Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala sto delis info, javljaj kako tece ... Doduse evo ga danas pravi Black Friday...
Ide nikako. Sve strategije padaju u vodu kada btc ovako tresne. Ali, kada je btc iole stabilan ti pokazatelji itekako imaju smisla.

P.S.
da se ispravim, 1 koji nisam naveo na listi šitova jer mi je baš ličio na težak šit, pokidao: STORJUSDT +37%
 
Poslednja izmena:
Evo ko je cekao LTC na 200 ponovo prilika. Kao sto rekoh jos jedna od neograniceno :D

Ode još dole.

Kad pocrveni svi idu dole, ali LTC:

indignation-jump.gif
 
Izmedju ostalog da bi ste znali zasto LTC pada ovako, mnogi koji idu u fiat koriste kao transport LTC jer je naj jeftiniji i naj brzi za transfer
 
Ja bih bio najsretniji ali mislim da cemo morati da sacekamo NG, za ovo mrcvarenje vise nemam zivaca, da nije @Saja odavno bih se penzionisao. Pogotovu sto idu druga sr**** jer za fiat necete imati sta da kupite tj. inflacija i ovu vrednost jede, pa je normalno da bude 100K ali ne za sve
 
Cim medju nama zavlada strah znaci da treba kupovati. I tako sve dok ne krene bear, jednom te uhvate i cvrc.
 
Moje neko ekspertsko misljenje, bazirano apsolutno ni na cemu:

Ili je to to, i polako curimo ka 30-im nivoima pa onda ponovo sve isto kao i prosli put ili ce da isprdi jos jedan ATH, izbleji malo tamo i onda dole. Iskreno se nadam jos jednom ATH-u da lepo istovarim 50% i posle moze gde hoce.
 
Palo je sve zbog sumnje da ce Amerikanci morati da podizu kamatne stope, dokaz koliko su razne teorije bitne i bilo koji leveli u kriptu kad na to utice Elon Musk i kamatna stopa u Americi.
Danas ste vidjeli koji coini najbrze padaju, pa da znate za sledeci put da ih ne drzite. :)
 
BTC se od juce 15 puta odbio od MA200.
Upravo ga je probio. Pa ako je verovati "analizama", nece neko vreme pasti ispod 54.250$. Ajde da vidimo..
 
Poslednja izmena:
Ja bih bio najsretniji ali mislim da cemo morati da sacekamo NG, za ovo mrcvarenje vise nemam zivaca, da nije @Saja odavno bih se penzionisao. Pogotovu sto idu druga sr**** jer za fiat necete imati sta da kupite tj. inflacija i ovu vrednost jede, pa je normalno da bude 100K ali ne za sve

Sajevi koji budu očekivali da ih kripto spasi od inflacije se neće dobro provesti. Kripto je fiat koji nema vrednost sam po sebi, ali pokušava da imitira metal. Ali ako neko imitira Elvisa, ne znači da je Elvis.

To je ta neka rasprava koju sam imao sa PlanB pre nekoliko godina gde sam mu objašnjavao besmisao njegove primene modela cena plemenitih metala na Bitcoin. Plemeniti metali imaju te bitne karakteristike da se stajanjem ne menjaju i da zbog svoje primene i dostupnosti uvek postoji kupac za njih, bez obzira na okolnosti. Zbog toga, sva dostupna količina metala u svako doba može se upotrebi za nešto, tako da cena zavisi praktično isključivo od dostupne količine. PlanB smatra da je glavna stavka u toj priči dostupnost, dok ja smatram da je glavna stvar upotreba. Od Bitcoin-a ne možeš napraviti nakit, niti katalizator za auto, jedino ga možeš koristiti za trgovinu. Kripto je prema tome čist fiat novac, ne commodity novac kao zlato, školjke ili perje.

Vreme će pokazati ko je od nas dvojice bio u pravu, ali moj savet je ne zaluđivati se idejom da je kripto bilo kakav spas od inflacije. Za stare bolesti, stari su i lekovi. Jedino ako bi inflacija postala toliko ozbiljna da ljudi moraju da se ratosiljaju novca čim im dođe u ruke, a nikakav stabilniji novac nije dostupan, ali ne vidim tako nešto pred nama.
 
Ja cu postati superstar ako ltc napravi x2 , makvi x5 ili x10 :) ... propustih ja stanicu. i tek ce me kosta dosta, damn , sto nisam sisao.

morbiuse
priznaj da je ipak tebi lakse nego nama u Srbiji. Ako pritisne kriza , zlato u sake pa ne neko ostrvo. Mi mozemo ovde samo da legnemo i da cekamo :)

edit 2 :
gde se seti perja ima da prsti perje ovde samo tako :p uzgajacemo mi ovde golu gmo zivinu bez peja , ne ide da se tako lako bogatimo na racun jadnih ptica
 
Poslednja izmena:
 
Joj kakve gluposti neću pročitati, pao bitcoin zbog novog soja virusa. 🤣 Bitcoin je pao kao najava pada američkih berzanskih indeksa kad su se berze otvorile. Tražili ste institucionalne investitore da dođu u kripto, eto vam ih.

Verovatno nije ništa ozbiljno, berza je bila overheated i trebalo je da se desi pullback. Sve dok BTC ostane izned 20WMA, sada na oko 52700, nemojte ni okom da trepnete. Ako zatvori ispod toga, može da bude čupavo. Slom berze nam u nekom momentu ne gine, ja ga ne očekujem već sada, ali on nikad i ne dođe kad ga očekuju.
 
Ma važi, jos samo naslov "novi soj ubio bitkojin", što bi rekli neki naši vrsni stručnjaci😀😀
 
Pad BTC danas je manipulacija zbog Blak Frajdeja, da bi ovi sto su ga mislili prodati na haj, prodali na low.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno