Šta je novo?

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Vidjao sam Spigen u nekim prodavnicama, znam da su tu Nillkin 100% original ! e sad, ne bih da garantujem, jer zaista ne znam.

jedan deetalj. Kada sam pljusnuo A12 odradio fabr.reset i sve app ponovo instal. Nije htela da mi radi Kombank i b92 app, cak sam im slao i mejlove. Posle nekoliko reinstalacija i rebuta proradilo. Da znate. Sta je bilo nemamo pojma.

jedan deetalj. Kada sam pljusnuo A12 odradio fabr.reset i sve app ponovo instal. Nije htela da mi radi Kombank i b92 app, cak sam im slao i mejlove. Posle nekoliko reinstalacija i rebuta proradilo. Da znate. Sta je bilo nemamo pojma.
meni isto nije htela da radi mobibanka od juce , pa sam jutros je reinstalirao i sada radi
ja nisam odradio fabricki reset kada sam instaliro A 12

Ima nekih bagova ovaj A12. I neke stvari su drugacije. Na primer, kada mi radi Deezer na fonu, pre mi je na lockscreen-u bila kartica gde sam mogao da pauziram itd. Sada toga nema moram da otkljucam telefon i swipeujem notifikacije. Ne znam da li se nesto samo iskljucilo ili sta.

Verovatno je nešto isključeno. Kod mene stoji ta kartica na zaključenom ekranu.

U pravu si. Lock screen podesavanja, widgets. Music bilo iskljuceno.

Baterija se popravila nakon jednog ciklusa, neki drain je bio vjerovatno odmah nakon update-a, iako je bio uradjen factory reset. Sad je cini mi se malo bolja nego na A11.

Prilozi

• Screenshot_20220129-215512_Device care.jpg
    Screenshot_20220129-215512_Device care.jpg
    56.6 KB · Pregleda: 25
Ma baterija ti je bila "loša" baš zbog reseta, dok ne odradi jedan dva ciklusa i sve optimizuje.

Edit : btw koliko mi je simpatično va videima delovao "bounce" efekat na kraju skrola, sada počinje čak malo i da me nervira :) Izgleda ga je Samsung ipak s razlogom izbacio ali su ljudi kukali da ga vrate...

Mislim da tako treba :)

Poslije svakog većeg update-a (skok za cijelu verziju androida) je poželjno napravit hard reset, čisto da sve legne na svoje.
Ukoliko se to ne napravi, postoji mogućnost da jednostavno nije sve leglo kako spada i da postoji nekakav bugić ili da nešto ne šljaka kako spada.
Naravno, nije pravilo, ali je svakako poželjno.

Već sam pisao, ali ako moram da radi factory reset, radje kupujem drugi telefon...

Ma baterija ti je bila "loša" baš zbog reseta, dok ne odradi jedan dva ciklusa i sve optimizuje.

Edit : btw koliko mi je simpatično va videima delovao "bounce" efekat na kraju skrola, sada počinje čak malo i da me nervira :) Izgleda ga je Samsung ipak s razlogom izbacio ali su ljudi kukali da ga vrate...
Uf kako me taj bounce efekat pri scrolu nervira. To mi je najiritantnija stvar na A12 i One UI 4.0

I mene, deluje nekako neozbiljno. Ne mogu da se naviknem i dalje.

I mene, deluje nekako neozbiljno. Ne mogu da se naviknem i dalje.
Ne znam da li na neki način može da se isključi, strašno iritira i imam osećaj kao da je bug, a ne nova mogućnost A12 i One UI 4.0.

A kakav je to efekat?
Meni sve isto.:)

A kakav je to efekat?
Meni sve isto.:)
Kada skroluješ nešto u bilo kom pravcu, pa kada dođe do kraja te liste postoji neki odbijajući efekat, kao kada se loptica blago odbije od zid. Probaj recimo u listi pozivanih kontakata i sl, primetićeš taj bounce efekat.

Iskljucis animacije i resena stvar :D
Znam da u developer opcijama može da se Windows animation scale, Transition animation scale i Animator duration scale podese na off, ali mislim da to ne otklanja "bouncing" efekat.

Idi na Pristupačnost>Poboljšanje vidjivosti>Uklonite animacije
Mada će ti tako,osim bounce efekta,ukloniti i pola animacija:)

Poslednja izmena:
Ako tako uradis gubis edge led svetlo (ako imas), a ako iskljucis u programskim opcijama ostaje ti. Tako je na s21u.

Neki apdejt juče stigao, šta li su krpili?

Da li postoji neko rešenje bez root-a za call recording na SnapDragonu? Probao sam preko Odina da ubacim Egipatski zvanicni rom na kome bi trebalo da je aktiviran nativ call recording ali nakon aktiviranja, CSC je turski. Čak sam telefon aktivirao sa Egipatskom sim karticom ali i dalje je Turska.

Da li postoji neko rešenje bez root-a za call recording na SnapDragonu? Probao sam preko Odina da ubacim Egipatski zvanicni rom na kome bi trebalo da je aktiviran nativ call recording ali nakon aktiviranja, CSC je turski. Čak sam telefon aktivirao sa Egipatskom sim karticom ali i dalje je Turska.
Vidi na A52 forumu, par strana unazad, neko okacio neku modovanu call recording apk. Meni na A52S radi bez premca.

@durlancity da li možeš da napišeš naziv aplikacije ili da zakačiš link do te poruke?

Nazad
Vrh Dno