Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavrsio My Briliant Friend... gledljivo,scenski mi super,likovi cool,al opet nekako sta znam.... recimo 7/10
Poceo sam The Inocent... prve dve epizode mi super... videcemo kako ce se dalje odvijati

Smor Besica (Besa 2 sezona) tek ova 4ep. krece da lici na nesto..

Da, usporili su...
Odgldeah danas ponovo prve 4 epizode prve sezone, šta se tu sve izdešavalo, ne možeš pohvatati konce 😳

AF5C7974-41EA-4210-ABD7-67F8C3D9D96F.jpeg
Ili ti Call My Agent kako su je Englezi preveli.
Odličnu recenziju možete pročitati OVDE

Postavljen prevod za prvu epizodu treće sezone.
Uživajte!

Bodyguard 2018
Odlična BBC-jeva mini serija. Teorija zavere. Ko je voleo Spooks, ovo je za njega.
Puno obrta i akcije, nijedna epizoda od 6 nije dosadna. Možda su malo zapetljali kraj.
Definitivno drži pažnju, ko bindžuje da zna da su epizode po skoro sat vremena.
8/10

Nasao da gledam na HBO
Intrigantna zanimljiva britanska mini serija, 6 epizoda

Britanska otkacena porodica u realisticnoj i zastrasujucoj apokalipticnoj buducnosti (2019-2034). Politicki nekorektan crni humor uz dozu Black mirror-a.
Prikazan i populizam koji je i nama blizak.

Apokaliptična budućnost koja nam je pred vratima već ;)
Dobra je...

Pa tako što su druge serije još gore & gore napisane? :D

Gledam sinoć najnoviju Dexter epizodu smaram se epski i razmišljam na temu toga kako očigledno u toj US više nema krštenih pisaca.

The innocent - pogledao 6 od 8 epizoda i vec sad mogu da napisem PREPORUKU i da dam ocenu 8-5/10 bez obzira na desavanja u zadnje dve epizode

Watchmen - svidja mi se kako je uradjena serija, likovi itd. Nisam citao stripove, pa ne znam koliko su pogodili/omasili neke stvari. Koliko znam, sama radnja u stripovima se ne bavi rasizmom, ali nisam iznenadjen da je to glavna prica u seriji. Kontam da to nije spoiler jer je jasno u prvih 5-10 minuta prve epizode, ali cu da sklonim ako neko smatra da jeste.

Film iz 2009. se iskreno vise ni ne secam dal sam gledao, ali svakako planiram da odgledam u skorije vreme.

Serija ima svakako tih woke momenata, koji me debelo smaraju, doduse retko, ali ako sam mogao da odgledam trecu sezonu Sex Education (za mene i poslednju), onda je ovo bila smejurija. Opet je nekako da kazemo ok odradjeno i ne siluje sa tim nekim momentima, sem eto te glavne tematike.

Sister Night u onom njenom kostimu brutalno dobro izgleda, bas su ga "sasili" po mom ukusu.

Mare of Easttown - spora, ali meni se dopala, tj nije mi smetalo sto malo da kazemo razvlace pricu. Realno je umesto 7 epizoda mogla da se sazvace u 5 i da se nista iole bitnije ne propusti, ali boze moj. Kate apsolutno pokidala, kraj meni licno donekle provaljiv, ali mi se svidja kako su iskombinovali sve. Ima tu i tamo nekih rupa da kazemo, ali nista strasno.

Generalno bih obe serije preporucio, pod uslovom da nekoga zanima takva tematika.

E sada, namestilo se da sam paralelno gledao ove dve serije (jednu sam, jednu ne) i da u obe serije glumi Jean Smart i moram da kazem da me je gospodja apsolutno kupila svojom glumom i zapravo samom pojavom u tim ulogama i nacinom kako ih je iznela. Sigurno sam je gledao ranije negde, ali nisam ocigledno obratio paznju kao sada. Videh da je ove godine izasla i serija Hacks u kojoj ona glumi glavnu ulogu, tako da definitivno ide na listu. Ako je neko gledao, moze da podeli utiske.

Odgledao prvu epizodu Landscapers sa sjajnom Olivijom Kolman i mogu vam reći da obećava.

Kao neko ko je gledao Family Guy, South Park, Simpsonove na preskoke samo, počeh F is For Family i spržih odma prvu sezonu - oooodlična!
google_grinning-face_9600_mysmiley.net.png

unnamed.jpg
Brza komedija. Gola istina o tridesetogodišnjacima koju niko ne izgovara naglas. Ali ne i glavni junak,ovaj momak govori iskreno,brzo,i uopšte ne razmišlja.Živi od plate do plate,ide u prodavnicu sa svojim cegerom, drugarima se hvali ajfonom,i naravno, beznadežno je zaljubljen

Jel moze neki link ili orginalni naslov ove serije ?
Ubih se trazeci i ne nalazim.

Expanse s6e1, nastavlja ok, šteta što završavaju priču, a ni na pola nisu. No postalo bi mnogo skupo, konfuzno i nista razvoj likova. Fali mi Alex, al eto metoo nam je to dao...
WheeOfTime s1e6, sumnjam da cu nastavljati Amazon kad se expanse završi, al ajd, gledam ovo, pa sta ispadne.

HouseDelPapel - kraj malo naivan, no ok, moralo je nekako da se završi. Valjda :)

Arcane LoL pitanje za vas koji lao i ja nemate pojma o LoL a gledali ste. Da li je nekonpredznanje potrebno, koliko sam procitao ne ali ipak jel ste googlali nesto da se pripremim pred gledanje...

And Just Like That…

Bez Samante, okrnjena ekipa “Seks i Grada” ponovo se okupila i…. jako tanko.
Preporuka svima koji kao ja, imaju problema sa spavanjem.
Upališ seriju, baciš se u horizontalu, pustiš mozak na ispašu, svi mišići se lagano opuste i negde na pola epizode već hrčeš. Nažalost, jedina korist od ove toliko najavljivane HBOMAX-ove perjanice. Šteta, moglo je to mnogo bolje, ovako od mene 5/10.

Ja Gomoru gledao do polovine treće sezone,al definitvno više ne mogu.Postaje zamorno.Počeli su da je šire na neke nebitne likove koje ne mogu da gledam.

Ne znam, meni Gomorra odlična i dalje. Aktuelna sezona deluje da će imati zanimljivo finale.

The Wheel of Time šesta i za mene poslednja epizoda...nadao sam se da će posle nekoliko početnih epizoda, kada se radnja malo pokrene serija postati koliko toliko gledljiva, ali nažalost nije...
Vrhunac gluposti je scena u kojoj se dve lezbejke uhvate za dildo i zaklinju se u nekakve New age budalaštine i sve to kao veoma ozbiljno...da ne pominjem to kako svi glumci u ovoj seriji izgledaju kao da im se ide WC ali trpe...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno