Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Macka,medjed,spasavaj se ko moze.

Kupuje se siroko na 58k.

Al je lupio meda samarcinu. Jos se juce radujem, usao u adu na 2.17 i kao dobro sam prosao, hahahahhaha :)

Sta raditi kada ovako naglo krene sve na dole? Dvoumio sam se da prodam sve, pa da cekam da slegne situacija, pa da kupim opet odredjeni kripto, ali nisam, cekam da se stabilizuje, pa mozda skoci jos vise. Da li je takav nacin greska?

Sta raditi kada ovako naglo krene sve na dole? Dvoumio sam se da prodam sve, pa da cekam da slegne situacija, pa da kupim opet odredjeni kripto, ali nisam, cekam da se stabilizuje, pa mozda skoci jos vise. Da li je takav nacin greska?
Nista. Sedis i ne diras.
Rekoh juce da ce mozda na 58K, 57K minimum. Ne uzbudjujte se.

KAd pada kupuje se kad raste prodaje se.

Ja pokupovao gomilu LTC na 197$, mislio nece to mnogo ispod, kad ono u roku od 2 min ode na 180 :D

Ali dobro, nemoguce je juriti samo dno, kao ni vrh naravno.

Sve na popustu.
Svi su zvali 58k čudi me da su nam dali na kraju to.
Možda će i na 56k. 😂

Da li to vazi samo ako si u BTC-u ili i ako ti je ceo portfolio u altovima, jer svi su bili u plusu, sad su dobrih 10-15% u minusu?
Ne sumnjam da ce se svi vratiti na prvobitno, ali to znaci da kada se vrate, tek si na nuli.

Kapiram ko ima kapital sa strane, da je odlicna prilika za dokupljivanje, ali ko nema, ostaje mu da ceka.

Ovo su uglavnom ziceri za kupovinu, long BTC, za hrabre i altova.
Uvek se mora imati municije za sve moguće scenarije. 😉
Prodah konačno 1INCH, nekih x2 dolarski. Stoji od februara u minusu 😂
Još sad short na njemu opaliti malo.

Na žalost niko od nas to nezna, taj ko kaže da zna laže.

I niko da na vreme napiše da kupujemo Shibu kao ludi.

Pisao je čovek ranije (možda par nedelja unazad) da je uložio izvesni deo USD u SHIBU - 100 ili 500 ne sećam se tačno, sa obrazloženjem da je neko kupio za mnogo veće pare.
Što nisi video na vreme reagovao - your mistake.

EDIT: @Detector je napisao post 03.10. sa obrazloženjem i linkom zbog čega veruje

Danas sam resio da kupim jos nesta kritpa za ovaj mesec ...

Uzeo sam MATIC jel nemam ga nista, a deluje mi kao OK projekat i ima najveci ROI od nove godine do danas ...

A za drugu polovinu para sam uzeo SIBA-u,

Razlog je za SHIB-a je to sto neki whale kupio to ***** za 44 miliona USD-a pre par dana..

www.ibtimes.sg

Shiba Inu Whale who Purchased 6 Trillion Coins Buys Another 276 Billion Within Hours

The whales started filling up their bags with loads of Shiba Inu coins since the last week of June, 2021.
www.ibtimes.sg
www.ibtimes.sg

Ako moze onako da divlja ona budalastina od DOGE-a onda cu i ja majmunisem malo sa ovim kerovina..

Prijatan ostatak nedelje zelim :)

Poslednja izmena:
Sta se da videti iz ovog grafika? Ja sam postavio ove 3 plave linije jednake duzine, radi lakog poredjenja. Mi smo na kraju plave linije u proslom ciklusu imali ATH. U predproslom ciklusu, taj ATH je bio jos i ranije! A sada? Sada smo vremenski od halvinga presli period koji predstavlja plava linija, a jos smo dosta ispod
ATHa. Da li uopste je vremenski moguce, da BTC istrci na one visine na koje mnogi ocekuju? Pa mora postojati period beara pre sledeceg halvinga. Sa ovog grafikona, moj neki stav je, da cak i ako se bude nastavio, da on nece doci na kraj duge. Znaci, imace neke manje cene od ocekivanih. U ciklusu od 2013e, mi smo probili dugu u ATHu. U proslom ciklusu, usli smo u crvenu boju na kraju duge. A sada mislim da ako krenemo u bull, necemo stici puno visoko jer jednostavno vremenski period to ne da. A po ovom chartu, mi sada imamo sanse da u bearu stignemo i u 20e, jer BTC nije puno uzleteo. A ako uzleti, imamo sanse za 30e. Eto analizirajte sami malo chart. Nekima ovo moze biti neka orjentacija.
@štek za sutra bio si u pravu kada si najavio pad, i svaka ti cast. Mene si recimo odvratio od kupovine, jer sam mislio da sam jedini koji smatra da ce cene pasti. Tako da, sacuvao si mi pare. Sada sam neke coine dosta jeftinije kupio. Mada sam i ja najavio da to sto se odbijamo od 60k, ne znaci da ju necemo probiti, jer sto vise testiras, veca sansa da probijes.
05.png

Naravno da sve moze ali ako smo probili ath za 2k pa sad odmah da bude pad za 20k, to ne ide u bull marketu.
Po meni su vece sanse da vec sledece nedelje krene napad na novi ath.

Samo kazem 'moze se' dakle ne volim iskljucivanje mogucnosti 😊 Da, ja verujem da je 53k moguce, ali ne i ispod toga ali i to 'se moze'... Inace, to bilo kratkorocno korigovanje za 20% (53k), sto je normalna pojava u btc bull marketu. Nakon toga relativno lakih 70k. Kazem, verujem da je mozda moguce.. Da sam siguran, napravio bih short.

BTC je visoko volatilan 'asset'... zato treba uzeti sve u razmatranje. Ne samo...'Paljba gore u nebesa, sad i odma' samo sto nije'. Bice i toga, nadam se sto kasnije u 2020g.

Ne prozivam Saja samo komentarisem moje trenutno vidjenje kratkorocnog trenda

Poslednja izmena:
Možda sad upasti imam na walletu 4800usdt u neki alt i istrgovati šta mislite?
Ulozi po 1000USDT-a u ADA, SOL, LINK, LTC i 800USDT-a u VET , i ako se svi vrate na prvobitnu poziciju, imaces po 10% prihoda, a 50% na sve.
Mozes i neke druge valute, nego racunam da su ove neke glavne, pa ce svakako da se vrate nazad veoma brzo.

500USDT-a nije los prihod ako ides malim koracima.

Eto jedan savet od pocetnika. :)
Ako iskusniji smatraju da gresim negde, neka posavetuju.

Samo kazem 'moze se' dakle ne volim iskljucivanje mogucnosti 😊 Da, ja verujem da je 53k moguce, ali ne i ispod toga ali i to 'se moze'... Nakon toga relativno lakih 70k. Kazem, verujem da je mozda moguce.. Da sam siguran, napravio bih short.

BTC je visoko volatilan 'asset'... zato treba uzeti sve u razmatranje. Ne samo...'Paljba gore u nebesa, sad i odma' samo sto nije'. Bice i toga, nadam se sto kasnije u 2020g.

Ne prozivam Saja samo komentarisem moje trenutno vidjenje kratkorocnog trenda
I meni se čini da je oko 53K prvi ozbilniji otpor gde bi eventualno mogla cena da se smiri.

Ulozi po 1000USDT-a u ADA, SOL, LINK, LTC i 800USDT-a u VET , i ako se svi vrate na prvobitnu poziciju, imaces po 10% prihoda, a 50% na sve.
Mozes i neke druge valute, nego racunam da su ove neke glavne, pa ce svakako da se vrate nazad veoma brzo.

SOL, LTC i VET skoro zasigurno... ADA mi je klimava sve se čeka pa čeka i nikad da dočeka. Sa LINK-om nemam iskustva pa cu baciti malo pogled... sve u svemu čekam još malo pad ukoliko se ovo ne vrati baš brzo i ne promašim šansu za kupovinu.

Samo da skrenem paznju da ti savet za racunicu nije tacan, apropo tvoje izjave da si pocetnik... sto moze druge pocetnike da kosta.

Ako kao sto predlazes raspodeli 4800usd na 5 koina i na svakom izvuce 10% dobit, to je 480usd dobit, isto kao da je svih 4800usd ulozio u jedan koin i izvukao 10%....nece biti u dobiti 50%

Pa nisam ni mislio da je 50% na 4800, nego 10%. Pogresno sam se izrazio kada sam rekao 50% na sve. U pravu si.

Moze i u jedan, ali mislim da je bolja opcija da rasporedi. Moze da stavi i u BTC na 59K pa da ceka 65K da naplati 10% prihoda.
Samo pod uslovom da BTC ne padne jos i krene da se oporavlja.

Samo da skrenem paznju da ti savet za racunicu nije tacan, apropo tvoje izjave da si pocetnik... sto moze druge pocetnike da kosta.

Ako kao sto predlazes raspodeli 4800usd na 5 koina i na svakom izvuce 10% dobit, to je 480usd dobit, isto kao da je svih 4800usd ulozio u jedan koin i izvukao 10%....nece biti u dobiti 50%
To je tačno... ali otvorena je i solucija all in SOLana 😉 na njoj sam već uzimao lepih parica... ima priču

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno