Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onchain indikatori pokazuju da se puno dugogodišnjih holdera kripta istovarilo u decembru, što istorijski ne bi trebalo da se dešava u silaznom trendu. Game of Trades ima teoriju da su to Kinezi koji se rešavaju torbi pred zabranu držanja kripta koja je stupila na snagu s početkom ove godine. Aj baš da vidimo hoće li onda da se situacija promeni u novoj godini.

Ono što se može videti je da pojedini altovi (Ar, Atom, Ftm, Luna, Matic, Sys...) ama ič ne zarezuju kretanje btc, mislim da je to odličan znak za buduće kretanje tržišta koje, mislim da će sve manje zavisiti od btc.

btw, stoje mi Avax i Hnt, došli mi na +2-3%, ista situacija kada sam ranije izlazio iz Matica i Ar a oni odmah potom skoro pa na ath. Istorija mi se ponavlja ali sada ne izlazim :) .

Vreme je za jedan BTC.D na 30%

+1

Godina još nije čestito krenula a već krenule ozbiljne dileme. LM, prešao iz Polke na 45 i kusur u Fantom na 2.77, sad je polka na 28,85 a ftm na 2.52 dolara. Vraćanjem nazad bi uvećao broj DotEva za nekih 30% što je odlično, problem što sam već dva puta izlazio iz Fantoma pred juriš na ath, ne bi to da radim i treći put. Tu bi or not tu bi pa piiiiip mu materina... ne znam, pustiću da mi odleži par sati. Šta biste vi?

Nadam se da te njuh dobro sluzi i za moje dobro.

Nego ja sam izasao iz MATICa u potpunosti pri njegovom ATH i pojacao LINK i RVN. Neiskusno nisam bar nesto ostavio u njemu.

Nadao sam se stagnaciji BTCa a da ce RVN pored toga rasti i na kraju narasti bar do 0.16 do halvinga ali za sada slabo ide.

Kockao sam se pa videcu gde ce me to u narednih 7-8 dana odvesti.

Хармони кренуо јако у новој години, па је повукао и ове мање пројекте око себе.
Писао сам раније о оној игрици, crypto royale. Кренуо је да се провлачи по твитеру његов токен, и недељу дана не мирује, ко зна где ће да оде, може можда и х10.

ALGO, COSMOS, LINK deluju baš napeto.
Šta mislite da treba uzeti ? Stiglo nešto, ali bolje da to ne spominjem (nebitno).
Udrite ako ima i pametnijih predloga. Hvala.

Šta mislite da treba uzeti ? Stiglo nešto, ali bolje da to ne spominjem (nebitno).
deluje mi da je COSMOS vec skocio tj da je malo kasno
Da li ima neko KAI ?

Kakva su vam ocekivanja?
Kasno za ulazak?

BTC u padu, trenutno ispd 46000$. Da ipak malo sačekam. Frrka hvala na brzom odgovoru. :)

Simke, gde si ? Nema te nešto. Ajde pomagaj. Ti si tu najbolji trejder.
Na kratke staze za sitne pare (manje od ke) šta kupiti, pa posle gde preliti ?
Prelivanje je verovatno najbolje u ETH koji treba sakupljati kad god se može.
Možda treba i sačekati još malo ? Hvala.

AVAX, HNT i možda SYS (prilično brzo skače, dobar za trade), dokupio se na sva 3.
Ostavio malo usdt za svaki slučaj, ako baš padnu.

AVAX, HNT i možda SYS (prilično brzo skače, dobar za trade), dokupio se na sva 3.
Ostavio malo usdt za svaki slučaj, ako baš padnu.
Ne kažem da nisu dobri, ali i oni su dosta skočili u poslednje vreme, pa ne bih to. Hvala brate na savetu.
Možda sa ovim mišljenjima o koinima sa niskom cenom u koje sada vredi ući pomognemo i nekim novim članovima.

Zavisi od strategije, treba gledati i na to kada je bio ATH. Ako je bio pre mesec-dva a sada je na pola i manje od te vrednosti onda je to dobar kandidat.
A opet, ima i grupa coina za koje se skoro pa zna (mada je to prilično diskutabilan pojam za crypto) da će ići dosta u vis. MATIC, AVAX, FTM, LUNA, možda i ATOM koji baš kida, pokazali se se kao neosetljivi na btc varijacije.

Kasno je, idem na spavanje, a rešio sam da večeras potrošim to malo keša. Kupiću LINK, pa šta bude.
MATIC-a imam baš dosta, pa neću više, ALGO nemam ništa, a LINK imam nešto, pa da ga pojačam.
Eto, nedoumica rešena, a sutra će biti kajanje svakako. :) Laku vam noć svima.

Dot se drzi na 30, iako Btc ide na dole, mislim da ce on prvi na gore cim se Btc smiri.

Kunu se u onaj CRV, to je isto neki token layer 1 platforme, ja nikako da se odlučim da uzmem bar malo.
Al ne daje mi se preko 4,5$ za njega.
Gledajući Finex kamate rekao bi da će ATOM, AXS još gore uskoro.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno