да занимљиво..мени ради глобалте картица која у а1 рутеру и која се користи само за нет...али обе на телефонима не раде. сад видим да ова трећа радиVeć 47 minuta mi je online data sesija na globaltelu. Lokacija Pirot. Preko A1 LTE mreže naravno. Uredno rade i dolazni i odlazni pozivi sa SIM kartice. Ne znam da li se diskonektovao pre toga.
Koja je rezolucija kamere, kakav je kvalitet slike 😁😁😁🍺🍺🍺Alo @Globaltel Support jeste vi platili kiriju A1?
Ništa ne radi, mogu da se slikam samo telefonom!
Da sim kartica van funkcije.Da preko aplikacije sve radi i dolazni i odlazni pozivi
Samo jos sim da proradi![]()
Ja lepo reče nek otidnu do portira i pitaju koji kabl je isključio...Pa ne može sve 🙄
Neko je nekome ubacio drogu u kokain.Desava se svakih 5-6 meseci ovakva situacija.
Hvala.Ukoliko je broj koji se prenosi registrovan, tada je potrebno da zahtev inicira osoba na koju se vodi broj.
Zahtev za prenos broja možeš da podneseš na više načina, lično u poslovnici, pozivom korisničke podrške ili putem Globaltel web sajta.
Ukoliko zahtev za prenos iniciraš pozivom korisničke podrške celokupna procedura je besplatna, uključujući dostavu sim kartice i zahteva.
Ako se ipak odlučiš da zahtev podneseš putem web sajta, u tom slučaju prvo vršiš odabir paketa, a isti možeš da platiš odmah putem platne kartice ili pouzećem kada ti kurir donese pošiljku. Svakako i u ovom slučaju plaćaš samo paket, dostava je besplatna.
Možeš kupiti karticu na trafici, pozvati korisničku podršku i inicirati zahtev za prenos, ali nam samo naglasi da već imaš našu sim karticu![]()
znas odgovorKoristim uzbudljivi prepaid, iz meseca u mesec skupio sam puno minuta i gigabajta koje ne trošim. Postoji li neki način da ih pošaljem nekom drugom? (Na primer kao što se kredit može preneti.)
Pretpostavljam da znam odgovor.
Obzirom da ne koristis za poziv a vidim i net ne puno ako ti broj nije vazan a obzirom da kupac ima mogucnost isti da menja ja bih prodao sim. Ako se isplati naravno i ako nije vazan. Bar 50% od sadrzaja vrednosti sadrzaja bi trazio.Koristim uzbudljivi prepaid, iz meseca u mesec skupio sam puno minuta i gigabajta koje ne trošim. Postoji li neki način da ih pošaljem nekom drugom? (Na primer kao što se kredit može preneti.)
Pretpostavljam da znam odgovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari