Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Shomi22 nemoj moju ocenu serije i odluku da je ne preporučim shvatati lično.
Evo bukvalno dva posta ispod mog, a iznad tvog, kolega @Nebula preporučuje, a kolega @Alister ne preporučuje Invasion. To je normalno.
Ej bre čika_kure, da li si stvarno to pomislio, pa stavio sam ti smajli.
Pa logično je da su ukusi različiti i da mišljenja treba ukrstiti, za to služi forum. Squid Game je ocenjen sa 8.1, a mene je sramota da je nekom spomenem, a kamoli ocenim. Ti si bacio 3 sata na DES, a ja na ovu 9 i sutradan vozio do posla u rikverc, a da nisam primetio. 🤯
Aludirao sam na ”prestrogog profesora”, a svi smo imali Bar jednog kroz školovanje.

Uživaj, brate, iskopaće Bili neku i po tvom ukusu.

@Shomi22
Pominjao sam već ovde, ali da ponovim da je i meni Des suvi prosek. Nisam uopšte bio oduševljen sa serijom. Ako ćemo realno, najviše sam uživao u Nilsenovom strastvenom pušenju cigareta, iako sam nepušač. Ne znam što. A rekao sam i to da je najveća greška snimati serije po istinitom događaju jer ne mogu dočarati atmosferu kao jedan dokumentarac.

I know this is much is true je odlična serija i najbolja mi iz prošle godine.

O Squid game ne bih još da se javljam, ali posle prve epizide uopšte nisam optimista. Videćemo.

No, dobro. Ako ti se sviđa I Know This Much is True, kapiram da će te The Act tek oduševiti, jes da je po istinitom događaju, sorry, ali baci pogled, ukoliko te ne mrzi i nemaš šta pametnije. Inspiracija za seriju je čuveni slučaj Džipsi Rouz King.
Naravno, zasluge pripadaju i odličnoj Patriši Arket.
Jedina zamerka - radnja je malo rastegnuta.
Neka bude 7,5/10, da se ne razbacujem.🙂
82339C85-9561-488A-BBB0-36097377F902.jpeg

Poslednja izmena:
Crna svadba domaca serija pocinje ovog vikenda, žanrovski prilično odskače od onoga što smo do sada mogli da vidimo na domaćoj filmskoj sceni.

Naravno @Shomi22 druže nema bad feelings...

Meni je isto kao kolegi @banexbanex I know this is much is true odlična odlična serija (ima par nelogičnosti), ali Rufalo jednostavno "pokid'o"...
Ta mi je serija čak bila bolja kasnije kad sam malo promislio o njoj nego odmah nakon gledanja (što je samo po sebi odlično kad te nešto tera na razmišljanje)...

Sad nisam siguran da gledam The Act, jer si me "razočarao"... 😉

Volim rasprave na forumima tako da ću odgledati tu seriju Des možda čak i sutra. 😁 Kakve sam sve gluposti pogledao nije neka šteta ako mi se ne svidi. 😁
Što se tiče Marka Ruffala jako specifičan glumac i meni lično vrlo, vrlo drag. Deluje mi kao duša od čoveka.

Kakve sam sve gluposti pogledao nije neka šteta ako mi se ne svidi. 😁
Pa ako je tako, baci pogled i na Lambs of God, veoma neobična serija, neka vrsta spoja komedije, drame, psihološkog trilera i metafizike. ***** li ga.😁
Serija je nekako prošla nezapaženo, ali ima nešto u njoj, neka bude 7/10.
4E5E4E41-AD66-499C-AACC-9E1A7070921D.jpeg

Posle redjeg gledanja serija krenuo ponovo, Drzavni Sluzbenik S2 odlicna tanji kraj nekako zbrzano.

Koliko sam dugo prizeljkivao da Odeljene odmakne od pilota i nikako nisam kretao Grupu. Upravo poceo sjajna...

Evo još jedne dobre turske Fatma.
Ocenjena sa 7,5/10 na IMDB, daću joj opisnu ocenu “A”🤓. Znam da kad se spomene turska serija, odmah pomislite na ne baš tako melodičan jezik i ružičastu televiziju, ali ova zaista zaslužuje pažnju. Baš bih voleo da još neko odgleda i kaže svoje mišljenje, da ne budem najgori u društvu. Prihvatam gledanje i bez slušalica.😁 Pošto se radi o samo 6 epizoda po 40min, očekujem da se neko žrtvuje.
1097B4C2-4C11-47E1-BF88-0A1ECE2BBBCD.jpeg
Šta da radim, znate da volim serije neengleskog govornog područja.
Verovali ili ne serija je odlična.

Nemam komentar. Dugo traje sto mi odgovara. A zavrsava se kao
Inception za siromasne 😂

tokom trajanja serije dosta fanova je mislilo da ide u tom smeru pa su pisci izasli u susret, verovatno zbog manjka originalnosti 😁

Delom sto su strajkovali tada, a delom sto su generalno najvece neznalice koje i danas unistavaju sve sto dotaknu 😀

Da da strajk, to je i prison break upropastilo. Sva sreca Breaking Bad je tek bio 1 sezona pa ga nije osakatilo.

meni nije uopste shitara kraj bb a kamoli u poredjenju sa ljostom.... zato je tu mama 6 feet under

ja sam se ukljucio kad je bila 3 sezona, u fazonu prvu sezonu odgledao za 2 ili 3 dana

Jel ima nesto slicno Lost-u, malo kvalitetnije i da ima sto vise epizoda? Nikakvi zombiji samo i karakondzule..

Posle redjeg gledanja serija krenuo ponovo, Drzavni Sluzbenik S2 odlicna tanji kraj nekako zbrzano.

Koliko sam dugo prizeljkivao da Odeljene odmakne od pilota i nikako nisam kretao Grupu. Upravo poceo sjajna...
Grupu nisam odgledao. Gledam Kljun, 8. epizodu. Sve bolja kako ide finale.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno