Cena ista, kao sto se ni u americi nije promenila. U americi je Hbo go bio 15$, njega ugasili, izbacili Max sa cenom od 15$.A osim što je Max umesto Go, šta se tačno menja, za korisnika? Sve što je tu sada biće i kada bude Max, a i to novo što bi dodavali, dodali bi i na Go? Veća cena?![]()
Dosta je veći katalog naslova na HBO Maxu, što starih, što novih. Nije bilo striktno pravilo da se svaki Max Original naslov dodaje kod nas na HBO Go.A osim što je Max umesto Go, šta se tačno menja, za korisnika? Sve što je tu sada biće i kada bude Max, a i to novo što bi dodavali, dodali bi i na Go? Veća cena?![]()
Da ne ujede i Hisense ova buva?Dosta je veći katalog naslova na HBO Maxu, što starih, što novih. Nije bilo striktno pravilo da se svaki Max Original naslov dodaje kod nas na HBO Go.
Takođe i meni najbitnije, nova platforma. Podrška za profile, podrška za 4K i HDR, nova aplikacija za Smart uređaje.
Kakvih 15 dolara. Cena ce ostati kao sto je i bila. To je cena u americi kod kojih je i hbo go bio 15 dolara(a kod nas 7)HBOMax nažalost ima samo dvadesetak naslova koje možemo gledati u 4K. Cena od 15USD pre prevelika za tako malis sadržaj, što se 4K tiče.
A, na koliko televizora moze da se gleda u isto vreme i da li imaju neke IP zastite, na primer da moze da se gleda iskljucivo iz jednog domacinstva?
Kakvih 15 dolara. Cena ce ostati kao sto je i bila. To je cena u americi kod kojih je i hbo go bio 15 dolara(a kod nas 7)
U Americi je i njihov HBO Now koštao $14.99, ako se ne varam, a on nije imao tako veliki katalog nego je bio HBO GO bez operatera.Koliko sam upućen HBO Max može istovremeno na 3 ekrana. IP zaštita koja se vezuje za domaćinstvo ne postoji ni kod jednog striming servisa.
Trenutna cena u USA je 15USD, opcija koja ne sadrži reklame. Sa reklamama je 10USD i ne sadrži 4K (kojeg ionako jedva da ima) kao ni premijere filmova koji se paralelno prikazuju u bioskopima.
Ne verujem da će cena ostati ista. HBO Go prikazuje sadržaj koji oni vrte na svojim TV kanalima. HBO Max nudi kompletan Warner Bros Sadržaj kao i svoju produkciju.
И какве је резултате дала анкета? Потпишеш уговор на 2 године због одређених сервиса и онда их укину ... невероватни безобразлук.Skoro je bila anketa u Telenoru, kako bismo reagovali ako bi ukinuli HBO go, tako da me ništa ne bi iznenadilo.
Ima li negde tutorijal za Kodi Addon? I meni bi trebalo jer na mom Fox TV isto izbacuje tu grešku 5.1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari