Bukvalno jedini način da mu toliko padne cena je da Apple izbaci konkurentan model samom sebi a post to nece biti slučaj ako si zadovoljan sa 3000 sansa da ga prodas ti je 99%. Ja sam mislio da ces da juris neke 3-4 meseca stare da kupiš pa da te pripremim da nema nekog značajnog pada 😆Za 3000 prodaces u roku od odmah.
Da, na dosta mesta ih prodaju 10% - 15% jeftinije. Moguće ih je iskoristiti kako bi se kupio Apple Care i tako uštedelo.@neorrible nisam siguran na sta mislis. Gift card?
Apsolutno Air jer se razlika u ceni može uložiti u više RAM-a. U slučaju da novac nije prepreka, može i Pro, naravno, mada nema benefita po pitanju performansi, samo duže trajanje baterije.Da li ici na macbook pro 13 ili na air?
naravno oba m1
Pa, dobro sad, ako ćemo biti fer taj workflow mi ne zvuči kao nešto što je primereno za 8GB.Oseti se da 8GB verzija M1 uspori. Drug ima Mac Pro M1 sa 8GB i kad otvori dosta stvari (par IDE-jeva, slack, tonu tabova, itd.) bas se oseti razlika u odnosu na 16GB verziju.
Iskreno, ne bih uzimao masinu sa 8GB ram u 2022 godini osim za najbazicnije potrebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari