Na stranu pametovaju posle bitke i pastiranje prevedenih rečenica sa stranih sajtova,
ono što meni nije jasno je kako to da smo došli od bićemo svi bogati do toga da kripto puca i nestaje?
I ponovo, tehnički je forum, zar nije jednostavnije napisati bear kreće, bull kreće, vadite pare kripto je mrtav,
nego filozofirati i pametovati, ne kapiram.
Zbog ovakvih postova na forumu odavno nema normalne komunikacije i mnogi forumasi koji su napravili ogroman kapital, da ne kazem visemilionski na kriptu ne dolaze vise ovdje, jer su ih ljudi poput tebe rastjerali, a bili su tu da svima pomognu svojim iskustvom i znanjem.
Ne znam sta sam ja to kopirao i PASTIRAO ovdje na forumu i zasto kazes pametovanje, ne znam sta sam to pametovao samo prenio ono sto se trenutno desava na globalnom nivou a sto mnogi poput tebe ne vide.
I ne znam kakvo pametovanje posle bitke? Kakve bitke? O cemu pricas ti?
Ja ovdje nisam pisao bicemo svi bogati i nisam pisao kripto nestaje, to sto ti ne mozes da skapiras par prosirenih recenica je tvoj problem.
Vjerovatno nisi ni bio u kriptu pocetkom 2018 pa ne znas sta znaci kad balon pukne, ali dobro naucices ima vremena, mlad si, tek si 15 godina clan foruma, jos 15 i doci ce to, a za komunikaciju na forumu bojim se da ce trebati jos nekih 40 godina, s obzirom da osnovnu kulturu ponasanja nemas.
Nisam ti ja kriv sto si trenutno u minusu pa si isfrutriran mojim rijecima da ce kripto balon puci. To sto u tvojoj glavi pucanje balona znaci bitcoin na 0$ i da se kripto gasi je tvoje razmisljanje. Ja na pucanje balona gledam drugacije, a to je da ce biti korekcija nekih 70-80% na bitcoinu, a da ce dosta ovih manjih coina dozivjeti pad od preko 90%, neki cak i preko 98%. Da li ce kripto biti ziv narednih 20-30 godina - sigurno hoce, da li ce bitcoin doci na milion dolara - vrlo vjerovatno, da li je u blockchainu buducnost - jeste, da li ce se desavati ciklusi - hoce.
A sad da ti objasnim malo laksim izrazima koji ce vise liciti na te price koje ti cujes od konobara i sankera dok uz kafu razmisljas kako ces postati bogat ako ulozis 100 eura na Shibu i Doge...
Kad kripto balon naduvaju milijarderi poput Elona Muska, Sorosa, institucija poput JPMorgana, Goldman Sachsa itd i kad dodju do odredjenog cilja, mislis da ce dopustiti tebi, konobaru, sankeru, mesaru, automehanicaru da sa par stotina eura budete dozivotno u plusu i da vam kapital samo raste? Ili da sa par grafickih kartica odete u penziju jer ce one dovijeka da majnuju u plusu? Nece, zato sto i oni vole pare kao i ti cak i vise to im je u krvi i to im je posao da od malih uzimaju novac, a prodaju im maglu.
Cheers! (ovo sam PASTIRAO sa gugl translejta).