Taman presao 150 i ode dole a?Bem ti ovaj LTC
Sad ce on jos malo 🤣Bem ti ovaj LTC
Ja jedino decu da prodam pa da dokupim.Tonemo polako drugarići 🙂
Spremajte novce za dokupljivanje..
Ja jedino decu da prodam pa da dokupim.
Ne valja da se deca prodaju za fiat, samo ti fali još i poreska za vrat. Najbolje direktno za kripto, muška za LTC, ženska za BTC i ETH.Prodaš ih za recimo 20.000 evra, kupiš kripto, i sačekaš... Za par godina uzmeš 100.000 evra, otkupiš decu nazad, ostane ti 80.000 evra i sve ok. Ako kojim slučajem kripto pukne, bićeš na nuli, nema potrebe da otkupljuješ decu jer ionako nećeš imati čime da ih hraniš i oblačiš, tako da je i to ok, par briga manje. Svakako win-win situacija.
Jel iko video Morbiusa, prodje vec par dana a ne dodje da pomene zlato. Brinem se...
Ja sam kontra hteo da uradim i da sam na tvom mestu ne bih menjao. Sad cekam da ADA padne jos malo (ako uopste padne), pa da uzmem malo za prodati ETH ili cu na kraju da opet uzmem ETH, ako jos malo padne i bar malo uvecam kolicinu ETH.Da li ADA prebaciti u ETH, odnos je trenutno veoma na strani ADA, najveći u poslednjih par meseci? ADA skočio ETH pao.
Mani se shibe i kerova, ako ces na 2-3 god. uzmi bar nesto ljudski, kao npr. ADA.Kakvu perspektivu ima SHIBA za neki long term? Cca 2-3 god?
I ja se razmišljam da ADA prebacim u ETH, ali kada ? Deluje mi kao da će ovih dana da je još pumpaju do blizu 2$....
Svakako iz ADA u ETH ako je odnos dobar.
ADA je vjestacki napumpana sa stejkanjem, imate na netu kako su navlacili jadne kineske farmere da ulazu u ADA.
ADA je ipak obicna shitina za ETH, dobra za neki trejd i to je to.
Na 0.0006 ili 0.0007 ne bi bilo dileme da li pretvaratiAko se btc smiri i ada pređe 1.6, mislim da će voziti još na gore.
Ja bih svakako prebacio dobar deo u eth po 0.0006-0.0007
Je li možeš sa ovih grafika da pročitaš da li će da dođe već jednom i do kraha tržišta nekretnina, ili ćemo i dalje da plaćamo stanove kao da ih je Gaudi lično projektovao?Razlika između prinosa USA vladinih obveznica od 10 godina i 2 godine, najbolji indikator stock market sloma. Svaki put kad je pala ispod nule, dostigla dno i počela da raste, slom je ubrzo sledio. Ko ne veruje, stavio sam SPX chart preko. Po ovome, crash bi trebalo da bude negde krajem godine, tako da je sadašnji pad berze/kripta prilika za dokupljivanje. BTC bi trebalo da je blizu dna, ali ne isključujem i da može da zaroni do 35k da dotakne logaritamski trendline.
Pogledajte prilog 331865
Black swan bi i dalje mogla da bude Kina. Do sada su svi građevinari tamo u buli, a samo je pitanje momenta kada će i banke da počnu da uleću u probleme zbog dugova građevinaca. Da pomenem i da je USDT velikim delom garantovan ovim korporativnim obveznicama.
Opet ista prica. I sta kad dokupis na 40k i on nastavi na 35k?Neka neka, daj jos malo, bar 40k da se dokupimo ko ljudi
Popne se onda na 42k i zaradišOpet ista prica. I sta kad dokupis na 40k i on nastavi na 35k?
dokupis se ponovo na 35Opet ista prica. I sta kad dokupis na 40k i on nastavi na 35k?
Pa opet se dokupimo, ali nema iz čega. Jedino od plate, kirija, vanrednih priliva, ...Opet ista prica. I sta kad dokupis na 40k i on nastavi na 35k?
Isto su rekli i onome na 47 da dokupi na 42 😂Popne se onda na 42k i zaradiš
Prodaj kucu, stavi sve na crveno...Pa opet se dokupimo, ali nema iz čega. Jedino od plate, kirija, vanrednih priliva, ...
Ja u poslednje vreme sav višak keš stučem u kripto, kao da ga dele zabadava.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari