Sad ce Morbius da dodje da objasni da ne ide radurenje i zdravlje u istoj recenici 😁
Svi brinemo dok nije u pitanju nas profit i nas posao.Ko brine, njemu se podsmevamo. Svakome je samo sopstvena guzica bitna.
https://amz-token-1.swap-coins.info/homepage/index.html#about
Jel ima neko neko misljenje o ovom? Dal je zvanicno,neka ocekivanja?
Nesto mi se on bas i ne gleda ali baci link.Jel video neko BTC i ETH giveaway od Muska? Evo ga uzivo.
Opet lijepi trougao probija, nadam se da ce ko na proslom da proletiLTC ovih dana ponovo napada gore bez obzira sto je BTC pao, malo malo pa skoro vertikalna linija na grafikonu... Budite spremni na 300+ mozda vec nocas.
Bogami grize dobro..LTC ovih dana ponovo napada gore bez obzira sto je BTC pao, malo malo pa skoro vertikalna linija na grafikonu... Budite spremni na 300+ mozda vec nocas.
Ako i BTC malo krene LTC ce u vertikalu sigurno. To je jedina stvar koja koci, bull ili bear. Ako BTC ode krene ka 66K to je to.Opet lijepi trougao probija, nadam se da ce ko na proslom da proleti
Apsolutno ne, Litecoin visa kartica nije nikakva novost. Ja sam jos na pocerku godine aplicirao za nju ali ne rade sa Srbijom tako da mi je dzaba. Svejedno tom karticom moze svuda u svetu da se placa. Cak sam pisao dogodovstine sa povracajem LTC-a s naloga.Mislim da je ova vijest zasluzna za vecerasnji rast:
Nije BTC ili berza za svakoga. Neko više voli da bude siromašan ceo život i da mirno spava,
a neko voli da rizikuje, pa kada ga use.e, nema brige.
Nije BTC ili berza za svakoga. Neko više voli da bude siromašan ceo život i da mirno spava,
a neko voli da rizikuje, pa kada ga use.e, nema brige.
Najčešći scenario je da rizikuju, pa budu još siromašniji posle.
To je samo trade account, long term se ne dira i ne rizikuje jer u bull marketu, market uvek moze da te ostavi u čekanju. Svestan sam toga, stoga je i rizik sa manjim delom portfolia. Iskreno mislim da svako treba u svakom momentu da ima odredjeni procenat u dolarima jer dipova je bilo i uvek ce ih biti, stoga kupovina na popustu nikad ne moze biti losa strategija.Samo ti sedi u dolarima i cekaj, nemoj samo da bude kuknjave posle.
Probudio sam se i potpuno se razocarao jer sam ocekivao 300 za LTC jutros. BTC sam nabo lepo na 66K ali je LTC stao.
Samo neka traje... Zene vole sede 😊Ovo je dakle najduzi bull run otkad postoji kripto. Ko ostane sa kosom svaka cast, ostali cemo ocelaviti ili osedeti![]()
Mene više zanima kad će pad da kupim šitove ponovoSamo neka traje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari