Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice Nordic liste imaju valjda svoj sajt, mozes tu dobiti test, nek ti neko posalje putem pp, ja ne znam koje im je zvanicni sajt. A sto se tice samo EXYU kanala, mozes im to traziti.
sumnjam da se oni hoće sa tim zezati,uzmeš cijelu listu pa si ju urediš u tivimate ili ott navigatoru kako ti odgovara,osim toga nikad ne znaš koji će ti kanal trebati,ja sam jednom tražio jedan bugarski jer je jedini prenosio rijeku u hd kvaliteti
Ko ima kontakt za Nordic i Art?
I da li Nordic ima samo ex yu listu (konkretno Srbija)? Druge zemlje ga ne interesuju.
Hoce zet da isproba testove da uporedi sa ott global telecom i tvviet.
poslao sam ti ja u pp link, ima više tih sajtova i resellera pa ako ćeš kupovati malo bolje pregledaj da se ne zezneš sa cijenom

Нашао си контакт за Арт? :eek:

Meni je nordic poslao test ali mi je tražio bitcoinima da platim 😆

Poslali mi Nordic 24h test mejlom. Video sam sta zeta interesuje i samo cu reci da je TVViet zakon!

Malo se previše traži a sve ovde što se spominje je nelegalno i plus većina nas gleda za dž. Treba biti realan. Tvviet se vidi da se ljudi trude i ulažu, imao sam dva puta test i lepo radi ali su tanki sa stranim kanalima koje više gledam, kome treba exyu primarno toplo preporučujem. Ali na kraju krajeva neka ljudi biraju šta vole i koliko mogu i žele da plate, bar ima da se bira. Ali ne očekujte čuda, i ovi legalni umeju da zezaju.
Pozdrav za dva Saleta koji nesebično daju ljudima mada Salekojot od kada ima satelitsku nešto se slabo javlja, možda kada mu sneg padne i zaveje antenu se javi ;) (ako nekad bude snega...)

RD i Art imaju arene u 50fps i jos 2 exyu servera koji uopšte nisu poznati..ali ova dva imaju mnogo "tečnije" arene u poređenju sa RD i Art. jedan od njih ima arene i u hd i sd rezoluciji sa 50fps i vidi se ta razlika u "tečnosti" u poređenju sa ovim sto su u fhd i da kažemo najbliže originalu,ali je opet mnogo bolje nego gledati u 25fps..
tako da na kraju,dva exyu servera(koliko ja znam)su najpribližnija kvalitetu u poređenju sa kablovskom,takodje imaju i 90% drugih kanala u 50fps za koje znam da su izvorno takvi, uključujući i sk hr
može li se znati koja su to ta dva exyu malo poznata servera?

Malo se previše traži a sve ovde što se spominje je nelegalno i plus većina nas gleda za dž. Treba biti realan. Tvviet se vidi da se ljudi trude i ulažu, imao sam dva puta test i lepo radi ali su tanki sa stranim kanalima koje više gledam, kome treba exyu primarno toplo preporučujem. Ali na kraju krajeva neka ljudi biraju šta vole i koliko mogu i žele da plate, bar ima da se bira. Ali ne očekujte čuda, i ovi legalni umeju da zezaju.
Pozdrav za dva Saleta koji nesebično daju ljudima mada Salekojot od kada ima satelitsku nešto se slabo javlja, možda kada mu sneg padne i zaveje antenu se javi ;) (ako nekad bude snega...)
Ту сам ја, само вас гледам 😀

Кад @jaffar научи како се поставља антена, онда може пасти снега колико хоћеш, слике ће бити. 😀

Иначе сателит користим само за 4к канале. Од пре пар дана сам добио на уговор и Еон Бокс, па сад могу и ту убацивати листе. Једино што немам, то је Тивимате. Иптв смартерс је добар за m3u листе, али СТБ емулгатор ми никад није био интересантан.

Биће сутра m3u листи, оставио сам на послу да ради. Нека се јаве коме треба. Услови се добро знају, минимум 100 порука на форуму. Контакт само преко ПП.

GlobeTeve sto su mi dali nordic test listu nocas pitaju me sada na mejl kako mi se svidja trial test. Rekoh im da mi se ne svidja uopste jer sam do sada spavao i da ako nisu znali da neko nocu spava sad znaju 😁

GlobeTeve sto su mi dali nordic test listu nocas pitaju me sada na mejl kako mi se svidja trial test. Rekoh im da mi se ne svidja uopste jer sam do sada spavao i da ako nisu znali da neko nocu spava sad znaju 😁
jel su to ovi kojima na webu stoji ovo?
"We do not stream content from Italy or Spain & we do not stream any Spanish Football"
jesi siguran da su ti oni dali nordic listu? jer na nordic listi ima i jedno i drugo

Ja iptv koristim već 7 godine
Kablovsku sam odjavio ima već 3,5 godine.
Koristim par listi koje su najbolje na ovim prostorima, jeste da me ponekad nervira sport u 25 fps ali imam dosta strnih kanala u 50 ili 60 fps tako da se uvijek može prebaciti na drugi kanal.
Mene više nerviraju loši komentatori na Sport Klubu i Arenama.
Zato i gledam sport na Bein, RMC, ESPN ,cosmote itd itd kanalima..a i slika perfektna..naravno vipmax ili kingbox lista

Zato i gledam sport na Bein, RMC, ESPN ,cosmote itd itd kanalima..a i slika perfektna..naravno vipmax ili kingbox lista
koje bein kanale gledaš? meni je taj bein blagi užas gdje god ga otvorim,barem bein en,jedino ako gledaš arapske ali i oni su mi bili koma a jezik je ubi bože,neslušljivo
jedno vrijeme su dobro radili bein australski kanali kojima ne samo da je pisalo 50 fps nego su baš bili kvalitetni ali prvo nisu radili a kad su ih vratili to više nije to,em nestabilni em se slika pokvarila...

Sport sto me interesuje imam na exe net (supernova) i sbb van mreze a ovo sto testiram je za zeta, stariji covek koji hoce stabilne i sto bolje Nova S, N1, svi HBO, sve Arene i jos neke kanale. Filmska sekcija i serije mu ne trebaju, samo tv kanali.
Ja sam koristio tvviet dugo i verovatno ce njega i uzeti. Ovaj nordic mi se ne svidja a i kasni realno skoro 3 minuta.

U IPTV Smarters Pro cini mi se da je bolja slika nordic liste u odnosu na TiviMate Premium 🤔

koje bein kanale gledaš? meni je taj bein blagi užas gdje god ga otvorim,barem bein en,jedino ako gledaš arapske ali i oni su mi bili koma a jezik je ubi bože,neslušljivo
jedno vrijeme su dobro radili bein australski kanali kojima ne samo da je pisalo 50 fps nego su baš bili kvalitetni ali prvo nisu radili a kad su ih vratili to više nije to,em nestabilni em se slika pokvarila...
Arapske francuske australske engleske...pa vise volim da ne razumem arapske komentatore nago razumljivo trabunjanje nasih...arapi su dinamicni, non stop drama neka,lopta oko centra a oni kao da je sansa i sl..uzmem Bein full HD i savrsena je slika..doduse ekran je 32 i 47 inca

TiviMate Premium licenca na poklon do 15.05.2022
Drugari, imam još za 2 uređaja slobodan TiviMate Premium nalog pa kome treba poklanjam nalog do 15.05 kada bi se trebali dogovoriti da podelimo troškove za kupovinu trajne Premium licence koja je oko 25€. Javljajte mi se isključivo u PRIVATNOJ PORUCI a izabraću članove prema zasluzi i lepom ponašanju na forumu.

Pozdrav svima, nov sam u ovoj IPTV temi. Uzeo sam Gotit pretplatu na tri meseca jer sam video da se ovde spominje u pozitivnom kontekstu, pa ću da isprobam malo i vidim da li mi se isplati.
Interesuje me vaše mišljenje, koji IPTV provajder po vama nudi najbolji kvalitet slike/izbor kanala?
Zasto na 3 meseca odmah? Po cemu si zakljucio da ih trebas zakupiti a nisi se raspitao? Ne razumem?!
I koliko im je pretplata?

Zasto na 3 meseca odmah? Po cemu si zakljucio da ih trebas zakupiti a nisi se raspitao? Ne razumem?!
I koliko im je pretplata?
Iskreno, pogledao sam par sajtova "ponuđača", video sam da su neki krajnje amaterski, drugi ni nemaju web strane... Neki na forumu su spominjali kupovinu preko AliExpress, ali nisam znao da li to neko preprodaje link koji je prethodno dobio drugim osobama i da li će to uskoro prestati da radi, pa sam se odlučio da kupim direktno...
Inače imam Eon i pretplate na Netflix, HBO GO, Apple TV+, jednostavno sam hteo da vidim koliko ovako nešto može da zameni kablovske operatere i streaming servise.
3 meseca Gotita je 2595 din.

Pozdrav svima, nov sam u ovoj IPTV temi. Uzeo sam Gotit pretplatu na tri meseca jer sam video da se ovde spominje u pozitivnom kontekstu, pa ću da isprobam malo i vidim da li mi se isplati.
Interesuje me vaše mišljenje, koji IPTV provajder po vama nudi najbolji kvalitet slike/izbor kanala?
Najvece pitanje je koliko si para spreman da izdvojis za to, odma da znas da je gotit najjeftinija varijanta a sve ostalo je skuplje

@drgonzo a da li si čuo za TVViet recimo? Druge neću da pominjem jer nisam koristio.
Jesam, ovde na temi, pročitao sam zadnjih desetak strana, ovde sam i video da postoji Gotit.
Jedino što je teško zaključiti kakav je koji servis, pa sam se nadao da neko ko je probao veći broj opcija može da da preporuku uzevši u obzir kvalitet slike/pouzdanost/izbor kanala?
Najvece pitanje je koliko si para spreman da izdvojis za to, odma da znas da je gotit najjeftinija varijanta a sve ostalo je skuplje
A kvalitetniji i skuplji servisi su npr..?

A kvalitetniji i skuplji servisi su npr..?
To zavisi samo od tebe tj sta gledas.
Dzaba lupam Viet najbolji kada nema sta mojoj zeni treba. Zato placam 10€ mesecno sto nije malo u odnose na ostale + ima free ali je jako jeftino jer ima sve sto treba + ne razmisljam da li i dokle ce raditi...
Iptv je striktno stvar potrebe...

Arapske francuske australske engleske...pa vise volim da ne razumem arapske komentatore nago razumljivo trabunjanje nasih...arapi su dinamicni, non stop drama neka,lopta oko centra a oni kao da je sansa i sl..uzmem Bein full HD i savrsena je slika..doduse ekran je 32 i 47 inca
svaka ti čast, stvarno zvuče dramatično,kad ih čujem imam osjećaj da je lopta bomba i da samo što nije eksplodirala :)
ali da,ima i ovih naših komentatora za koje je bolje nekome ko ih ne razumije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno