Pontiac
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.08.2014
- Poena
- 70
Moja oprema
- Pristup internetu
- Optički internet
Na krivoga beda
Evo samo da odgovorim na ovo pitanje sebi - Izgleda da je bilo do tog momenta. Danas mi je stiglo 12 paketa odjednom, neki paketi su od aprila jos.
I cisto da vam razresim misteriju, radnica u posti je bez problema sa imenom i prezimenom videla sve pakete u sistemu tako da ih posta definitivno prati (Ovo su paketi bez koda za pracenje)
Evo samo da odgovorim na ovo pitanje sebi - Izgleda da je bilo do tog momenta. Danas mi je stiglo 12 paketa odjednom, neki paketi su od aprila jos.
I cisto da vam razresim misteriju, radnica u posti je bez problema sa imenom i prezimenom videla sve pakete u sistemu tako da ih posta definitivno prati (Ovo su paketi bez koda za pracenje)
Ljudi, kako da izadjem sa ovim problemom na kraj?
Ziveo na adresi A do Maja - Svi paketi stigli sa Alija.
Preselio se na adresu B - Nijedan paket nije stigao barem u poslednjih 6m.
Zelim da napomenem da sam na adresu B narucivao i dok sam ziveo na adresi A.
Ne znam da li sam toliki baksuz ili se nesto drugo dogadja ali bih voleo da barem probam ovo da resim.
Postoji li mogucnost da od Carine ili Poste dobijem spisak paketa koji su obradjeni za moje ime/adresu?
Planiram da iscimam i stanare da stavimo kameru kod sanducica, ali to mi nece pomoci ako ne znam kada mi je paket stizao, necu pratiti kamere 0/24 ali cu mozda moci da kazem da je paket dostavljen pa ukraden ili nije ni donesen u zgradu.
Znači preostaje mi da se nadam da će neki paket da stigne i do mene. Ili da počnem sa poručujem na drugu adresu?
Verujem da carina ima sve podatke, pitanje je da li žele da ih daju. ( A verovatno su neuređeni)