Za sad su mi glavne zamerke vezane softver.
Ne moze da se promeni google dialer...notifikacije baguju u smislu da se pojavljuju iste iako si ih video. Zamerka za dual app, konkretno viber... slike ne mogu da se se posalju. Onda zvucna notifikacija za viber nije onaj zvuk od vibera vec neki od miua...ako ga promenim on je primeni na sve notifikacije i sl.
Tako neke gluposti koje nerviraju. Mada ruku na srce mozda ja nesto ne umem da podesim.
* Meni licno je senzor otiska mnogo prakticniji na ledjima telefona a pogotovo za slikanje. Mogao sam da slikam sa jednom rukom. Sad ne mogu ali vezbam

Radi brzo ali hoce da baguje ako niste lepo prislonili prst npr zbog maske.
* Sto se glavne kamere tice za slike unutra i nije nesto posebno, napolju i po danu su vise nego ok slike. Selfi kamera meni zavrsava posao i zadovoljan sam. Naravno nisam profesionalni fotograf vec cist amater tako da je to subjektivno misljenje.
* Baterija mi super zavrsava posao ali nisam lik koji ne ispusta fon iz ruke. Trenutno zadovoljan. Videcemo jos.
*Ekran mi deluje ok. Nisam primetio da mu nesto fali.Kada sam unutra osvetljenje mi je maltene na minimumu i ok mi je tako. Napolju mora bar na pola one crte da se pojaca,. Sad da sam se raspametio sa amoled ekranom i nisam bas
*Tezina telefona mi je ok, ne bi mi smetalo da je malo tezi uopste. Zamerka za plasticno kuciste. Mnogo mi je bio bolji osecaj u ruci stari fon koji je imao aluminijumska ledja. Ali ja fon ionako nosim sa maskom tako da...
Realno 48k telefon ne vredi ni u ludilu po meni koliko je bio pre crnog Petka.
Mislim da to zna i xiaomi pa je zato spustio cenu i dao one poklone. Mene za sad telefon kosta 29.5k i mozda cenu spustim za jos 2-3k kad prodam Mi band 6.