Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad ce Morbius da dodje da objasni da ne ide radurenje i zdravlje u istoj recenici 😁

Što? Imamo posebnu temu za to. Mada mislim da je tamo priča skrenula na temu kako najbolje krasti struju. Lepa metafora za nivo savesti u društvu danas. Ko brine, njemu se podsmevamo. Svakome je samo sopstvena guzica bitna.

Vracamo se na nivo 64

a baciš oko i na profile tih ljudi na linkedin-u, vidiš da tzv CEO nema nužno veze sa tim, da ostali imaju 0 ili 1 konekciju ("poznanika"), možeš npr i google image reverse search na njihove slike pa da vidiš da li su prave slike ili pokupljene od negde
a i generalno, gigant kao što je amazon i da radi ovako nešto sigurno ne bi najavljivao ovako nešto preko sajta kao što je swap-coins.info

LTC ovih dana ponovo napada gore bez obzira sto je BTC pao, malo malo pa skoro vertikalna linija na grafikonu... Budite spremni na 300+ mozda vec nocas.

Naravno i dalje se pecaju na ovo. Likovi uzeli 45k eura za par sati. Mi ko budale cekamo dipove i targete.

Prilozi

• Screenshot_20211114_225836.jpg
    Screenshot_20211114_225836.jpg
    97.2 KB · Pregleda: 70
  • Screenshot_20211114_225854.jpg
    Screenshot_20211114_225854.jpg
    98.6 KB · Pregleda: 72
Opet lijepi trougao probija, nadam se da ce ko na proslom da proleti
Ako i BTC malo krene LTC ce u vertikalu sigurno. To je jedina stvar koja koci, bull ili bear. Ako BTC ode krene ka 66K to je to.

Edit: danas je Taproot aktiviran na BTC-u, za nedelju dana i na LTC-u.

Poslednja izmena:
Moj drug inao 15 komada(bc),nije mogao da spava kaze budio se nocu pa gledao berzu,kaze danas padne za 200-300 dolara i meni pada raspozenje. Sutradan skoci za 500 kaze ja nasmejan,castim sve zivo. Na kraju ih prodao kad su bili 8000 dao ih face to face svih 15 po ceni od 7000. Kaze da je to bio najpametnijinpotez,sad mirno spava. Al vidim ga da mu nije krivo i ako je cena sad 10x veca :)

Nije BTC ili berza za svakoga. Neko više voli da bude siromašan ceo život i da mirno spava,
a neko voli da rizikuje, pa kada ga use.e, nema brige.
BTC kao da želi da probije 66000, ali za sada ništa.

Nije BTC ili berza za svakoga. Neko više voli da bude siromašan ceo život i da mirno spava,

Najčešći scenario je da rizikuju, pa budu još siromašniji posle.

Najčešći scenario je da rizikuju, pa budu još siromašniji posle.

Svi koji se boje rizikovati, sačekajte da vam život ispostavi račun za ne preduzimanje rizika.
Ako se malo dublje zapitate, ultimativni rizik je ne preuzeti rizik jer ukoliko ne preduzmes odredjenu dozu rizika u zivotu sigurno si gubitnik, preuzimanjem rizika barem imate neku šansu, u suprotnom nemate nikakvu šansu.
Dok onaj ko ume da preuzme rizik i još važnije "kontroliše" rizik uspešan je u svakom polju (berza, crypto, privatni biznis itd).

Što se BTC-a tiče moje skromno misljenje da jos uvek nismo videli korekciju koju barem ja ocekujem, i dalje sedim u dolarima i čekam. Jos uvek je veca verovatnoca da ce biti korekcija nego da nece. Imam naloge na BTC-u poredjane skroz do 57k (ako bude wick da ga hvatam, ako ne bude lako ce se novac prebaciti u neki sh*tcoin).

Samo ti sedi u dolarima i cekaj, nemoj samo da bude kuknjave posle.
Probudio sam se i potpuno se razocarao jer sam ocekivao 300 za LTC jutros. BTC sam nabo lepo na 66K ali je LTC stao.

Samo ti sedi u dolarima i cekaj, nemoj samo da bude kuknjave posle.
Probudio sam se i potpuno se razocarao jer sam ocekivao 300 za LTC jutros. BTC sam nabo lepo na 66K ali je LTC stao.
To je samo trade account, long term se ne dira i ne rizikuje jer u bull marketu, market uvek moze da te ostavi u čekanju. Svestan sam toga, stoga je i rizik sa manjim delom portfolia. Iskreno mislim da svako treba u svakom momentu da ima odredjeni procenat u dolarima jer dipova je bilo i uvek ce ih biti, stoga kupovina na popustu nikad ne moze biti losa strategija.

Ovo je dakle najduzi bull run otkad postoji kripto. Ko ostane sa kosom svaka cast, ostali cemo ocelaviti ili osedeti :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno