Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tonemo polako drugarići 🙂
Spremajte novce za dokupljivanje..

Ja jedino decu da prodam pa da dokupim.

Prodaš ih za recimo 20.000 evra, kupiš kripto, i sačekaš... Za par godina uzmeš 100.000 evra, otkupiš decu nazad, ostane ti 80.000 evra i sve ok. Ako kojim slučajem kripto pukne, bićeš na nuli, nema potrebe da otkupljuješ decu jer ionako nećeš imati čime da ih hraniš i oblačiš, tako da je i to ok, par briga manje. Svakako win-win situacija.

Prodaš ih za recimo 20.000 evra, kupiš kripto, i sačekaš... Za par godina uzmeš 100.000 evra, otkupiš decu nazad, ostane ti 80.000 evra i sve ok. Ako kojim slučajem kripto pukne, bićeš na nuli, nema potrebe da otkupljuješ decu jer ionako nećeš imati čime da ih hraniš i oblačiš, tako da je i to ok, par briga manje. Svakako win-win situacija.
Ne valja da se deca prodaju za fiat, samo ti fali još i poreska za vrat. Najbolje direktno za kripto, muška za LTC, ženska za BTC i ETH.

Jel iko video Morbiusa, prodje vec par dana a ne dodje da pomene zlato. Brinem se...

Nisam znao da ti toliko nedostajem. 😁 Nema šta da dolazim, sve sam već rekao, čeka se da se završi korekcija, do tada nema ništa novo. I nije zlato kripto, pa da treba da pržiš ljude da uđu u njega kako bi ti zaradio. :)

Gledam i čitam makroekonomiju, kao i uvek takve stvari me uvek živo zanimaju baš kad god treba da učim nešto korisno. 🥴

Da li ADA prebaciti u ETH, odnos je trenutno veoma na strani ADA, najveći u poslednjih par meseci? ADA skočio ETH pao.

Da li ADA prebaciti u ETH, odnos je trenutno veoma na strani ADA, najveći u poslednjih par meseci? ADA skočio ETH pao.
Ja sam kontra hteo da uradim i da sam na tvom mestu ne bih menjao. Sad cekam da ADA padne jos malo (ako uopste padne), pa da uzmem malo za prodati ETH ili cu na kraju da opet uzmem ETH, ako jos malo padne i bar malo uvecam kolicinu ETH.

Pokrenuo Spot Grid Trading na Binance, da vidim kako to radi. Pustili pre nekoliko dana, niko ništa još ne zna o tome, njihov tutorijal je malo nedorečen ali koliko sam shvatio ne bi trebalo da bude loše.
Elem, definiše se Lower/Upper price, broj gridova i suma koja se ulaže.
Dalje ide Trigger Price gde se postavi momenat starta strategije, Stop Loss gde se postavi najniža cena ispod koje se likvidira strategija po market ceni i Take Profit, gornja cena gde se izlazi sa profitom u svakom slučaju.
Ako sam dobro skapirao, ovo ima smisla raditi na coinima koji se brzo vraćaju posle pada. U tom slučaju ne postavlja se Stop Loss jer strategija svakako pauzira ako stigne do Lower price, jednostavno čeka da trend krene na gore pa da opet proradi. Zato mislim da ovo ima smisla raditi sa dokazanim coinima, ako ode ispod pre ili kasnije će se vratiti gde ga čekamo a profit se svakako generiše po gridu.

A mozda da posaljes djecu u rudnik da kopaju crypto, hebi im mater 🤣🤣🤣

Shibu i razne kerove novcice, ulozi onoliko koliko bi posudio kockaru i narkomanu koji ti obecava da ce ti vratiti do prvog.

Svakako iz ADA u ETH ako je odnos dobar.
ADA je vjestacki napumpana sa stejkanjem, imate na netu kako su navlacili jadne kineske farmere da ulazu u ADA.
ADA je ipak obicna shitina za ETH, dobra za neki trejd i to je to.

...
Svakako iz ADA u ETH ako je odnos dobar.
ADA je vjestacki napumpana sa stejkanjem, imate na netu kako su navlacili jadne kineske farmere da ulazu u ADA.
ADA je ipak obicna shitina za ETH, dobra za neki trejd i to je to.
I ja se razmišljam da ADA prebacim u ETH, ali kada ? Deluje mi kao da će ovih dana da je još pumpaju do blizu 2$.

Ja sam 2/3 ADA prodao na oko 2.85$ , a posle toga je išla malo preko 3$, pa se kasnije ispuvala na 1$.
To je ono delimično stepenasto prodavanje. Bolje da sam prodao sve tada, kao što obično gruvam, ili sve ili ništa. :)
P.S. sada će me naš profa Simke lupiti po glavi. :)

Ako se btc smiri i ada pređe 1.6, mislim da će voziti još na gore.
Ja bih svakako prebacio dobar deo u eth po 0.0006-0.0007

Razlika između prinosa USA vladinih obveznica od 10 godina i 2 godine, najbolji indikator stock market sloma. Svaki put kad je pala ispod nule, dostigla dno i počela da raste, slom je ubrzo sledio. Ko ne veruje, stavio sam SPX chart preko. Po ovome, crash bi trebalo da bude negde krajem godine, tako da je sadašnji pad berze/kripta prilika za dokupljivanje. BTC bi trebalo da je blizu dna, ali ne isključujem i da može da zaroni do 35k da dotakne logaritamski trendline.

Capture.JPG

Black swan bi i dalje mogla da bude Kina. Do sada su svi građevinari tamo u buli, a samo je pitanje momenta kada će i banke da počnu da uleću u probleme zbog dugova građevinaca. Da pomenem i da je USDT velikim delom garantovan ovim korporativnim obveznicama.

Poslednja izmena:
Razlika između prinosa USA vladinih obveznica od 10 godina i 2 godine, najbolji indikator stock market sloma. Svaki put kad je pala ispod nule, dostigla dno i počela da raste, slom je ubrzo sledio. Ko ne veruje, stavio sam SPX chart preko. Po ovome, crash bi trebalo da bude negde krajem godine, tako da je sadašnji pad berze/kripta prilika za dokupljivanje. BTC bi trebalo da je blizu dna, ali ne isključujem i da može da zaroni do 35k da dotakne logaritamski trendline.

Pogledajte prilog 331865

Black swan bi i dalje mogla da bude Kina. Do sada su svi građevinari tamo u buli, a samo je pitanje momenta kada će i banke da počnu da uleću u probleme zbog dugova građevinaca. Da pomenem i da je USDT velikim delom garantovan ovim korporativnim obveznicama.
Je li možeš sa ovih grafika da pročitaš da li će da dođe već jednom i do kraha tržišta nekretnina, ili ćemo i dalje da plaćamo stanove kao da ih je Gaudi lično projektovao?

Za iskusnije kripto vlasnike, sa iskustvom koje sad imate kako bi savetovali pocetnika da rasporedi 1000-2000e (toliko sam spreman da ulozim i samim tim izgubim).

Neke valute koje sam do sad pogledao a koje su u top 20 samim tim mi deluju sigurnije FANTOM, ADA, ROSE, LINK, DOT, NEAR, malo skuplje LUNA

Takodje ono sto mi je plan da sacekam BTC da padne ispod 40K(ako se desi), pa da uzmem za nekih 500e i ETH ako padne ispod 3K isto za 500e, eventulano dokupim u slucaju da opet padne nesto znatno... BNB isto deluje kao da moze da se zaradi ako padne jos...

Mislio sam da u ove neke gore ulozim po 100e i onda da cekam i trejdujem cim bude moglo da se nesto zaradi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno