Ne verujem da ce da se strmoglavi nema zašto. Čini mi se sad lelujanje 58~59k...Ode sve na dole...![]()
Baci link za vest 👍🏻Ma jok. Kad krene znacete svi, ovo je boranija.
Inace, kako komentarisete vest da ce Kina da odbanuje kripto i da vrati majnere?
Ono, kako da banunu ponovo ako pre toga ne popuste?!
Edit: Opa, korekcija.
Niko ne moze da ti kaze tacno ali je najveca verovatnoca da bi bio uhvacen u raskoraku.Sta raditi kada ovako naglo krene sve na dole? Dvoumio sam se da prodam sve, pa da cekam da slegne situacija, pa da kupim opet odredjeni kripto, ali nisam, cekam da se stabilizuje, pa mozda skoci jos vise. Da li je takav nacin greska?
Nista. Sedis i ne diras.Sta raditi kada ovako naglo krene sve na dole? Dvoumio sam se da prodam sve, pa da cekam da slegne situacija, pa da kupim opet odredjeni kripto, ali nisam, cekam da se stabilizuje, pa mozda skoci jos vise. Da li je takav nacin greska?
KAd pada kupuje se kad raste prodaje se.Sta raditi kada ovako naglo krene sve na dole? Dvoumio sam se da prodam sve, pa da cekam da slegne situacija, pa da kupim opet odredjeni kripto, ali nisam, cekam da se stabilizuje, pa mozda skoci jos vise. Da li je takav nacin greska?
Moze se i mozda minimum na 52-53k ili mozda 46-48k... Ali se posle moze i na 70+ k a moze se i odmah gore...Nista. Sedis i ne diras.
Rekoh juce da ce mozda na 58K, 57K minimum. Ne uzbudjujte se.
Na žalost niko od nas to nezna, taj ko kaže da zna laže.Sta raditi kada ovako naglo krene sve na dole? Dvoumio sam se da prodam sve, pa da cekam da slegne situacija, pa da kupim opet odredjeni kripto, ali nisam, cekam da se stabilizuje, pa mozda skoci jos vise. Da li je takav nacin greska?
I niko da na vreme napiše da kupujemo Shibu kao ludi.
Danas sam resio da kupim jos nesta kritpa za ovaj mesec ...
Uzeo sam MATIC jel nemam ga nista, a deluje mi kao OK projekat i ima najveci ROI od nove godine do danas ...
A za drugu polovinu para sam uzeo SIBA-u,
Razlog je za SHIB-a je to sto neki whale kupio to ***** za 44 miliona USD-a pre par dana..
![]()
Shiba Inu Whale who Purchased 6 Trillion Coins Buys Another 276 Billion Within Hours
The whales started filling up their bags with loads of Shiba Inu coins since the last week of June, 2021.
www.ibtimes.sg![]()
Ako moze onako da divlja ona budalastina od DOGE-a onda cu i ja majmunisem malo sa ovim kerovina..
Prijatan ostatak nedelje zelim![]()
Naravno da sve moze ali ako smo probili ath za 2k pa sad odmah da bude pad za 20k, to ne ide u bull marketu.Moze se i mozda minimum na 52-53k ili mozda 46-48k... Ali se posle moze i na 70+ k a moze se i odmah gore...
Ovo je prvi test 58k.
Naravno da sve moze ali ako smo probili ath za 2k pa sad odmah da bude pad za 20k, to ne ide u bull marketu.
Po meni su vece sanse da vec sledece nedelje krene napad na novi ath.
Ulozi po 1000USDT-a u ADA, SOL, LINK, LTC i 800USDT-a u VET , i ako se svi vrate na prvobitnu poziciju, imaces po 10% prihoda, a 50% na sve.Možda sad upasti imam na walletu 4800usdt u neki alt i istrgovati šta mislite?
I meni se čini da je oko 53K prvi ozbilniji otpor gde bi eventualno mogla cena da se smiri.Samo kazem 'moze se' dakle ne volim iskljucivanje mogucnosti 😊 Da, ja verujem da je 53k moguce, ali ne i ispod toga ali i to 'se moze'... Nakon toga relativno lakih 70k. Kazem, verujem da je mozda moguce.. Da sam siguran, napravio bih short.
BTC je visoko volatilan 'asset'... zato treba uzeti sve u razmatranje. Ne samo...'Paljba gore u nebesa, sad i odma' samo sto nije'. Bice i toga, nadam se sto kasnije u 2020g.
Ne prozivam Saja samo komentarisem moje trenutno vidjenje kratkorocnog trenda
SOL, LTC i VET skoro zasigurno... ADA mi je klimava sve se čeka pa čeka i nikad da dočeka. Sa LINK-om nemam iskustva pa cu baciti malo pogled... sve u svemu čekam još malo pad ukoliko se ovo ne vrati baš brzo i ne promašim šansu za kupovinu.Ulozi po 1000USDT-a u ADA, SOL, LINK, LTC i 800USDT-a u VET , i ako se svi vrate na prvobitnu poziciju, imaces po 10% prihoda, a 50% na sve.
Mozes i neke druge valute, nego racunam da su ove neke glavne, pa ce svakako da se vrate nazad veoma brzo.
500USDT-a nije los prihod ako ides malim koracima.
Eto jedan savet od pocetnika.
Ako iskusniji smatraju da gresim negde, neka posavetuju.
O ne, te cifre su preniske, to ne bi valjdalo nikako da dohvati.Moze se i mozda minimum na 52-53k ili mozda 46-48k... Ali se posle moze i na 70+ k a moze se i odmah gore...
Ovo je prvi test 58k.
Ulozi po 1000USDT-a u ADA, SOL, LINK, LTC i 800USDT-a u VET , i ako se svi vrate na prvobitnu poziciju, imaces po 10% prihoda, a 50% na sve.
Mozes i neke druge valute, nego racunam da su ove neke glavne, pa ce svakako da se vrate nazad veoma brzo.
500USDT-a nije los prihod ako ides malim koracima.
Eto jedan savet od pocetnika.
Ako iskusniji smatraju da gresim negde, neka posavetuju.
To je tačno... ali otvorena je i solucija all in SOLana 😉 na njoj sam već uzimao lepih parica... ima pričuSamo da skrenem paznju da ti savet za racunicu nije tacan, apropo tvoje izjave da si pocetnik... sto moze druge pocetnike da kosta.
Ako kao sto predlazes raspodeli 4800usd na 5 koina i na svakom izvuce 10% dobit, to je 480usd dobit, isto kao da je svih 4800usd ulozio u jedan koin i izvukao 10%....nece biti u dobiti 50%
Ali kad uzleti neće znati da stane.ADA mi je klimava sve se čeka pa čeka i nikad da dočeka.
Upravo to, poenta je 10% za par dana i ja dobar...Ako čovek hoće brzo da obrne pare (bar ja tako shvatam "istrgovati"), tipa par dana/nedelja onda mislim da je ADA loš izbor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari