da. Ostavio je decko link do modovane app, par strana unazad.

Мораш да направиш нов фолдер у телефону, и ту пребациш то што си скинуо са телеграма. И онда у хелт апликацији идеш на опцију да додаш нове фејсове
Znam za to ali iz helta ne mogu da dodjem do tog foldera?
Screenshot_20220207-193727_Health.jpgScreenshot_20220207-193737_Health.jpgScreenshot_20220207-193748_Health.jpgScreenshot_20220207-193809_Health.jpgScreenshot_20220207-193824_Health.jpgScreenshot_20220207-193934_Health.jpgScreenshot_20220207-194013_Health.jpg

Мислим да мораш да имаш кинески налог да би радило

Са модованом апликацијом све то може без кинеског налога,дакле нормално означиш Србију,али скинови не могу да буду у "download" фолдеру,него у било ком другом.

Kineski je nalog.
Skinovi nisu u download folderu vec u wachface folderu.

Jel ProMobi zadužen i za satove kod Huawei-ja ili samo telefone i tablete? Vidim na sajtu im samo to piše pa da vidim gde da odnesem sat pošto još imam garanciju.

Da li Huawei Smart Watch GT2/GT2e poseduju navigaciju na sebi. Tj. da li beleži putanju kretanja na sebi ? Hvala

GT2, kada je uključena aktivnost, beleži putanju. Ima svoj GPS.

Da ne otvaram novu temu jer pretpostavljam da i ovde ima vozaca koji koriste handsfree u autu.
Naime, kako sam auto povezao kao bluetooth handsfree, sad su mi na telefonu dva bt uredjaja koje mogu koristiti za razgovore, medjutim desava mi se da random nekad koristi auto, nekad smartwatch. Moze se rucno u toku poziva birati, ali iz nekog razloga ne mogu iskljuciti smartwatch da ga i ne pokazuje jer ga ne koristim za pozive.
Da li je zabagovalo, ili sta ne znam. Pokusao sam u podesavanju bloetooth-a iskljuciti Phone Calls za sat, ali on i dalje radi.
Prosto pitanje: kako iskljuciti smartwatch da ga i ne nudi kao bluetooth device u toku poziva?

Да искључиш у хелт апликацији опцију да не добијаш позиве на сату. Можда тако само

U tom slucaju ne bih imao ni notifikacije o pozivima?

Da ne otvaram novu temu jer pretpostavljam da i ovde ima vozaca koji koriste handsfree u autu.
Naime, kako sam auto povezao kao bluetooth handsfree, sad su mi na telefonu dva bt uredjaja koje mogu koristiti za razgovore, medjutim desava mi se da random nekad koristi auto, nekad smartwatch. Moze se rucno u toku poziva birati, ali iz nekog razloga ne mogu iskljuciti smartwatch da ga i ne pokazuje jer ga ne koristim za pozive.
Da li je zabagovalo, ili sta ne znam. Pokusao sam u podesavanju bloetooth-a iskljuciti Phone Calls za sat, ali on i dalje radi.
Prosto pitanje: kako iskljuciti smartwatch da ga i ne nudi kao bluetooth device u toku poziva?
Probaj mozda ovako... Da udjes u podesavanja telefona, bluetooth pa tu sa desne strane gde ti je sat kliknes na taj zupcanik ili kako je vec kod tebe prikazano i odstikliras da sat prima pozive... Na taj nacin ce ostati povezan ali nece primati pozive... Probaj...

Prilozi

• Screenshot_20220215_001732.jpg
    Screenshot_20220215_001732.jpg
    68.2 KB · Pregleda: 20
  • Screenshot_20220215_001749.jpg
    Screenshot_20220215_001749.jpg
    109.6 KB · Pregleda: 20
Probaj mozda ovako... Da udjes u podesavanja telefona, bluetooth pa tu sa desne strane gde ti je sat kliknes na taj zupcanik ili kako je vec kod tebe prikazano i odstikliras da sat prima pozive... Na taj nacin ce ostati povezan ali nece primati pozive... Probaj...
Imao sam taj problem ranije i nisam uspeo da ga rešim, čak i ručno kada podesim da sat ne prima audio pozive on posle nekog vremena sam ponovo aktivira tu opciju. Jedino rešenje u to vreme je bila instalacija Health aplikacije sa google play store koja je sada zastarela poprilično.

Vrh Dno