Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na znam da li pratiš Kiosakija, on uvek upozorava svoju generaciju da će ostati bez penzija. Ti ne kapiraš da je manje bolno rešenje bankrot, hiperinflacija bi razvalila ekonomiju i vojno-industrijski kompleks od koga SAD zavisi. Dolar će pući kao rezervna valuta svejedno proglase li bankrotstvo ili ga gurnu u hiperinflaciju. A kad država upadne u hiperinflatornu spiralu, ona ionako ne može da se reši inflacije, a da ne proglasi bankrot i reorganizaciju dugova u novu/izmenjenu valutu.
Nije uopšte relevantno šta je dugoročno najmanje bolno rešenje. Političari uvek gledaju samo do kraja svog mandata i ako procene da mogu da produže agoniju dok ne odu sa vlasti, uvek će to i da urade.
Šta su sada skoro rekli kada su planirali "rat protiv klimatskih promena"? Da će im trebati oko 150 biliona dolara za to?

Ove priče me podsećaju na moju odluku da 2013. kupim stan u Westu 65, imao sam tada ponudu od 1692 EUR / m2 (nakon vracenog PDV-a, bruto je bilo 120.00 EUR za 65m2),
Gospoda sa foruma (ne ovog) su me dobrano iznapušavala, tj govorila da bubble samo što nije pukao, pominjali cene kvadrata kod Arene, u EU, u USA, gomile faktora, predikcija, itd itd.
90% ljudi koji su isticali da sve znaju i da sam ja ***** je bilo protiv toga. Pa eto, danas, isti taj kvadrat vredi preko 3.000 EUR.

Drugim rečima, radi ono u šta veruješ, i uzimaj sve komentare sa ogromnom dozom rezerve. Tako i sada.
Da si 2013-te kupio BTC za te pare /po najvišoj ceni te godine/ imao bi sad novca za takva 4 stana. :)
Mala greška... cca 14 stanova !!

Poslednja izmena:
Uzeo KDA po trenutnoj ceni

Nisu na Binance ni na Coinbase

Deluju kao ok projekat.

30og novembra su izašli na Gate.io

Kako su najavili big exchange listing in Q1

Videćemo...

Ja pogledam ponekad precizne podatke sa bitstampa. 2014-te i 15-te godine sam prodao 88 BTC-a i povukao na račun. Prodavao sam po 240-380$, nešto bogami i po 500. :)
Kad god se ovoga prisjetim , dva dana, mi ne dobro :)
A što se cimaš oko toga? Kao da ih ne bi prodao i na $1,000, i $3,000 i $5,000 itd. Jednostavno nisi osoba koja bi kupila/izrudarila po ceni od $100 i prodala na $100,000.

Kad to ukapiraš neće ti nikada ponovo biti loše.

Loša je onima koji su sedeli u jednom novčiću i čekali penziju. Ne kažem da neće dočekati, navijam da hoće.
Ili oni koji su ušli kad se bull uveliko zahuktao, ali to je greška, i šta je tu je, čekaš ili trejduješ.

Ali tvrditi da je ovo loša godina je... smešno :D Evo moj neki učinak: LTC 2x, DOT i LINK 2.5x, ADA 5x, TRAC x5, RBC x4, CHSB x3, CAKE x2, LAYER x2.5, itd etc, još gomila šitova, pa još ako se gleda što se uzelo na stejkovanju, farmovanju, airdropovima. Svi (ili skoro svi) ovi novčići, i mnogi drugi koji su odradili multiple x, su pominjani ovde na forumu, svako je mogao da DYOR :) Primetite da je LTC na prvom mestu. Početkom januara sam ga dampovao, i ako gledamo ono što sam kasnije zaradio od tih para, i LTC na hiljadu je smešna cifra.

Svakako bi mi bilo izuzetno drago da LTC holderi dočekaju skok i na duplo od 1000 :)
Koju platformu koristis za trgovanje? Odnosno, koju bi preporucio za novog korisnika? Da se bez muke napravi depozit, odlican izbor kriptoa, i kasnije povpacenje ili sl? Hvala unapred.

Razmišljam da dokupim večeras ATOM i MATIC, pa da se otarasim prikupljenog keša za ovu godinu. Šta mislite o tome ?
Ima li boljih predloga trenutno ?

Sto bas Hex?Sto ne Cro?
Svako ima nekog svog favorita. Hex je juce bio 0.34, ima visoke oscilacije i moze se u danu saraditi lep kes. Pritom uskoro izlazi i Pulse mreza, trenutno je sacrfice faza za PulseX, Ricard pravi lep hajp i zasto ne iskoristiti. Ja npr lep novac zaradjujem na trejdu Soul-a. Krenuo sam od 1.6 otisao na 3.8, pa na 1.6, sad se vrti 2.3 - 2.7. za spot trade isto fina prica.

Jebote, skupim muda da odem malo da vrtim ETH kao sto sam napisao, kupim ga po 3880 i gledaj sad ovo sra**

Aj joj jednom. Molim Vas bez prozivanja drugih pogotovu globlano svih clanova koliko ko zna i ne zna.
Hvala.

Edit : Ne odnosi se na post iznad nego na ove sto su umislili da nesto znaju pa prozivaju druge koliko ne znaju.

A sta konkretno imas protiv ovog buy signala? 🤣

Ja sam postao ravnodušan prema crvenilu i zelenilu. Otprilike neka kripto impotencija. Nikako da isplivam iz minusa, pa da se presaberem i napravim neki dobar potez. Cenim da cu do tada jos dokupljivati.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno