Gotovo sigurno ne može.Jel zna neko da li mogu da kupim kod nas Horizon: Zero Dawn na disku i upgrade-ujem je na ps5 verziju na americkom nalogu?
Negde sam procitao da mora da bude na regionu sa koga je igra. Da li su diskovi kod nas region free?
Hvala na odgovoru, tako sam i predpostavljao. Sacekacu da ponovo bude na popustu na US storu.Gotovo sigurno ne može.
Region igre sa diska i region digitalnog dodatka moraju da budu isti.
Ovo pitanje za "diskove kod nas" nema smisla jer disk može da bude donet u Srbiju iz x zemalja. Ali američke diskove, uz koje bi radili dodaci sa US PlayStation Store, teško da ćeš naći u Srbiji.
Nije to upgrade, to je samo patch koji dodaje 60fps mode.Jel zna neko da li mogu da kupim kod nas Horizon: Zero Dawn na disku i upgrade-ujem je na ps5 verziju na americkom nalogu?
Negde sam procitao da mora da bude na regionu sa koga je igra. Da li su diskovi kod nas region free?
Uzmes PSNow i imas HZD, GOW i jos hrpu igara za 40-50$ na godinu dana..Jel zna neko da li mogu da kupim kod nas Horizon: Zero Dawn na disku i upgrade-ujem je na ps5 verziju na americkom nalogu?
u kom smislu?
Kakve probleme imas? Meni radi besprekorno
Frozen wild je samo expanzija sa dodatnim regionom i dodatnim questovima, ne bi trebalo da utice na performanse. Jedino sta meni pada na pamet je da nisi apdejtovao na najnoviji patch, letos je pusten free upgrade koji je otkljucao 4k i 60fps, proveri da li imas taj upgrade, pusten je negde u avgustu ako se ne varam.Mozda je problem sto ja nemam taj FrozenWild djavo, igru sam kupio dosta pre toga pa nisam preuzeo kada su davali i to za dzabe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari