Nisu ni tada bitne.Kad kazem trenutno, mislim na period od mesec, dva dana. Nakon pada mora ici ponovo gore.
Bitne su ako hoces da ulozis.
Zeznuo za nulu ali ne na tu koju misliš..Kako bre kad je ovo drugi put u zadnjih 4 godine kada je odnos ispod 0.01 ?
Hehe, sad vidim, prebacio si se za jednu nulu 🤣
Slazem se kad bude 0.09 dobro je vreme za prodaju
Što baš februar? Što ne deo sad, a deo sledeći mesec?Ja mislim da cu da sacekam makar do februara
Daleko je kraj godine. Raketa u Q1 ili Q2, a onda medvedi dolaze na red. Samo razmišljam naglas.Sad samo treba kupovati,ko koliko moze,i do kraja godine raketaaaaaa
Sinoć sam izašao 100% u Usd/Usdt. Čini mi se da može još dole,
Nema više bulla i beara, ovo je nešto treće. New norm, dnevne oscilacije u zavisnosti od bilo čega.
U svakom slučaju periodi od godinu i po - dve su gotovi, došlo je novo doba.
Kako koji altovi. ETH je jos vise iskrvario od BTC, a tek AXS je totalno iskrvario, tu sam trenutno bas pukao. ADA, DOT i ostali se jos i drze.Cudna situacija, btc ide sve nize, a altovi se dobro drze u odnosu na btc. Moze biti da ce biti jos dva tri propadanja pa ce altovi da iskrvare kao i obicno.
Pogledajte prilog video.mp4Ja mislim da cu da sacekam makar do februara
Kad btc padne 7-8 % altovi popadaju po 20%. Ovo sad je drugacije, vecina altova ja pala koliko i btc, neki malo vise neki manje, uglavnom svi su tu negde.Kako koji altovi. ETH je jos vise iskrvario od BTC, a tek AXS je totalno iskrvario, tu sam trenutno bas pukao. ADA, DOT i ostali se jos i drze.
Istina ziva 👍Sve ovo sto se komentarise o altovima (sem eth), te popust, te ovaj se drzi opaljuje cim btc krene, te ovaj ce pomahnitati... Nema apsolutno nidje veze i cisto je kockanje, gore od kerova u kladionici po sistemu "uvek igraj 1,3,5, nikad 2,4,6"
Srecan Bozic, uzivajte u prazniku, pustite BTC da odluci gde ce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari