Ma od Blizzarda tu više nema ni B, jer su se svi ključni ljudi razbežali, to je sad kao Trigerova metla, ako znaš o čemu pričam...COD me ne interesuje ali bi ovo mogla biti dobra vest za Blizard, mozda bude neki zaokret pa se ovaj studio vrati sa dna na koji ga je stavio Activision.
Da, ima bas jak community... samo upalis YT i vidis da svi pro igraci igraju ili na PCu ili na Sony-u... tu prvenstveno mislim na Warzone.COD je top igra na Playstationu, tesko da ce postati xbox exluziva.
Naravski, ipak Sony ima značajnu armiju konzumenata.Cisto sumnjam da ce CoD postati Xbox ekskluziva kao i neki drugi naslovi, ne verujem da bi odustali od par miliona potencijalnih kupaca koji igraju na Sony-u. Vise ce biti Day 1 dostupno u GamePass-u plus mozda i ekskluziva na neko odredjeno vreme.
Zavisi šta im je cilj. Da li da zarade što je više moguće od same igre ili da im igra služi za privlačenje i zadržavanje ljudi na servisu.Cisto sumnjam da ce CoD postati Xbox ekskluziva kao i neki drugi naslovi, ne verujem da bi odustali od par miliona potencijalnih kupaca koji igraju na Sony-u. Vise ce biti Day 1 dostupno u GamePass-u plus mozda i ekskluziva na neko odredjeno vreme.
Slazem se. Oko $70 milijardi tesko.COD je top igra na Playstationu, tesko da ce postati xbox exluziva.
Dok se ne javi neko sa proverenom stvarcicom i konkretnim modelom koji ne "shtroji" kvalitet a pritom da je ok cena, projekat je na cekanjuImam dva komada, takvi kao na KP. Navodno 4k, meni sluzi za tv koji ima samo 2 hdmi ulaza, ali ne za PS5. Tako da radi, e sad kvalitet signala, ne bih znao reci
Mislim da je stvar jasna - M$ je kao Borg i zele sve da infiltriraju. Time planiraju da privuku sto vise ljudi na svoj servis i tako oslabe konkurenciju. Onda ce da povecaju cene, pravdajuci se "kvalitetom i ponudom" koji pruzaju...Zavisi šta im je cilj. Da li da zarade što je više moguće od same igre ili da im igra služi za privlačenje i zadržavanje ljudi na servisu.
Da li ciljaju direktnu zaradu, ili indirektnu na duže staze.
Ko je rekao Medal of Honorali ako te ostave bez Cod koji silnu lovu donosi ili počni sam da praviš nešto slično
Cak je i pitanje koliko je MS hteo da naudi Soniju, kratkorocno deluje da jeste, medjutim u trziste igara ce kad tad hteti da se upletu i drugi jaki igraci poput Googla, Appla, Amazona koji takodje mogu da iskesiraju 70 milijardi. Verovatno su isli po sistemu "bolje ja nego oni".Klasični Microsoft, ideja je da uspostave monopol kao i za svoj ostali softver. I onda će da ih kazne 500.000 dolara... to je kao meni da sudija kaže 5 dinara kazne i nemoj da se ponovi inače će biti 10 dinara sledeći put! Verujem da će Call of Duty biti Xbox i PC ekskluziva tamo od kraja 2023. godine. Probaće da otmu što više igrača sa Sony ekosistema jer samo tako ova kupovina ima smisla. Uzeli su Zenimax, uzeli su Activision Blizzard, ništa od toga neće biti na PS, evo videćemo relativno uskoro. Nemojte da vas zavara cena, MS je vrlo svestan da on ove pare od Activisiona neće moći da vrati 20+ godina jer je njihova realna zarada godišnja oko 2.5 milijarde dolara (gleda se net income a ne revenue). Sony će morati da krene istim putem makar bio na gubitku u kratkom roku ali na duže staze je to jedini put. Ima Sony ekskluzive ali ako te ostave bez Cod koji silnu lovu donosi ili počni sam da praviš nešto slično ili kupi drugu kompaniju kao MS što radi![]()
Rade.Da li ovi ps4>ps5 upgrades rade ako je igra kupljena na jednom, a upgrade na drugom nalogu?
Ovako nešto?Jel vam se cuju u Dirt 5 "svakojaki" zvukovi kontrolera verovatno motori trigera i vibracije zujanje dok igrate?
Čuje se, ali sam navikao. Čak mi se i sviđa. Ja se oduševio sa igricom a uopšte ne igram automoto igre.Jel vam se cuju u Dirt 5 "svakojaki" zvukovi kontrolera verovatno motori trigera i vibracije zujanje dok igrate?
Zali boze internet protoka potrosenih da se skine, obrisao odmah.Čuje se, ali sam navikao. Čak mi se i sviđa. Ja se oduševio sa igricom a uopšte ne igram automoto igre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari