Pan013
Poznat
- Učlanjen(a)
- 26.10.2021
- Poena
- 40
Isparivac.Evo ti slike kako izgleda isparivac za vreme ciscenja i posle.Sta otopi? Nisam nasao u onom sturom uputstvu da ima samociscenje. Provericu, hvala
Isparivac.Evo ti slike kako izgleda isparivac za vreme ciscenja i posle.Sta otopi? Nisam nasao u onom sturom uputstvu da ima samociscenje. Provericu, hvala
koju klimu imasSta otopi? Nisam nasao u onom sturom uputstvu da ima samociscenje. Provericu, hvala
Pa ovo uradi svaka klima kad radi defrost.Isparivac.Evo ti slike kako izgleda isparivac za vreme ciscenja i posle.
nema wifi i nema mogucnost da se ugradi sto je meni za 55k TUGA. Ako se odlucish za klimu ima 2 uvoznika, kod onog sto prodaje plocice mogu bolje cene se dobiju![]()
Pa verovatno. Nikad nisam proveravao uj dok radi defrost ali ima opcija da sam radis kad hoces.😄 Kao ubija bakterije i viruse😄Pa ovo uradi svaka klima kad radi defrost.
Sta mi preporucujete, treba mi samo za hladjenje? Nisam bas razumela fazonnema wifi i nema mogucnost da se ugradi sto je meni za 55k TUGA. Ako se odlucish za klimu ima 2 uvoznika, kod onog sto prodaje plocice mogu bolje cene se dobiju![]()
Kako ne moze da se ugradi?Za 57k uzeo Fujitsu 12 LLCE, nema WiFI, ne može da se ugradi, ali ono za šta joj je namena radi za sve pare.
Ne moze WifiKako ne moze da se ugradi?
A ha... jao!Vox iva 5 samo za hladjenje. 35000
wifi ne moze da se ugradi na taj LG
Ovu?Za 57k uzeo Fujitsu 12 LLCE, nema WiFI, ne može da se ugradi, ali ono za šta joj je namena radi za sve pare.
Tako je.Ovu?
Greška 404. Stranica je premeštena na drugu lokaciju.
www.coolshop.rs
LG nikako, pomenuti VOX, mada mislim da nema vise IVA 5, mozda IVA 6 ali je skuplja par hiljada. Moze i bilo koja Midea, Gree za hladjenje ce sve to raditi ok.Sta mi preporucujete, treba mi samo za hladjenje? Nisam bas razumela fazon![]()
Mogu da pokusaju slobodno,imam 2 fujitsu,jednu mideu, 5 gree i sad jos dve fujitsu llce, i dalje sam pri stavu da je fuji tata za sve njih ali eto ovo me iznenadilo i radi jako lepo.Sad će da ti objasne da je to nemoguće i da sa tom klimom nešto niju u redu, ili da lažeš
sacekaj malo ne zalecise kao ja, mislim da Muse zaobidji , bolje nategni jos neku hiljadu za nesto boljePozdrav svima.
U planu je kupovanje invertera. Budzet je 65-70 hiljada.
Trenutno imam 18god staru Hyundai on/off devetku klimu koja je zrela za onaj svet.
Stan prizemlje 80kv, pvc, spolja izolacija 5cm, podrum 5cm, ukrasni stiropor na plafonu (7mm) koji ne racunam kao neku izolaciju ali ajde da ga pomenem radi reda. Grejanje je na gas.
E sad ja imam neku zamisao da mi taj inverter radi samo nocu na jeftinoj struji kada se radi o grejanju, a leti kada je potrebno hladjenje da radi po potrebi. Inverter bi odrzavao nekih 40 kvadrata. Zeni tata radio u Vojvodina Sume pa navikla da bude toplo ko u paklu (25 stepeni) i stalno mi drobi.. Mozak mi ispira. Ako gas i nocu peglam na 25, trosi oko 3 -3.5 kubika za noc sto je bas puno na mesecnom nivou (3*30*40=3600din samo za noc a gde je dan)..
Listajuci po forumu, iskren da budem, sam se dosta zbunio (zato sam se i registeovao da postavim pitanje) ali reeeeecimo da sam izbor sveo na dva modela:
- Hisense Energy Pro HiNano 12k
- Gree Muse Comfort 12k (novi model)
Da li sam neki drugi model/proizvodjaca propustio?
Ne racunam. Nasao sam servisera koji ce mi za 10000din odraditi demontazu i montazu. Znaci 10 000 sam ostavio sa strane i ne racunam u budzet.Da li u budžet računaš i ugradnju? Samo ugradnja je oko 15000 ako se ne varam.
Veruj mi i ovo je na misice.. Dao bih ja hiljadarku bez problema da mogu 😁sacekaj malo ne zalecise kao ja, mislim da Muse zaobidji , bolje nategni jos neku hiljadu za nesto bolje
Meni kao ovlascen servis za Gree reko 10000 din za montazu i demontazu stare klime , plus ako nesto treba mada imam sve u kompletu sto trebaDa li u budžet računaš i ugradnju? Samo ugradnja je oko 15000 ako se ne varam.
Hisense.Pozdrav svima.
Trenutno imam 18god staru Hyundai on/off devetku klimu koja je zrela za onaj svet.
Stan prizemlje 80kv, pvc, spolja izolacija 5cm, podrum 5cm, ukrasni stiropor na plafonu (7mm) koji ne racunam kao neku izolaciju ali ajde da ga pomenem radi reda. Grejanje je na gas.
E sad ja imam neku zamisao da mi taj inverter radi samo nocu na jeftinoj struji kada se radi o grejanju, a leti kada je potrebno hladjenje da radi po potrebi. Inverter bi odrzavao nekih 40 kvadrata. Zeni tata radio u Vojvodina Sume pa navikla da bude toplo ko u paklu (25 stepeni) i stalno mi drobi.. Mozak mi ispira. Ako gas i nocu peglam na 25, trosi oko 3 -3.5 kubika za noc sto je bas puno na mesecnom nivou (3*30*40=3600din samo za noc a gde je dan)..
Listajuci po forumu, iskren da budem, sam se dosta zbunio (zato sam se i registeovao da postavim pitanje) ali reeeeecimo da sam izbor sveo na dva modela:
Ja treba da ugradim posle nove godine Muse pa javljam , Muse ima set za ugradnju za druge neznam mislim dace dati naplati jos ako nemas set za ugradnjuNe racunam. Nasao sam servisera koji ce mi za 10000din odraditi demontazu i montazu. Znaci 10 000 sam ostavio sa strane i ne racunam u budzet.
Veruj mi i ovo je na misice.. Dao bih ja hiljadarku bez problema da mogu 😁
A da nemaš u kompletu, bilo bi oko 15 somića, ako sam ispratio sadašnje cene.Meni kao ovlascen servis za Gree reko 10000 din za montazu i demontazu stare klime , plus ako nesto treba mada imam sve u kompletu sto treba
Imam istu i radi super, steta sto nema gde da se kupi.Samo da javim da gree viola profi 12 uhvacena kako lepo radi na 310w na 23 stepena podesena(35 kvm greje), eto pored 3 muse i jedne premium napokon da vidim kod gree da moze ispod 450w, sto se tice 12 llce namestene i greju kucu odlicno,nisam nosio merac,od nove godine cu sve istestirati pa javljam.
Pogledaj i fujitsu lmca, lmce, kmta, luca, keta, mislim da ce mnogo bolje odraditi posao nego hisense ili muse. A vidim da su neke i na dobrim popustima.Pozdrav svima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari