Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Zna li neko da li je moguce reaktivirati prepaid broj i nakon kog vremena? Ne znam tacno kad je istekla kartica, ali kupljena je pre nekih 6 meseci i dopunjavana povremeno... Broj je registrovan na moje ime...

Moze 13 meseci od poslednje odpune, samo pozovi 0601234 sa nekog drugog broja i trazi aktivaciju.

Kod mene kvalitet usluge sve gori.. Pre je bila situacija desi se los kvalitet usluge.. Sad mogu da kazem "desi se dobar kvalitet". Toliko su problemi postali zastupljeni. A na problemi mislim
1) pozivam broj i tako stoji zamrznuto. Nece da uspostavi vezu, pa moram prekidam i ponovo pozovem dok se veza ne uspostavi
2) u toku razgovora odjednom se izgubi glas osobe sa kojom pricam i moram da prekinem pa pozovem ponovo, gde se opet moze javiti problem 1)
3) u toku razgovora zvuk postane enkriptovan. DA da da, enkriptovan. Cujete neke izoblicenje glasa i neke nearktikuoisane zvukove

TAko da sam im pisao da poprave ili raskid bez penala i prenos broja kod drugog operatera.. Kakva je procedura ako nece da odbiju.. Pisem ratelu ? STa ako oni ne budu preduzeli nsita?

A1 nudi Deezer za porodicu, za ako se ne varam za malo manje od 800 dinara. Ako je neko zainteresovan, mogu da podelim troškove sa nekim. Treba mi jedna licenca.

Zna li neko šta znači ovo za Dizer besplatno preko moj A1 ? Da li to znači da je pretplata za Dizer uključena u paket ili nešto drugo?
I šta predstavlja ova ikonica pored Dizera?
1633426424670.png

Zna li neko šta znači ovo za Dizer besplatno preko moj A1 ? Da li to znači da je pretplata za Dizer uključena u paket ili nešto drugo?
I šta predstavlja ova ikonica pored Dizera?
Pogledajte prilog 319584
To znači da se dobija deezer za dž sa uključenim neograničenim netom. U prevodu ne plaćaš pretplatu i saobraćaj za taj streaming se ne tarifira, niti skida iz eventualne internet kvote.

Kod mene kvalitet usluge sve gori.. Pre je bila situacija desi se los kvalitet usluge.. Sad mogu da kazem "desi se dobar kvalitet". Toliko su problemi postali zastupljeni. A na problemi mislim
1) pozivam broj i tako stoji zamrznuto. Nece da uspostavi vezu, pa moram prekidam i ponovo pozovem dok se veza ne uspostavi
2) u toku razgovora odjednom se izgubi glas osobe sa kojom pricam i moram da prekinem pa pozovem ponovo, gde se opet moze javiti problem 1)
3) u toku razgovora zvuk postane enkriptovan. DA da da, enkriptovan. Cujete neke izoblicenje glasa i neke nearktikuoisane zvukove

TAko da sam im pisao da poprave ili raskid bez penala i prenos broja kod drugog operatera.. Kakva je procedura ako nece da odbiju.. Pisem ratelu ? STa ako oni ne budu preduzeli nsita?
Meni je signal katastrofa. Boli ih uvo mesecima da rese.

Ovo je nova promocija vidite da ima net za zemlje neke.
Gde vam je los signal?
Ja sam ovih dana bio na relaciji Tara-Zlatibor-Cacak-Beograd nisam imao problema.
Juce sam ima malo preblema sa netom kada je palo ono sve, ali danas sve po starom.

Meni je signal katastrofa. Boli ih uvo mesecima da rese.
vidim da smo relativno blizu. Ocigledno imaju problem sa ovim delom grada. Mada problem zna da se desi i u centru.. Doduse ne ovakav kakav sam opisao, ali zna razgovor da zasecka..
Videcemo sta ce biti.. Ostalo mi je jos 12 meseci ugovora. Neka poprave ili raskid..

Da li postoji opcija na postpaidu da se ogranici koliko moze da se prekoraci racun?

Od kako postadose A1 cini mi se da postadose znatno losiji. Losiji signal (net me ubija), losija usluga i losiji paketi. O skoku cene uredjaja da ne pricam, ali to je opet zajednicko za sve provajdere. Kao da su u dogovoru podigli cene.

To znači da se dobija deezer za dž sa uključenim neograničenim netom. U prevodu ne plaćaš pretplatu i saobraćaj za taj streaming se ne tarifira, niti skida iz eventualne internet kvote.
Uz taj paket, neo 15 ali izgleda za nove korisnike. Mozda i za postojece ali treba proveriti. Druga ikonica/aplikacija je Hopster. Rec je o aplikaciji za decu, sa crtacima poput Pepa Prase, Teletabisi, Majstor bob, igricama, muzikom i drugim interaktivnim sadrzajem za decu. Ovo postoji kod SBB-a u video klubu i kao aplikacija zasebno uz sve sem light paketa. Login je kao na Eon ili moj sbb.
Dobro je, A1 sa uvodjenjem Deezer-a izlazi na crtu Telenor-u. Jos da i Eden Books omoguce kao besplatni servis i mozda HBO pa su kompletni.

Od kako postadose A1 cini mi se da postadose znatno losiji. Losiji signal (net me ubija), losija usluga i losiji paketi. O skoku cene uredjaja da ne pricam, ali to je opet zajednicko za sve provajdere. Kao da su u dogovoru podigli cene.
Koje su cene podigli? Realno cene telefona su im ostale iste.
Xr u vipu 9k u telenoru 38k
11 u vipu 32k u telenoru 78k
vip paket 4k u telenoru 3.7k

Videcemo sta ce biti.. Ostalo mi je jos 12 meseci ugovora. Neka poprave ili raskid..

Da mi imamo dobru strukturu, videli bi oni. Dve godine i kraj. Ja sam na MTS otici, prešao bih na SSB ali mi nude samo koksialni kabal. Supenova je kod mene očajna.

Telenor je uvek imao najjace cene aparata. On nije merilo. I generalno prevaranti. Vip je imao najpovoljnije i pakete i cene aparata. MTS je uvek kopirao Vip pakete a cene aparata su im bile tu negde - zavisno od uredjaja, neki model jeftiniji a neki skuplji nego u Vipu. I trenutno je A1 najpovoljniji od sva 3 operatera. Ali, generalno su im cene otisle gore. Do pre 2 godine se mogao uzeti solidan fon sa Neo paketom, da cena preplate bude ispod 2000 din. Sad to ne moze.

Dodatno, imam kucni net kod njih. Kako je radio pre par meseci i kako radi sad je neuporedivo. Pre sam mogao Fortnite da igram komotno preko njega. Sad bsguje non stop. Selio sam i net i sebe sa laptopom po gradu. Ista prica. Trenutno sam u drugoj kuci (drugi kraj grada) , u izolaciji zbog korone, i kradem net od komse jer me vip ubija.

Da mi imamo dobru strukturu, videli bi oni. Dve godine i kraj. Ja sam na MTS otici, prešao bih na SSB ali mi nude samo koksialni kabal. Supenova je kod mene očajna.
Ja sam davno imao sbb kablovsku i moram reci da mi net nikad nije zastucao.. a1 internet (bilo kucni ili na postpaidu) ne moze da se poredi sa time.. Ne znam kakvo je stanje kod mts-a, ali pretpostavljam da ne moze biti gore od ovoga.. Ali ajde internet i da stavim na stranu. Mislim da u 2021 godini ne bi smelo da se dogodi da ne mogu da uspostavim vezu, da mi se prekida razgovor ili da bude "enkriptovan".. I iskreno, mislim da bi to trebalo da bude jak argument za raskid ugovora

@blue a mozda ima do toga da su i cene otisle nenormalno, sami telefoni su otisli mnogo gore.
Cene su im korektne.

Uzecemo IPH11 koji kosta zvanivno 82k.
Ugovor NeoNeo ti je 4k*24meseca +32000 (doplata).
Izadje te da paket placas (128k-82k) 46k i kada to podelis na 24meseca ispadne 1916 dinara.
E sada npr imas da kupis ti za kes na KP 11 za 560e sto je oko 67k dinara. Ili u apple store je 650fra (Zurich ).
Ovako imas dve godine garancije tako da uslugu neta minuta poruka placas 2000 mesecno.

Ja se bas lomim da li da uzmem IPH11 ili Xr (koji je jos smesnija kalkulacija, ali bila je neka akcija sada tog modela) ili da sacekam OP da nemenjam sta valja.

Isto vec par meseci. Od kako su pustili NEO pakete raspadaju se. Podneo sam zahtev za prenos. A dodatno me nervira sto presek ne moze 1. u mesecu.

Meni je prvog, evo treća ugovorna obaveza :)

Meni pre nekoliko godina nisu dozvolili prebacivanje na 1. već mi je presek 10.
Kao previše korisnika je sa presekom prvog.

Koliko vidim ubacise listing, ali redirekcija ide na sajt:

Prilozi

• IMG_20211007_203833.jpg
    IMG_20211007_203833.jpg
    125.4 KB · Pregleda: 46
Odobren raskid bez penala.. Znaju za problem i razumeju. Kaze da imaju problem sa ovim delom grada jer nece mestani da dozvole postavljanje antena..

Treba mi pomoc, ako je neko bio u slicnoj situaciji neka napise iskutva. Kod Telenora sam, post paid broj. Imam opciju da prenesem broj u Vip i da budem deo biznis paketa po izuzetno povoljnoj ceni. Ima nas oko 200 korisnika. E sad, vec sam ubacio roditelje i jos neke ljude, i dosao je red na mene. Sta me muci? Kada prenesem broj, ja ga poklanjam bukvalno firmi koliko sam shvatio, i nisam vise vlasnik nego korisnik istog. Sta da radim ako to sve propadne, kako da vratim svoj broj i odem u Telenor npr? Jel imao neko slicnu situaciju? Niko ne zna odgovor na to pitanje, tj kao vrv moze, ali niko to jos nije radio itd..

Hvala..

U tom slučaju bi morao da imaš npr ovlašćenje firme da prvo preneseš broj na svoje ime u vipu, pa nakon tri meseca u drugu mrežu,

ili da imaš ovlašćenje i pečat firme prilikom podnošenja zahteva za prenos broja kod drugog operatera.

Podneo sam zahtev za prelazak u drugu mrežu pa me interesuje da li dok ne dođe do prenosa mogu da koristim normalno sve što sam imao u paketu do sad? (Internet,pozivi,sms...)

Imam neku "gold" sim karticu od vip-a, ostala ali mi je ugašena zbog nekorišćenja.

Postoji li šansa da broj aktiviram odlaskom do poslovnice ili mrka kapa?

Da dodam da je broj uzet tokom prve ili druge godine "vipovanja" u Srbiji, znači skoro 15tak godina ranije :)

Nazad
Vrh Dno