meni isto nije htela da radi mobibanka od juce , pa sam jutros je reinstalirao i sada radijedan deetalj. Kada sam pljusnuo A12 odradio fabr.reset i sve app ponovo instal. Nije htela da mi radi Kombank i b92 app, cak sam im slao i mejlove. Posle nekoliko reinstalacija i rebuta proradilo. Da znate. Sta je bilo nemamo pojma.
Uf kako me taj bounce efekat pri scrolu nervira. To mi je najiritantnija stvar na A12 i One UI 4.0Ma baterija ti je bila "loša" baš zbog reseta, dok ne odradi jedan dva ciklusa i sve optimizuje.
Edit : btw koliko mi je simpatično va videima delovao "bounce" efekat na kraju skrola, sada počinje čak malo i da me nerviraIzgleda ga je Samsung ipak s razlogom izbacio ali su ljudi kukali da ga vrate...
Ne znam da li na neki način može da se isključi, strašno iritira i imam osećaj kao da je bug, a ne nova mogućnost A12 i One UI 4.0.I mene, deluje nekako neozbiljno. Ne mogu da se naviknem i dalje.
Kada skroluješ nešto u bilo kom pravcu, pa kada dođe do kraja te liste postoji neki odbijajući efekat, kao kada se loptica blago odbije od zid. Probaj recimo u listi pozivanih kontakata i sl, primetićeš taj bounce efekat.A kakav je to efekat?
Meni sve isto.![]()
Znam da u developer opcijama može da se Windows animation scale, Transition animation scale i Animator duration scale podese na off, ali mislim da to ne otklanja "bouncing" efekat.Iskljucis animacije i resena stvar![]()
Super da dvaput dnevno punim bateriju
Vidi na A52 forumu, par strana unazad, neko okacio neku modovanu call recording apk. Meni na A52S radi bez premca.Da li postoji neko rešenje bez root-a za call recording na SnapDragonu? Probao sam preko Odina da ubacim Egipatski zvanicni rom na kome bi trebalo da je aktiviran nativ call recording ali nakon aktiviranja, CSC je turski. Čak sam telefon aktivirao sa Egipatskom sim karticom ali i dalje je Turska.
Izvoli:@durlancity da li možeš da napišeš naziv aplikacije ili da zakačiš link do te poruke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari