Objasnio je neko ranije. Platforma na kojoj rade sve kartice je u off-u pa dok to ne rese trenutno su otkljucani svi kanali. Cim rese kartice se vracaju u funkciju.Kartice više ne funkcionišu. Kada ih izvadite iz slota svi kanali rade
Objasnio je neko ranije. Platforma na kojoj rade sve kartice je u off-u pa dok to ne rese trenutno su otkljucani svi kanali. Cim rese kartice se vracaju u funkciju.Kartice više ne funkcionišu. Kada ih izvadite iz slota svi kanali rade
Stvarno ga više nema... Tek sad da vidim da su ga izbacili... Ex Kopernikus-Svilajnac (opština Kušiljevo).Gde je nestao italijanski RAI 1 hd?
Tacnije nisu pustili autorizaciju za naredni mesec tj sad vec januar, pocetnicka greska koja ozbiljnom operateru ne bi smela da se dogodiObjasnio je neko ranije. Platforma na kojoj rade sve kartice je u off-u pa dok to ne rese trenutno su otkljucani svi kanali. Cim rese kartice se vracaju u funkciju.
Imam super par plus move paket i u njemu i apolon koji radi i na telefonu bez problema. Ne znam kako kod tebe ne radi? Jedino da ih zoves i pitas u cemu je problem. Jedno pitanje za one koji imaju move paket,izmenili su interfejs i sad ne moze da se prebace poslednja dva kanala koji su bili pustani na ono dugme back,na epg dugme kad menjas kanale i pustis bilo koji dolazi se do opcije da se pusti iz pocetka a ne uzivo pa se mora na ici na opciju pusti uzivo. Sve su izmenili tako da neke komande na daljinskom nemaju smisla vise. Pisao sam im i kazu da je tako kako je,samo ne znam koji mozak je to smislio. Uzas.podneo zahtev za raskid juce i danas me zovu i nude SUPER PAR PLUS MOVE PAKET ...12 MESECI 50% NA PRETPLATU ...12 MESECI PLACAM 1700 I onda 3400
prihvatio brat zadovoljan ..
nego u tarfniku pise da u okviru ovoga paketa imam pravo na apolon ...hbo go i tv po tvom
hbo go i tv po tvom salju na email kredencijale da bi mogao da se ulogujes to znam jel koristim kod sebe isti paket nego me oko toga apolona buni.
zvao call centar oni kazu da ako hocu ga gledam apolon na tel .. tabletu naplatice mi 399 din a imam move box uredjaj i okviru njega ima apolon video klub
iscitavah temu pa sad:
da li korisnici super par plus move paketa imaju pravo da im se aktivira apolon i da se kredencijali posalju na email da mogu da gledaju preko telefona .. tableta ..laptopa ?
procitah da oni korisnici koji imaju move uredjaj nemaju pravo a oni koji nisu uzeli move imaju pravo na to e sad dal je to tacno .. ako neko ima neki info nek javi ;-)
Zovi ih ja sada, gledao pre 10 min. neki film na hbo na move uređaju i radi sve.Ovi bolesnici pustili još 4 Hepi kanala!Ne mogu da verujem.Move box neupotrebljiv,prebacio se na karticu...Za HBO piše da nisam pretplaćen i ako imam najveći paket.Koji su ovo diletanti...
Mislim da je ex EXE Net imao dugogodišnji ugovor za HRT kanale u SD formatu, tako da, ovo što sada puštaju svima možda je zahvaljujući tom ugovoru, koji još uvek nije istekao.Kod mene i dalje u nazivu pise da su HRT 1 i 2 HD. Sve sta se prebaci iz HD u SD je ne gledljivo vise. HRT je imao fantasticnu sliku cak i bolju od naseg RTS-a u HD formatu. Gledam preko kartice na telezvizoru od 32 inca pa se vidi razlika, kako li to tek izgleda na vecim televizroima...
Pa i nisi se pretplatio već si preplatio.Za HBO piše da nisam pretplaćen iako imam najveći paket.
Zovi majstore, korisničku službu.A desetak kanala vec godinu dana ne mogu da se puste na move boxu i onda zabode box, bas neprofesionalno
To si trebao da zoves i resis.Na forumu se problem ne resavaNajveca svinjarija je ! sto su mi scramble-ovani HBO i Cinemax !!! a regularno ih placam u paketu, jos su kao otkljucani svima "tradicionalno" za Novu G. !? ...stvarno su najveci pajseri, ovi konji iz Telekoma/MTS/Supernova, totalno nesposobna firma !
Грешке се дешавају, зови слободно и биће решено.Najveca svinjarija je ! sto su mi scramble-ovani HBO i Cinemax !!! a regularno ih placam u paketu, jos su kao otkljucani svima "tradicionalno" za Novu G. !? ...stvarno su najveci pajseri, ovi konji iz Telekoma/MTS/Supernova, totalno nesposobna firma !
Evo i prvog odgovora:Ubacili HRT 4 i Int na app, kao i HRT 3 i HRT 4 je u HD-u. Apsolutno nelogično. Prebace HRT 1 i 2 u SD, dok paralelno sa tim ubace HRT 3 i 4 u HD-u.
Poslao sam upit sa pitanjem, šta je sa prva dva kanala problem, baš me zanima šta će mi odgovoriti.
Poštovani Marko,
Hvala na izdvojenom vremenu da nam se obratite.
Kolege koje su zaduženje za video servise su izvršile promenu pozicije i formata u saradnji sa emiterima.
Hvala na razumevanju.
Srdačan pozdrav,
Ana
Na HRT 3 ima Šahovski komentar, to obožavam da gledam! A pustaju i odlične filmove, obično starije, ali zaista odlične, koje retko ima na drugim televizijama. Kažem, za HRT 3 svaka im čast, ajde nekako da shvatim i za HRT 4, ali šta će nam HRT internatiol, a nemamo RTS SVET i RTS NAUKA ne kapiram.Sta to ima na HRT kad ste se toliko potresli?
Od ovoliko kanala nisam ni znao da ih imam u ponudi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari