To sam i ja primetio, ali mi deluje da je mnogo bolja obrada detalja u slici i samim tim slika izgleda ostrije iako ne koristi agresivno izostravanje suma kao fabricka kamera.
Isprobaću pa javljam.
Ovo je iz ruke i nisam uspeo 100% miran da budem. Zaključak ovako neki... Napolju skroz korektno. Indoor mi se ni malo ne sviđa.To sam i ja primetio, ali mi deluje da je mnogo bolja obrada detalja u slici i samim tim slika izgleda ostrije iako ne koristi agresivno izostravanje suma kao fabricka kamera.
Mozda ima u gugl kameri da se smanji saturacija i boje, kapiram da bi se dobile odlicne slikesvakako veliki napredak u odnosu na google kamere bez konfiga.
Hvala za testiranje. Dokaz da uz dobra podešavanja ovi senzori mogu dosta da izvuku. Nadamo se da će motorola smiriti doživljaj sa pretranim izoštravanjem i uništavanjem detalja.
Neka samo ostane onakva kakav je prikaz na ekranu. Međutim posle obrade, fotografije ni mamlo ne liči na sliku koja je na ekranu. Bolje i sa malo više šuma, nego da izgleda onako izveštačeno. Posebno je izraženo na telefoto kameriHvala za testiranje. Dokaz da uz dobra podešavanja ovi senzori mogu dosta da izvuku. Nadamo se da će motorola smiriti doživljaj sa pretranim izoštravanjem i uništavanjem detalja.
Na koju kameru misliš?Neka samo ostane onakva kakav je prikaz na ekranu. Međutim posle obrade, fotografije ni mamlo ne liči na sliku koja je na ekranu. Bolje i sa malo više šuma, nego da izgleda onako izveštačeno. Posebno je izraženo na telefoto kameri
Odgovoreno je za paralel aplikacije, Motorola nema tu opciju. Moraš da koristiš neku app sa playstora, Island je popularna.Ja sam pre par dana po misljienju napisao kakva je kamera...
Ali niko da meni pomogne.
Paralel aplikacije
Da li ce biti AOD ?
Možda je off topic ali ovo je razlog zašto znam da moze bolje.
Isto lično snimao.
Model je iz 2014te. Galaxy K Zoom. I ne, nije mi rešenje da kupim fotoaparat ☺
Fotoaparat je dodatni uređaj. Telefon je uvek tu i ovo je nesto sto sam imao i što je funkcionisalo neko vreme dok 1.5 RAM nije nagrizlo vreme.
Resetovao aplikacije i sad je ok, videćemoImas mogucnost da u periodu od mesec dana vratis telefon operateru.
Pogledaj na sajtu Motorole detaljnije.
Ja licno nisam imao tih problema koje navodis.
Ako sam dobro shvatio problem......Idi na System, pa Gestueres, System navigation i tu možeš da se vratiš na gesture navigation.Pomoc, slučajno pojma nemam kako promenio one komande na dnu ekrana kvadrat, tačka, trougao i sve je sad kontra, obrnuto, nikako da nadjem kako da vratim nazad hvala J
Mislim da to ne može, ja nisam naišaoAli je mozes da menjas raspored dugmica.
To sam ja pitao pre 15ak dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari