To znači da se dobija deezer za dž sa uključenim neograničenim netom. U prevodu ne plaćaš pretplatu i saobraćaj za taj streaming se ne tarifira, niti skida iz eventualne internet kvote.Zna li neko šta znači ovo za Dizer besplatno preko moj A1 ? Da li to znači da je pretplata za Dizer uključena u paket ili nešto drugo?
I šta predstavlja ova ikonica pored Dizera?
Pogledajte prilog 319584
Meni je signal katastrofa. Boli ih uvo mesecima da rese.Kod mene kvalitet usluge sve gori.. Pre je bila situacija desi se los kvalitet usluge.. Sad mogu da kazem "desi se dobar kvalitet". Toliko su problemi postali zastupljeni. A na problemi mislim
1) pozivam broj i tako stoji zamrznuto. Nece da uspostavi vezu, pa moram prekidam i ponovo pozovem dok se veza ne uspostavi
2) u toku razgovora odjednom se izgubi glas osobe sa kojom pricam i moram da prekinem pa pozovem ponovo, gde se opet moze javiti problem 1)
3) u toku razgovora zvuk postane enkriptovan. DA da da, enkriptovan. Cujete neke izoblicenje glasa i neke nearktikuoisane zvukove
TAko da sam im pisao da poprave ili raskid bez penala i prenos broja kod drugog operatera.. Kakva je procedura ako nece da odbiju.. Pisem ratelu ? STa ako oni ne budu preduzeli nsita?
vidim da smo relativno blizu. Ocigledno imaju problem sa ovim delom grada. Mada problem zna da se desi i u centru.. Doduse ne ovakav kakav sam opisao, ali zna razgovor da zasecka..Meni je signal katastrofa. Boli ih uvo mesecima da rese.
Uz taj paket, neo 15 ali izgleda za nove korisnike. Mozda i za postojece ali treba proveriti. Druga ikonica/aplikacija je Hopster. Rec je o aplikaciji za decu, sa crtacima poput Pepa Prase, Teletabisi, Majstor bob, igricama, muzikom i drugim interaktivnim sadrzajem za decu. Ovo postoji kod SBB-a u video klubu i kao aplikacija zasebno uz sve sem light paketa. Login je kao na Eon ili moj sbb.To znači da se dobija deezer za dž sa uključenim neograničenim netom. U prevodu ne plaćaš pretplatu i saobraćaj za taj streaming se ne tarifira, niti skida iz eventualne internet kvote.
Koje su cene podigli? Realno cene telefona su im ostale iste.Od kako postadose A1 cini mi se da postadose znatno losiji. Losiji signal (net me ubija), losija usluga i losiji paketi. O skoku cene uredjaja da ne pricam, ali to je opet zajednicko za sve provajdere. Kao da su u dogovoru podigli cene.
Videcemo sta ce biti.. Ostalo mi je jos 12 meseci ugovora. Neka poprave ili raskid..
Ja sam davno imao sbb kablovsku i moram reci da mi net nikad nije zastucao.. a1 internet (bilo kucni ili na postpaidu) ne moze da se poredi sa time.. Ne znam kakvo je stanje kod mts-a, ali pretpostavljam da ne moze biti gore od ovoga.. Ali ajde internet i da stavim na stranu. Mislim da u 2021 godini ne bi smelo da se dogodi da ne mogu da uspostavim vezu, da mi se prekida razgovor ili da bude "enkriptovan".. I iskreno, mislim da bi to trebalo da bude jak argument za raskid ugovoraDa mi imamo dobru strukturu, videli bi oni. Dve godine i kraj. Ja sam na MTS otici, prešao bih na SSB ali mi nude samo koksialni kabal. Supenova je kod mene očajna.
Kod mene kvalitet usluge sve gori.. Pre je bila situacija desi se los kvalitet usluge.. Sad mogu da kazem "desi se dobar kvalitet". Toliko su problemi postali zastupljeni. A na problemi mislim
1) pozivam broj i tako stoji zamrznuto. Nece da uspostavi vezu, pa moram prekidam i ponovo pozovem dok se veza ne uspostavi
2) u toku razgovora odjednom se izgubi glas osobe sa kojom pricam i moram da prekinem pa pozovem ponovo, gde se opet moze javiti problem 1)
3) u toku razgovora zvuk postane enkriptovan. DA da da, enkriptovan. Cujete neke izoblicenje glasa i neke nearktikuoisane zvukove
TAko da sam im pisao da poprave ili raskid bez penala i prenos broja kod drugog operatera.. Kakva je procedura ako nece da odbiju.. Pisem ratelu ? STa ako oni ne budu preduzeli nsita?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari