Pa da, to, nema ih tu oko 45cm...A ima i plićih od 60 ali ne nešto puno, možda 56-7 cm.
Kupio sam masinu Candy CSOE H8A2DE-S. Ubacim ves izaberem odredjeni program krene da radi i posle jedno sat vremena samo izbaci gresku E10 i stane.... To uradi i na drugim programima, probali smo i sa manjom kolicinom vesa i uvek to uradi posle nekog vremena predkraj izbaci na displeju gresku E10.... Da li neko ima predstavu sta znasi error E10?
A koji model si ti uzeo?Beko sto se mene tice, pre 3 meseca kupio beko sa toplotnom pumpom i inverter motorom mada je skuplja od ove koju ti hoces i prezadovoljan sam. Posle svakog sušenja ispraznim posudu za vodu i očistim oba ona filtera.
HvalaBEKO DS 8539 TU
Videćemo, čitao sam sve o Candy mašinama, znam da se prave u Turskoj. Ako nova mašina se prodaje kao neispravna, onda tu neko debelo ne radi svoj posao. Razumem da svaka mašina može da se pokvari, ali da se nova prodaje neispravna e to je za mene već rebus. Napisaću svoje iskustvo za koji mesec, nadam se da me garatni rok od 5 god makar štiti da moraju da je popravljaju u tom periodu. Posle nedelju dana korišćenja, osim navedenog buga (ako je uopšte bug), nemam zamerki. Ne gužva veš, veš je mekan na dodir i obično suv posle završenog programa. Buka je malo veća nego što bih voleo, ali sam to znao pre nego što sI J
I ja sam planirao da uzmem Candy susaru ali posle ovakvih komentara postajem skepticanVidećemo, čitao sam sve o Candy mašinama, znam da se prave u Turskoj. Ako nova mašina se prodaje kao neispravna, onda tu neko debelo ne radi svoj posao. Razumem da svaka mašina može da se pokvari, ali da se nova prodaje neispravna e to je za mene već rebus. Napisaću svoje iskustvo za koji mesec, nadam se da me garatni rok od 5 god makar štiti da moraju da je popravljaju u tom periodu. Posle nedelju dana korišćenja, osim navedenog buga (ako je uopšte bug), nemam zamerki. Ne gužva veš, veš je mekan na dodir i obično suv posle završenog programa. Buka je malo veća nego što bih voleo, ali sam to znao pre nego što sam kupio...
Imaš wtw85461 za manje para možda, mnogo bolja mašina od te wtr85v11.Drustvo, ima li smisla dati 20k vise za bosch wtw876lby u odnosu na bosch wtr85v11? Po spec series 6 vs series 4, ali na boschovom sajtu ne vidim neke preterane razlike.
U praksi staje 8kg. 63 Litra je zapremina bubnja.I ja sam planirao da uzmem Candy susaru ali posle ovakvih komentara postajem skeptican,doduse i najpovoljnije su. Ima Candy masinu za pranje vesa i super se pokazala od 10kg.
Ja imam ovu i zadovoljan sam. Ima sve što tražiš sem odvoda za kondenz.Ima li Bosch sušilicu bez toplotne pumpe?
Koje su dobre sušare bez TP a da ih ima kod nas kupiti?
Da ima senzor vlaznosti, podesavanje temperature i vlaznosti, nekoliko osnovnih programa dovoljno (pamuk, sarena odeca kao sto su majice i kosulje, peskiri, mesano ), da NEMA toplotnu pumpu, da ima posudu za kondez i odvod za kondenz...
Ovlašćeni da li si zvao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari