Rezultat nam je isti, ali ipak mislim da ne misle oni da je GoT bio gledan zbog golotinje i seksa, već je činjenica da je GoT bio gledan, pa onda oni mogu namerno da prave nešto što će gledaocima ličiti na GoT. Kao kad su se u nekom momentu svi naložili na vampire... Jedni valjda ispali uspešni sa vampirima, i odmah mnogi opleli samo po vampirima. I da, siguran sam da takav pristup pali kod ogromnog broja gledalaca!ideje tipa "new Game of Throne" = "narokaćemo još više sex scena i golotinje" i da je kao zato GoT bio toliko gledan i uspešan a ne zbog radnje i likova.
Mala mi tastatura,lapsus ***Brake bake breake![]()
Imas pravo, bukvalno isti izraz licaMalo je matorija ali osim toga sasvim OK izbor...
A Perin sve vreme ima neku Jon Snowovsku "imam proliv" facu...
Odgledah i ja juče prve tri. Večeras nastavljam 4-6.![]()
Arcane: League of Legends (TV Series 2021–2024) ⭐ 9.0 | Animation, Action, Adventure
40m | TV-14www.imdb.com
Pogledao juče sve epizode. Serija drži od 1-9 epizode i ne pušta.
Pravo osveženje. Mnogo truda je uloženo i to se vidi na svakom koraku. Drago mi je da vidim da još ima ljudi koji se trude oko svog dela.
Ne. Ipak je Dexter kao lik razvijan 8 sezona pre toga.^da li to vredi gledati ukoliko neko nije gledao pretohdne "dekstere" ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari