@isnogood Gledam sad Shelly 22000 košta 😃
Ima li kakva sprava koja ide u utičnicu što to meri, da je do 3000 vredna? 😄
@EmaXx Tako ću i da uradim, na poslu kad sam smanjim stepen-dva, a ovako nek ostane na 23, to mi je taman.
Na kraju sam zvao električara da mi štema zid i razvuče struju i postavio sam klimu onde levo, iznad balkonskih vrata. Oseća se baš razlika, a i ne smeta mi dok spavam, ne duva na mene direktno.
Primetio sam da je auto mod sasvim okej, kad opadne temperatura za stepen - stepen ipo, upali se ventilator na 2-3 brzinu, kad se zagreje na ravno 23, onda ga prebaci na prvu brzinu i tako modulira. U sat vremena ode jednom u brzi defrost, tad podigne krilca ka gore i par minuta duva hladno, pa posle defrosta opet krene vrelo da duva i spusti ih na dole.
Uveče kad se stavi sleep režim +quiet, klima je jako tiha, ja zaista ne mogu da spavam kad je buka prisutna, ali verujte mi da više čujem frižider iz kuhinje nego klimu (malo se čuje uveče kad ode u defrost, pa krene da izdiše, ali to nije strašno 😃).
Što se ugradnje tiče, pozvao sam Frigo Cool, prezadovoljan sam, momci su zaista profi bili, na kraju sve lepo počistili, a generalno nisu napravili veliki haos. Prijavili su ono što treba da se prijavi za produženu garanciju i lupili pečat i potpis.
Instalacija je duga skoro 4m, ide kroz zid na terasu, spušta se niz terasu, pa je probijen zid na terasi i izlazi napolje do klime. Spoljna jedinica je takođe tiha, nema nikakvih vibracija, barem za sad.