Korel, Elin, Crown, Skyworth, Chigo?Nisu Haier,midea ni aux, sta Jos moze biti
Verovatno Chigo, probaj i TCL, ali najvise lici na AUX.
El to VDJ?Pogledajte prilog 329277ko moze biti proizvodjač ovih VOX klima, ne mogu da pronadjem kod za daljinski, a hocu da se skuvam
Recordbox, ma negde su zaturili a podesili na 32, pa posle Kazu lako je DJ-uEl to VDJ?
Pa kazi osoblju da smanji.
Ima 10 do 15 cm. Nisam merioDa li je moguće da je klima toliko blizu plafonu ja bi rekao zalepljena za plafon ili je takav snimak zbog ugla snmanja.Koliko je udaljena od plafona zanima me.
Ispadne na ovom forumu da sve treba zaobilaziti sem starih fujitsu llce i lmce, a sta mi sto bismo r32 i wifi.....?Definitivno Gree zaobilaziti .Violu stosu napravili to je vredelo ali Muse da bude zamena nikako,
Ostecenja na saću da ga nazovem tako, jer ne znam kako se to strucno zove.Šta je konkretno problem na onim slikama?
Nema to veze sa funkcionalnoscu iste. Ja koliko pusa sam mojoj pokrivio kad sam cistio filtere,a moze i obicnom cackalicom da se isprave ako covek zeli da se igra i ima strpljenja...Ostecenja na saću da ga nazovem tako, jer ne znam kako se to strucno zove.
kontrola kolicine freona obavezno pretpostavljam daje to problemNa spoljnoj temperaturi od 4-5C unutrasnja jedinica postavljena duva mlak vazduh od nekih 25 - 27C. Zadata je komanda na daljincu da zagreje prostor na 30 stepeni i probao sam svakojaki izduv vazduha iz unutrasnje jedinice ( 12 luca ), od automatkog do minimalnog izduvavanja. Dali bi po vama kontrola kolicine freona ( nije se kontrolisalo dve predhodne grejne sezone ) poboljsala temperaturu izduva? Kad bih umesto 60C kako se spominje dobio 40 - 45C bio bih prezadovoljan.
Da li je ovo greska ili sarkazam😄.Vecuna na forumu se zali na mlak izduv a ti bi da smanjis sa 60 na 40-45. Sto se tice freona neznam ali cu ti reci sta je meni rekao moj serviser. Kad ti serviser kaze da treba da se dopuni gas slobodno uzmi motku i izudaraj ga. Jer klima ima gasa za 5m instalacije ,a vecina instalira 3m. Da bi izgubila gas mora da negde curi,ako je na instalaciji onda je greska instalatera, ako curi na uredjaju onda je greska proizvodjaca i ti sa tim nemas nista. Zato se klima vakumira i to traje do nekog ostecenja ili vecno. Pa je poredio frizider. Ako frizider slabije hladi nedopunjujes freon nego zamenis gumu na vratima.Na spoljnoj temperaturi od 4-5C unutrasnja jedinica postavljena duva mlak vazduh od nekih 25 - 27C. Zadata je komanda na daljincu da zagreje prostor na 30 stepeni i probao sam svakojaki izduv vazduha iz unutrasnje jedinice ( 12 luca ), od automatkog do minimalnog izduvavanja. Dali bi po vama kontrola kolicine freona ( nije se kontrolisalo dve predhodne grejne sezone ) poboljsala temperaturu izduva? Kad bih umesto 60C kako se spominje dobio 40 - 45C bio bih prezadovoljan.
Novije klime imaju opciju samociscenje Zamrzneti unutrasnju jedinicu kao spoljnu na minusu i otopi i to ti toImam Gree, kod mene je par tih rebara iskrivljeno, pustao sam je da greje ali ujutru tipa pola sata sat dok zalozim, podesena na 27C i digne temepraturu od 21 do 24 bez problema.
Uvece kada kupamo malecku ako nas mrzi da cekamo da usilim kamin pustimo je i za pola sata dodje do 26C. Nova je, ugradjnea 1.07.
Kod mene nisu bas ovoliko bila rebra zaprljana kada sam oktobra prvi put skinuo da ocistim mrezice, mrezice su bile crne.
Pitanjne kako se uopste cite ta rebra jel smeju parocistacem ? Mozda bolja varijanta da uzmem Obod cacak usisivac okrenem izduv i produvam ih![]()
Da li je ovo greska ili sarkazam😄.Vecuna na forumu se zali na mlak izduv a ti bi da smanjis sa 60 na 40-45. Sto se tice freona neznam ali cu ti reci sta je meni rekao moj serviser. Kad ti serviser kaze da treba da se dopuni gas slobodno uzmi motku i izudaraj ga. Jer klima ima gasa za 5m instalacije ,a vecina instalira 3m. Da bi izgubila gas mora da negde curi,ako je na instalaciji onda je greska instalatera, ako curi na uredjaju onda je greska proizvodjaca i ti sa tim nemas nista. Zato se klima vakumira i to traje do nekog ostecenja ili vecno. Pa je poredio frizider. Ako frizider slabije hladi nedopunjujes freon nego zamenis gumu na vratima.
Novije klime imaju opciju samociscenje Zamrzneti unutrasnju jedinicu kao spoljnu na minusu i otopi i to ti to
Tri sezone su ništa.Meni radi Fujitsu već 13 godina bez provere freona.Drugari hvala vam puno skinuli ste mi teret sa moje dusice, videcu da po preporuci nadjem koliko je moguce posten servis i odradim kako ste me posavetovali. Mogao bih da trazim da mi vakumiziraju instalaciju i da vidim sta se desava, instalacija izmedju unutrasnje i spoljne jedinice je 4m koja je vakumizirana kad je postavljana klima. Ali tri grejne sezone verovatno cine svoje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari