Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

^ kao "pokretac" teme se slazem sa kolegom 😁
(y)

Zna li neko ima li negde kod nas da se kupi PS5 u crnoj boji, ili samo plastika kao ovde sto ima? :)

PS5 ne postoji nigde u crnoj boji a kamoli kod nas. Ove crne stranice tek treba da dodju u prodaju ali ce verovatno da budu tipa 10 000 din

Iskocila mi bila neka reklama pa nisam ni ispitivao detaljno :). Bas bezveze, ova bela boja mi se cini da ce da bode oci ako se stavi ispod TV-a.

Kad krene prodaja, bice i kod nas kao na KP. Cena bi trebalo da bude oko 50€.

Tek sad vidim da imaju i datume navedene: *Available 1/21 from us; available 2/18 elsewhere.

Zna li neko ima li jos negde onih bundle-ova sa NBA 2K22 kao sto su neki navodili ovde ranije da je bilo u CL?

Posto ovde nema klot konzole, rekao sam sestri u Ljubljani da mi poruci za klince. Porucila je 1. decembra, danas je stigla. Isao sam na disk varijantu. Jedini uslov je bio danas kad su je zvali, da mora sa jos jednim dualsens kontrolerom i to crnim. Sve zajedno 570 eur.

Super ponuda. Ovi naši i dalje drže one mega-giga bundlove na "akciji". Rafovi puni u svim radnjama.

Kod nas ko je porucio u preorderu dobio je za dosta manje novca nego sada.

Ja sam cekao da padne sa preorder cene (400e digital, 500e disk) na realnu cenu, cena vremenom porasla..

Posto ovde nema klot konzole, rekao sam sestri u Ljubljani da mi poruci za klince. Porucila je 1. decembra, danas je stigla. Isao sam na disk varijantu. Jedini uslov je bio danas kad su je zvali, da mora sa jos jednim dualsens kontrolerom i to crnim. Sve zajedno 570 eur.
Na oglase pa na Kop 5 dana

Na žalost:

1643233193580.png

Nikada nema na sajtu, nego je pozvala, upisali je na listu i pozvali kad je stiglo.

Jel to oni imaju drugog dobavljača? Jer koliko vidim niko sem njih ne sme ništa drugačije da ponudi.

^ Samo u radnjama, daju bf 2042 i guardians of the galaxy. Moraju nekako da se otarase od bf 2042 :D

Umesto da ponude nešto bolje sad su počeli da guraju ono što se ne prodaje. Kako je krenulo ovi naši će terati bundlove celu generaciju konzole.

Ne bih da mračim, al' Intel je najavio nestašicu čipova i kroz 2023. Ima link u temi: " Intel u raspadu ili? "
Možda Sony reši nekako problem u međuvremenu.

Dok ne krenu nove fabrike čipova da funkcionišu u Americi to je činjenično stanje.

daj mi joy i jednu do dve po izboru, kupujem odmah

E kad bi prodavnice svima po zeljama kombinovali pakete ali od toga nema nista. Imate na KP samo konzole i po 650 eura sa sumnjivim garancijama, samo ja nikad ne bih castio te derikoze preprodavce sa 100 eura. Meni su super ove 3 igre sto idu uz konzolu, svakako bih ih kupio(ovaj bundle sa Ghost of Tsushima)

Po meni nema apsolutno nikakvog smisla dati 650e na konzolu sa madjarskom garancijom (svako ko malo razmisli shvatice da od te garancije nema nista). Bundle u prodavnici sa domacom garancijom i 3 igrice(kakve su da su) kosta skuplje od KP za samo 10 000 dinara, kazem “samo” jer mislim da to sto ti donosi kupovina u domacoj prodavnici i sa tim sto se dobija u bundleu vredi itekako 10 000 dinara. Ne kazem da je bundle koji nam uvaljuju zlatan ali po nekom mom misljenju daleko razumniji od kupovine navedene konzole sa KP.
Jos sam naveo cenu koja je najniza na KP a znamo svi da su cene i po 690e sto vec skoro pa dostize cenu bundlea u prodavnici.
Ja licno sve sam blizi kupovini bundlea zbog navedenih razloga a to ce se desiti vec koliko sutra.

Nazad
Vrh Dno