Ma ne gori ni meni, samo mi je neverovatno da im je ovako loše odrađena ta komunikacija sa korisnicima. Pa ja da tako pravim aplikaciju na poslu otpustili bi meNajbolje je da podesite svoja očekivanja sa tim poklonima da ne očekujete ništa instant. To sam naučio još kad su pre par godina druge neke radnje uz belu tehniku davale poklon espreso aparat. Tad sam se načekao, ali sam dočekao.
Razlika je sad samo što ništa "ne čekam", kad stigne - stiglo je. Niti mi gori pod nogama za sat i wireless sluške. Tolike godine živeo bez istih.![]()
Takođe.Meni je pre sat vremena od Xiaomi podrške stigao mejl da je prijava uspešna i da mogu da očekujem poklon u narednih 10 dana.
Ja mislim da Xiaomi stvarno tako dozivljava svoje korisnike i poslovanje.Gledao sam prije par mjeseci na tviteru odgovor direktora Poco-a korisniku Poco f3 ili 2 na neko pitanje u vezi softvera-promijenite brend ako vam ne odgovara je otprilike glasio...Mejl je toliko amaterski da je to neverovatno. Sa gmail adrese na neku privatnu i bcc svi mi sto smo se prijavili.
Btw, kod mene je završio u spam folderu.
Od mene jedan veliki minus i za Xiaomi Srbija i za MTS.
Xiaomi Srbija do pre dan ili dva je držao pogrešan link za registraciju na baneru/reklami za promociju akcije na MTS sajtu, tj. bio je link do zvaničnog Xiaomi sajta. Pored toga nigde nisu naveli da se poklon naknadno čeka nego da se dobija uz kupovinu, drugim rečima kupim i dobijem poklon odmah.
MTS, ništa nisu znali o akciji, ni da li traje, ni da li poklona ima na stanju (pošto mi je agent više puta naglasila ,,dok ima zaliha" što ne piše nigde po reklamama) , ni gde se registruje, ama baš ništa. Ozbiljnost nula. Šlag na tortu je bila MTS podrška koja me ubeđivala da treba da se prijavim na mejling listu na Xiaomi Global sajt xD i da je to ta ,,registracija (verovatno)".
Pored ove akcije sam tražio još neke dodatne ugovore i kupovine koje mi na kraju nisu odobrili, pod geslom ,,to je novi korisnik", a ugovori na mene, koji sam MTS postpejd/ugovor korisnik skoro 20 godina - 2 godine na TELENOR-u (prenet pa vraćen isti broj) i još nemali broj nekih besmislenih uslova koji nigde zvanično nisu navedeni.
...
Nakon svog mrcvarenja odbio sam potpisati obnovu ugovora uz 11t... MTS menjam po isteku ugovora a čini mi se da i Xiaomi čeka slična sudbina i ako samo njihove telefone koristim još od modela Redmi 1S.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari