Da,duva hladnjikavo a ne toplo,imam jednu koja ide ispod 300w i meni je to hladnjikavo...Možda sam dosadan ali jedna slika hiljadu reči:
Nema vise od 60 kvadrata,ima i 12-tica bosh tu,nije mi to problem,interesuje me potrosnjaA koliko je kvadrata u pitanju ?
Koliko to moze da kosta? Deblje su cevi,znam za 12-ticu naplacuju oko 9000 din24 ima znatno skuplju montazu idu drugacije cevi.
Teza je i klima, ima majstor da se iskilavi dok je postavi na nosaceKoliko to moze da kosta? Deblje su cevi,znam za 12-ticu naplacuju oko 9000 din
Jesu ti stavili gumice na spoljnu jedinicu? Imas par strana unazad komentar gde je proleter okacio link kada je meni savetovao da ih uzmem.Poz,gre 18 podesena na 23 potrosila za ovih 19 dana 259 kw( nije lose?).problem je buka koju stvara spoljna jedinica a prenosi se u kuci,a probkem je i kad je u stend baju cuje se ventilator unutrasnje jedinice.danas bili serviseri iz energy neta i kazu klima je ispravna ona je takva i tacka( a nju cujem u celoj kuci)jedino resenje je spustanje klime na trotoar.sta mislite o spustanju spoljne jedinice ima li smisla.molim savete.sto je najgore postavljena je u dnevnu sobu blizu ugaone pa sam fakticki 24 h prinudjen da je cujem
Pokusaj sa njima. Mislim da je 4kom 500din tako da ono.. Cak i da se ne promeni situacija, nisi mnogo izgubio.Ne nema gumice izmedju spoljne i nosaca.da 18 je ugradjena za 40 m2 po preporuci energyneta
Mislio sam na potrosnju gasa nocu (ode od 2 do 3 kubika sve zavisi). Cilj je ds to smanjim sa klimom na jeftinoj struji.denza025
Klima nema opciju da pokaže temperaturu u sobi.Na daljinskom možeš da vidiš samo zadatu temperaturu.Na kakvu potrošnju gasa si mislio.Nemoj da gasiš klimu uopšte samo namanji temperaturu ili brzinu mada i autofan odlično radi.Sad kakve su temperature klima radi kontrolne defroste na 3 ili 4 sata između defrosta.Podigne krilo skroz gore traje negde do 4minuta za to vreme treperi power dioda i posle nastavi da greje.Da li su majstori vakumirali sistem?
U Somboru je oko 44din sa pdv-om i uracunatih 10% koje ti dodaju na konto gubitaka.Koliko kosta 1m3 gasa? Sa porezima i cudima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari