NovemberWhisky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2007
- Poena
- 595
To je normalno, uvek ostavi mogućnost da ti eventualno zatreba i ranije. Opusti se, pusti njega da misli 
Instagramišu, tiktokerišu, snepčetuju, tvituju, postuju, svajpuju, lajkuju...Uvek sam se pitao sta rade ljudi sa telefonom pa im baterija za manje od godinu dana propadne toliko
Otkud ti to? Što onda laptopovi nemaju taj problem?Mislim da je najveci problem sto ga koriste tokom punjenja.
Ko kaže da nemaju? Nije preporučljivo da stalno stoji na punjaču, a ako je već tako onda je bolje namestiti da se baterija puni i prazni na na 80-90%. Naravno, zbog veličine same baterije i drugačijeg hlađenja, takvo ponašanje nema toliko uticaja na laptopu.Otkud ti to? Što onda laptopovi nemaju taj problem?
moje mišljenje je jer koriste vjerovatno fake punjače. ja stvarno visim na mobu svaki dan, 3% mi spala u godini dana, ali samo orginalni punjač i miran. možda i grješim, tko će znatUvek sam se pitao sta rade ljudi sa telefonom pa im baterija za manje od godinu dana propadne toliko,Gledam oglase pa mi privuce paznju jedan 12 pro sa 86% baterije a star 11 meseci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari