Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

A radio dosta sa jednim velikim regionalnim distributerom IT opreme pa su mi obezbijedili 1 komad (na 100 jada). Konzola mi stiže danas/sjutra tako da odma ide i PS Plus. :)

Kako vi resavate problem sa manjkom usb-a? Konkretno kod mene je uvek ukljucena kamera + dongle za slusalice, i kada zelim da igram nesto na misu i tastaturi moram nesto da iskljucujem. Da li preporucujete neki usb razdelnik ili to nije pozeljno?

Uzmeš neki produzni usb kabal, ubodes pozadi i uzvuces napred da ti bude lako dostupan i rešiš problem

Pa znam da ima 3 usb-a ali to mi je malo. Treba mi 4,5. Vidim da ima u gamecentru neki usb hub, jel koristi to neko?

Koristim ja neki USB Hub, koji sam uzeo pre godinu dana, jer sam hteo da mi prednja strana konzole bude "čista". PS4 Kamera radi bez problema. Pretraži ovu temu za konkretan model, jer ne znam oznaku napamet.

Prilozi

• 38629156_580bb2b086a172-98764611s-l1600-6-.jpg
    38629156_580bb2b086a172-98764611s-l1600-6-.jpg
    44.4 KB · Pregleda: 112
Da podelim iskustvo jutros stigao ps5 i ostavljen 2-3 sata da se zagreje na ambijentalnu temp stigao kuririma dex**es sve proslo ok. Upaljen astro playroom i na pocetku kad probavate trigere desni radi ima otpora levi ne radi tj nema otpora. Pustio cerkicu da igra pola sata nista isto razocaran da cu morati da zovem firmu vracam dzojstik itd blagi udarac par puta od dlan levog dela dzojstika je resio problem proradio je, trebala mu je mala pomoc, eto nekome ce biti od koristi stara tehnika cukanja radi :)

Vise ne znam ni gde da postavljam posto imamo par tema... ali rekoh ovde ne mogu omasiti.

Leak-ovane igre za PS+ u Januaru:

Deep Rock Galactic (PS5/PS4)
Persona 5 Strikers (PS4)
Dirt 5 (PS5/PS4)

Svakako bolje od prethodnih par meseci, ako bude zaista ovo.

Goat Reaction GIF by MOODMAN

Pokušavaju da stave neku dobru trkalicu, da bi stigli gamepass. Tamo su i Dirt5 i Forza Horizon 5, na PSN ni AC niti dirtova... Budućnost je u day 1 release na pretplatama, a ne na kupovini novih igra i pretplata

A ako je Dirt 5 dobra "trkalica", onda sve u pm..

Ja sam castio sebe za NG sluskama. Hteo sam bele medjutim gospoda iz Gig su se zeznula pa crne nisu obelezili kao "sok cena" pa sam iskoristio popust iz Telenora od 17%. Takodje sa Intesinim karticama ima 15%. Povoljnije je nego kod Madjara pa ako nekome jos treba trk dok ne isprave :D

Prilozi

• 20211224_192154.jpg
    20211224_192154.jpg
    130.5 KB · Pregleda: 66
Samo licno ili moze i preko neta?

Telenor plavi petak je samo licno, a mislim i taj Intesin popust isto

Mešaš babe i žabe, na PlayStation NOW imaš "dobrih trkalica" koliko hoćeš. Budućnost je u Podgoricu
Ja sam i napisao da pokušavaju da stave dobru trkalicu, ne da je to dirt 5. Ne vidim šta nije jasno. Imaju Asseto Corsu, sony eksluziva neka nju stave. I ne mešam babe i žabe. Imam obe next gen konzole i plaćam GPU manje od PS plusa. PS+ mora ozbiljno da se popravi, daju glupost igirce. Imaju onaj paket za ps5 korisnike, ali to su stare igre koje smo većinom prešli. Više ga obnavljati neću

^ Here we go again.

Sad će @almoust evil665 da krene sa svojom "Žike teorijom", koja u ukratko glasi da zabole Sony šta misle Žike o PS Plus ponudi igara i da ih zabole što im je pretplata na PS Plus pala za tri miliona korisnika samo ove godine...

Stvarno su očaj igre u zadnjih nekoliko meseci, retko koju sam skinuo da odigram. Ne može servis da im se poredi sa GPU. Onih 20 igara su premija u odnosu na mesečne igre. Da je series x dostupniji debelo bi im pomrsio konce. Moraju popraviti jer im je servis očaj.

Ja sam i napisao da pokušavaju da stave dobru trkalicu, ne da je to dirt 5. Ne vidim šta nije jasno. Imaju Asseto Corsu, sony eksluziva neka nju stave. I ne mešam babe i žabe. Imam obe next gen konzole i plaćam GPU manje od PS plusa. PS+ mora ozbiljno da se popravi, daju glupost igirce. Imaju onaj paket za ps5 korisnike, ali to su stare igre koje smo većinom prešli. Više ga obnavljati neću
Asssetto Corsa Sony ekskluziva? Od kada je to? A inače Assetto Corsa je dostupna PlayStation NOW servisu.

Je l ps5 moze sve u 4k60? Kupio sam novi tv 4k za monitor a gpu za to duplo skuplja od ps5….

Zavisi od igre. Obično se ponudi performance mode koji to omogućava. U budućim PS5 AAA naslovima nemoj očekivati 4K60fps to je i dalje misaona imenica.
Evo jedne liste igara koji rade u 60fps i pod kojim uslovima.

Nijedna od dve konzole ne može sve u 4K/60fps, ali sve igre rade u 60fps samo u nižim rezolucijama i nižim detaljima..

TV je 50 inča... Na 1080p mogu i sad da igram i izgleda bezveze... Baš sam nešto bio ubeđen da može sve 4k60 makar i sa najnižim podešavanjima, rekoh aj samo da potvrdim.. Hvala na odgovorima

Nazad
Vrh Dno