Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Od pre par nedelja primetio sam da je Telenor ukinuo onu glupost od tarifiranja 90+60s. Sada je 60+60s, ranije mi se poziv odmah tarifirao oko 30 RSD, a sada oko 24 RSD. Na njihovom zvanicnom cenovniku i dalje stoji 90+60s, a u to me ubedjuju i njihovi operateri, a praksa pokazuje drugo.
Nisu ukinuli uspostavu veze, samo su promenili nacin tarifiranja.

Ја сам након подоста година у понедељак напустио Теленор. Превише пара за премало услуге за моје потребе. Понудили су нешто што мени не треба а оно што ми треба не и нисмо се усагласили.

Svakako. Nego koje dodatke imate na Mts, mix je meni 199din i 249din, internet isto skup. Skoro sam uzeo broj, mnogo su skupi, mozda je zbog novog broja, pa da pitam?

Posle više od tri meseca (povratnik u mts pripejd) stanje nepromenjeno:
Kombo miks od 299, 499, 999
Običan mix 199 i 249

Treba mi neki pripejd, cisto da održavam broj aktivnim sa nešto malo minuta. Ne vidim nesto bolje i povoljnije od ovog prepaid paketa u A1 za 300din mesečno? Ima li neka caka da je ne vidim?

A1 prepaid za 300 dinara mesecno je naj povoljniji ako ti treba vise od 25 minuta razgovora mesecno. Ako ti treba manje od toga, mozes da koristis direktno kredit po ceni od 11.9 dinara po minutu bez naplate uspostave veze.

Ја сам након подоста година у понедељак напустио Теленор. Превише пара за премало услуге за моје потребе. Понудили су нешто што мени не треба а оно што ми треба не и нисмо се усагласили.
I Sta to bi da nagadjamo

Имао сам пакет Пренеси 100 код којег ми је већ пар година превише минута али су ми давали попуст који сам прихватио. Пакет нуди врло мало интернета и сада ми то не одговара, чак ни са попустом. Ето, довољно детаља.

Imaš u A1 na prepaidu:
100min ili sms ka svima
Neograničene pozive u A1
1GB neta
300 din na 30 dana.

Видео сам то, није лоше али много минута мало нета. Отишао сам на друго место, 50минута/порука и 5ГБ за 450динара.

Poslednja izmena:
Pa u suštini prepaid je najviše zaostao sto se tiče neta retko gde ga ima previše u paketu. Bio na mts postpaidu kako je krenula korona otišao na VIP prepaid. Meni dosta. Tako da brzina kontam da smeta samo onim paketima sa ekstremno neta. Meni je ping bitniji na VIPu je bolji nego na mtsu. Tako da sam i sa time zadovoljan. Jeste da mts ima najbolji signal definitivno ali stvarno nemam potrebe radi 20ak kilometara sto cu uz put imati slabiji ili biti na par momenata bez signala mi ne igra veliku ulogu. Uglavnom mnogo vise prednosti nego mana za sad vec A1 mrežu.

Глобалтел изнајмљује мрежу од ВИП-а и има неку своју рачуницу. Ја сам узео картицу још пре 2 године као допунску, због нета на послу. Не радим више, не треба ми више толико минута колико сам плаћао Теленору, они деру за нет, и раздружили смо се.
У односу на Мтс, овде је припејд на 4Г.
А и њих сам напустио кад је допао Теленор, и због цене, а већ сам био надрндан на њих јер је 4Г већ увелико био уведен а они и даље наплаћују 100 динара за 3Г. Који дунстери.
Глобалтел изнајмљује мрежу од ВИП-а и има неку своју рачуницу. Ја сам узео картицу још пре 2 године као допунску, због нета на послу. Не радим више, не треба ми више толико минута колико сам плаћао Теленору, они деру за нет, и раздружили смо се.
У односу на Мтс, овде је припејд на 4Г.
А и њих сам напустио кад је допао Теленор, и због цене, а већ сам био надрндан на њих јер је 4Г већ увелико био уведен а они и даље наплаћују 100 динара за 3Г. Који дунстери.

Globaltel je ubedljivo najpovoljniji,ALI ..nije za svakako. Koga zanima ima sve detalje na globaltel temi. Prednosti i mane. Sta radi dobro a sta ne... Koje je cena najbitniji faktor tu od globaltela bolje nema def...samo bitnondal vam minusi smetaju a globaltel ih ima..

Kod mene još uvek stoje i miks promocije, tako da je verovatno kod @a c a promenjena segmentacija

Ovi kao dijamnte da prodaju a ne minute i sms. Imam broj u telenoru, 150min svi, neogrniceno u mrezi, 1 Gb neta - 7 dana 100din. Pa sad vi vidite.

Koristim mts Mix Plus 7 dana (1 GB nedeljno + 1000 min. u mreži + 1000 poruka ka svima), stigla poruka da su povisili cenu sa 129 na 142 dinara.
Za količinu neta sam siguran, za broj minuta i smsova nisam.

Telenor samo stare kartice vredeovako nesto naprimer

Prilozi

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    62.7 KB · Pregleda: 63
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    54.7 KB · Pregleda: 64
Mix 7 je sa 49 otišao na 109 din, tako da je gotovo sa mesečnim ponudama za 200 din.
Pa ti si imao preozbiljnu promociju kod mts. Koliko dugo nisi pre toga koristio karticu, pa su spustili cenu na 49 za miks?
Najniže što sam video i koristio je taj isti miks za 99.

Kupljena je za zamenu za fiksni, da bude u kući i samo je dopunjavana jedno 2-3 godine, onda sam aktivirao ovu promociju i trajala je sigurno isto 2-3 godine

Šta se nudi za 300 din mesečno? Vidim VIP, pardon A1, ima li još nešto? Internet me ne interesuje, samo minuti u mreži ili ka svima i SMS obavezno.

Za 300 dinara u A1 imaš:
  • zbirno 100min i sms ka svim mrežama
  • neograničene pozive u mreži
  • 1GB interneta + 10GB za Facebook, FB Messenger, Whatsapp i Viber.

Za još 100 dinara može se dokupiti još 100min/sms koji važe do isteka prvobitno aktiviranog mesečnog plana.

Nazad
Vrh Dno