Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
bilo... pa proslo... kad ce opet? :)

Ako je neko zainteresovan aktivirao bih mu moj nalog za EON smart TV, posto nemam smart TV ne koristim ga a hteo bih nesto jeftiniji racun pa ako je neko zainteresovan. Za 300 din mesecno, svi kanali(obican paket) sam izgled menija je isti kao i na EON boxu naravno i vraćanje 7 dana unazad. Znači mislim bas na EON za Smart TV gde je dozvoljen samo jedan uređaj. Naravno prvo aktivirate uslugu pa kad vidite da sve radi, onda mozete platiti.

Ako je van mreze, moze.

Pozdrav,

Jel neko probao da instalira EON aplikaciju sa Google Play-a na android box-eve koji mogu da se kupe u radnjama?
  1. Da li to radi?
  2. Ako radi, koji android box je u pitanju?
  3. Kako SBB vidi takav android box, da li kao EON smart tv uredjaj ili kao EON mobilni uredjaj?
    Bilo bi super kada bi se registrovao kao EON mobilni uredjaj, posto mobilnih uredjaja mogu imati vise zaregistrovanih za moj SBB nalog, dok smart tv uredjaja mogu imati samo jedan.

Pozdrav,

Jel neko probao da instalira EON aplikaciju sa Google Play-a na android box-eve koji mogu da se kupe u radnjama?
  1. Da li to radi?
  2. Ako radi, koji android box je u pitanju?
  3. Kako SBB vidi takav android box, da li kao EON smart tv uredjaj ili kao EON mobilni uredjaj?
    Bilo bi super kada bi se registrovao kao EON mobilni uredjaj, posto mobilnih uredjaja mogu imati vise zaregistrovanih za moj SBB nalog, dok smart tv uredjaja mogu imati samo jedan.
Izdvoj malo vremena i pročitaj malo forum tj.temu, sve je objašnjeno, a dosta toga ima i da se vidi i sazna. Iskren savet...

Da li neko ima problem sa eon app na smart tv, lg televizor u pitanju? Nijedan kanal nece da se ucita, samo crn ekran koji kod program da se izabere.

Restart rutera, a ako ne, onda promeni dns na 8.8.8.8 ili 1.1.1.1

Ja imam isto problem s EON app na smartu ... nijedan kanal neće, kaže da nema signala.
Inače, sportski je paket bez ugovorne obaveze, ali trenutno imamo sve otključano ...
Na fonu i na laptopu radi bez greške.

Ja imam isto problem s EON app na smartu ... nijedan kanal neće, kaže da nema signala.
Inače, sportski je paket bez ugovorne obaveze, ali trenutno imamo sve otključano ...
Na fonu i na laptopu radi bez greške.
Ako je "vezan" wi-fijem onda je više nego jasno da je do loše internet konekcije.
Pogotovu ako nije wi-fi 6 ruter u upotrebi

Ne znam da li neki operator kod nas daje ruter koji ima 802.11ax standard, a sve i da daje, koliko korisničkih uređaja podržava taj standard je veliko pitanje. Pre će biti da je trenutno bilo manjih problema čim je aplikacija radila dobro na drugim uređajima.

Pozdrav ljudi, da li jos neko od skora ima problema sa castovanjem na eon boxu, nebitno da li je youtube u pitanju ili neka druga app, tipa hbo, ide zvuk ali nema slike?

Ja upravo probao youtube i radi

Želeo bih malo da reorganizujem konzumiranje TV/multimedie u stanu, pa imam par pitanja:
(sva tri pitanja su nevezana i nalaze se na različitim uređajima)

- Imam EON Premium nalog i želeo bih još jedan box - da li bih, ako kupim KAON EON BOX na KupujemProdajem mogao da ga aktivirtam mojim kodom za Smart TV?

- da li je neko uspeo da upari EON daljinski sa PC-em? Imam višak daljinski, ali ne uspevam da ga uparim preko bluetooth-a sa PC-em (Windows 10 x64)

- ima li načina da se ButtonMapperom (ili na neki drugi način) iskoristim specijalne tastere na EON daljincu povezanom na drugi box - nije EON (kad pritisnem osnovne tastere ButtonMapper ih prepozna, ali tastere u boji, video klub, radio, tv, profili mi ne prepoznaje)

- Imam EON Premium nalog i želeo bih još jedan box - da li bih, ako kupim KAON EON BOX na KupujemProdajem mogao da ga aktivirtam mojim kodom za Smart TV?
Neces moci da aktiviras svoj nalog na Kaon ili Sdmc Eon boxu na njima bi morao da instaliras clone Eon apk i onda mozes ili da uzmes neki drugi ATV Android box i da instaliras Eon smart tv apk
Za ostalo cu probam pa ako ima nesto sto bi ti pomoglo javljam

Poslednja 2 dana ne radi premotavanje unazad (secka i koci svakih 5-10 sekundi), bukvalno je negledljivo. Da li neko ima slicne probleme i neko resenje?

Neces moci da aktiviras svoj nalog na Kaon ili Sdmc Eon boxu na njima bi morao da instaliras clone Eon apk i onda mozes ili da uzmes neki drugi ATV Android box i da instaliras Eon smart tv apk
Za ostalo cu probam pa ako ima nesto sto bi ti pomoglo javljam
Želeo bih da koristim KAON, jer preko standardne ATV EON aplikacije nemam 5.1 zvuk za live tv...
Da li ta clone EON aplikacija koristi DVB-C stream za live tv?

Ne koristi. To što bi želeo ćeš onda morati uredno da plaćaš SBB-u...

Nisam uspeo da Eon daljinac uparim sa pc (windovs 10) i BM na Eon daljincu a drugi box (A95X F3) ne prepoznaje sarena dugmad a ostala nabrojana npr. moze dugme videoklub , radio i dole desno pored Home dugmeta , znaci dugmad oko OK dugmeta polovicno

Da li neko zna kako na Eon BOX instalirati "čist Android TV " sistem?

Mislio sam bez EON i United media aplikacija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno