Da li ovo znaci da je dovoljno inicijalni kredit samo uzeti, jer saobracaj bi bio redovan 5 dana u nedelji ali samo primanje poziva.Važenje Globaltel kartice je 180 dana od poslednjeg ostvarenog saobraćaja.
Кхм, кхм, моја Глобалтел картица је мировала скоро годину ипо, и без проблема је поново активирана.@pm.me mts registracijom broja i reizdavanjem nove sim kartice najkasnije na dan pred rok važenja broja se isti automatski produžava za još godinu dana. Važenje Globaltel kartice je 180 dana od poslednjeg ostvarenog saobraćaja. Za Telenor kredit na pripejd vaučeru traje godinu dana, u odnosu na dva meseca za ostale vrste dopune. A1 gasi iz mreže posle 4 meseca neaktivnosti.
Ovaj problem sam i ja imao nakon prelaska sa postpaid na prepaid kod A1.Pokušala sam preko broja moje majke da aktiviram aplikaciju kod mene da bi joj ja produžavala mesečni plan jer ona ne zna da otkuca poruku. Uspela sam da joj zablokiram aplikaciju. Pošalje kod na broj za aktivaciju ali kad ga otkucam u aplikaciji kod nije validan i odmah stiže drugi, tako u nedogled. Samo zbog aplikacije mi dođe da se vratim na Telenor postpejd.
Sve dodatne informacije, koje ni operateri ne kažu imaš na linku koji ostavljam, samo idi do pred kraj stranice i otvori padajući infoA1 mesečni plan 300, neograničeni minuti u mreži da li se troše paralelno ili tek posle potrošenih 100 minuta iz plana?
Hvala. To su i meni ponudili kada sam otisao u Telenor, da ako prenesem MTS broj dobijam 50% na@a c a Poruke se troše iz tih 100 jedinica za sve mreže i ka A1 korisnicima.
@goksil Nekomercijalne ponude služba za brigu o korisnicima nudi tek nakon registrovanog zahteva za prenos broja kod drugog operatera. Čak su neki od njih i eksplicitno u telefonskim razgovorima navodili da pre toga nemaju ovlašćenja za takve ponude.
@goksil Nema na čemu! Moraćeš tako svaki put. Moja majka uskoro obnavlja servisnu promociju po treći put. Nakon 15 godina joj ništa nisu kasvetno nudili pre zahteva za prenos i sad Total 2 plaća upola.
Hvala ti jos jednom uji. Pre oko 18 minuta mi je i zoxsen odgovorio da ga paket Start150 sa 50% popusta kosta 500din. I poslao mi je sajt https://www.telenor.rs/sr/privatni/ponuda/tarifni-paketi/start-150@goksil Kada sam na Guglu ukucao: Telenor "Start 150" izašao mi je u rezultatima pretrage pdf u vezi korišćenja podataka u Zapadnom Balkanu i navode se Start 50, 150, 250 i 300, ali to su najverovatnije stari paketi. Mogu da se ugovore takve ponude uz malo natezanja.
Super je sto si ovo nasao i sve je lepo objasnjeno. Poslao sam poruku i na https://forum.benchmark.rs/threads/...-ne-moze-zajedno.190886/page-873#post-6476636, sve u nadi da ce mozda ipak neko preneti i svoje drugacije iskustvo. (Uzgred tamo sam i tebe spomenuo) Posto bih iskreno za sada i dalje ostao u MTSu ali samo ako mi nesto ponude... Inace definitivno odoh kod drugog provajdera!@goksil evo sad sam zagledao u Moj Telenor i to su sve stari paketi koji mogu da se uzmu sa pripejda uz 50% ali opet je A1 Prepaid dosta konkurentniji:
Video sam to@TheWickerMan Globaltel 5GB (50 minuta i 50 dinara kredita) i traju 7 dana. Minimalni iznos dopune je 100 dinara što znači da možeš da za još 150 dinara uzmeš promociju od 3GB za takođe 7 dana. Ako imaš MasterCard, dopuna je viša za 20%.
Prvo bonus trosis kad aktiviras.Jel zna neko kako se trose podaci u A1? Da li podaci iz promocije 300 na 30 dana pa tek onda bonusi. Ako imam više dodataka kojim redom se troše? Hoću da iskoristim GBte iz bonus promocija. Pa da li da ih trosim kad mi zatreba ili moram da potrosim prvo saobraćaj pa tek onda bonuse?
Super. Hvala. Lepo od njih. Sto su dali ljudima te gratis dodatke. Planiram da budem par dana van wifia. Pa da ih iskoristim a nigde nisam nasao na sajtu da li moram da potrosim saobraćaj iz mesecnog plana ili mi se iz tih bonus dodataka računa. Jel to uvek pravilo da se trosi prvo poslednji aktiviran dodatak?Prvo bonus trosis kad aktiviras.
DaSuper. Hvala. Lepo od njih. Sto su dali ljudima te gratis dodatke. Planiram da budem par dana van wifia. Pa da ih iskoristim a nigde nisam nasao na sajtu da li moram da potrosim saobraćaj iz mesecnog plana ili mi se iz tih bonus dodataka računa. Jel to uvek pravilo da se trosi prvo poslednji aktiviran dodatak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari