Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
AVAX je za mene enigma, dosta trgujem s njim i vidim da se ponaša skroz drugačije nego većina coina, sad da li su botovi ili neka specifična klijentela tek on se vrlo malo obazire na bTc a više puta sam primetio kao da krene gore malo pre nego će bTc i obratno, krene na dole a bTc kasnije za njim!

Samo da dodam da bi uptrend bio potvrdjen ako predje 168. Verovatno ce da napadne ovu cenu. Posle toga ako predje i preko 170 trebalo bi da napada 179 pa ako to prodje ima otvoreno do 200...tako kaze chart koji sam malo poroucavao. Ispucao sam dveni limit :)

HEX has pumpamentals built in 😁
Ne dirati nista do snapshot-a.

Trenutno treci na nomics.com 💪

Ode Sol na 171 kao sto su mnogi ocekivali po chartu, a potom je trebao +10, tj. do 180. Medjutim ode -10. Sad se ocekuje 155 ali otici ce na 167. Luda kuca, a sve zbog fjucersa. Algoritam je uradjen do jaja nepredvidivo. Ima par hiljada petlji u kojima se vrti ceo program. Hold je ok opcija to stoji.

Ja sam juče uzeo na 155 a prodao sam na 166, strah me bilo da čekam više a i zadovoljan sam profitom...

Ja izasao iz kadene,stra' me da cekam vise,3x mi je sasvim dovoljno. Da je veci hajp sacekao bih jos,ovako taman mogu da prespem sve u 1 ltc i da cekam njega da pojuri

Ode Sol na 171 kao sto su mnogi ocekivali po chartu, a potom je trebao +10, tj. do 180. Medjutim ode -10. Sad se ocekuje 155 ali otici ce na 167. Luda kuca, a sve zbog fjucersa. Algoritam je uradjen do jaja nepredvidivo. Ima par hiljada petlji u kojima se vrti ceo program. Hold je ok opcija to stoji.
Sve mu j...Od 175 sam postavio ordere, pa na svakih 5. Da je skinuo makar tih 50% po 175 bilo bi odlicno, ovako cekamo novi krug.

Neverovatno koliko je dosadna cena Bitcoina. Znaci prošlo je okruglo 2 meseca kako smo krenuli da se penjemo sa 30.000$. Tacno 60 dana. I idalje smo ispod 50.000$. A u onom prethodnom poletanju, mi smo u roku od 24 dana skočili sa 30.000$ na preko 58.000$. Tako da, očigledno je koliko je sada BTC kilav, i ne verujem da on sada ide na novi ATH. Ono sto je bilo tokom proleca, to je bio pravi bull. Osecala se ta energija svuda. Bitcoin išao kao lud, Doge skakao kao lud, SHIBA skakala, Safemoon skakao… Svuda se sipao novac i sve letelo u nebo. A sada shitcoini totalno mrtvilo. Veze ovo nema sa drugim talasom bulla koji ce navodno da nadmaši prvi talas. Ako je BTC sa 64.000$ pao na 30.000$, zašto ne bi pao sa 47.000$? Idalje čekam pad. Ne znam u kojim parametrima ljudi vide bull🤷‍♂️.

Pa upravo ti koji su kupovali na prolece kada je bila opsta ludnica i koji su se upecali na cenama od po 55-65K vicu na sav glas da idemo na 100K najmanje .. To je normalna reakcija ..

Pa upravo ti koji su kupovali na prolece kada je bila opsta ludnica i koji su se upecali na cenama od po 55-65K vicu na sav glas da idemo na 100K najmanje .. To je normalna reakcija ..
U pravu si. Tada je bilo veliko uzletanje i mnogi su ušli u Bitcoin na 55.000$, 60.000$, jer mislili su da se ide na 100.000$. Sad oni prizivaju novi skok samo pare da izvade. Čim bi i bio neki skok, došlo bi do prodaje i cena bi opet pala. Mora BTC da dobro padne, da na niskoj ceni privuče masu ulagača, i da mu to da veliko ubrzanje za novi ATH. Bez toga nema novog ATHa. Jedino neka velika vest da se pojavi. Ovo ovako jednostavno ne može vecno da traje. Već skoro 2 meseca, kad god pogledam cenu, uvek se vrti oko 47.000$. Smorilo vise. Dok smo bili na 30im, išlo je gore dole, bilo je zanimljivo, a ovo zakucalo u mesto. Pre će to pasti nego poleteti. Eno i ETH kilav, i ADA kilava, sve nekako kilavo a uveli su ta poboljšanja na mrezi. Ovi neki drugi coini se napuvali (Solana, AVAX…), treba se i to ispuvati. Bilo šta neka se desi, samo da ne gledam vise ovih 47.000$.

Pošto se sada sve fino crveni, Solana npr na 152, da li dokupiti ili čekati još veći pad?

Zdravo svima, nov sam na forumu kao i u svetu crypta, pa imam banalne zezancije sada 🙂. Moze li neko da mi pojasni situaciju vezano za prodaju crypto na Binance-u. Kad u stop limit order hocu da prodam za recimo cenu vecu od trenutne x 20, 30, 50 itd, to mi binance ne dozvoljava kad hocu da napravim cenu za prodaju ako u slucaju preko noci ona eksplodira. Pise na iskacuci prozor "price cannot be greater then 0.000003455 ( primer cena, koja je nesto malo veca od trenutne ). Zasto me binance tako ogranicava ?
To na binanceu nemožeš kao na MT platformi

Pošto se sada sve fino crveni, Solana npr na 152, da li dokupiti ili čekati još veći pad?
Na dobrom je putu da opet testira 134. Ako to probije ide dalje do 110. Btc isto krenuo u test 44700 a mozda i do 43k. Sve je nesigirno da bi se sa sigurnoscu dala neka prognoza kao sto vidis. Mozda stepenasto pa da ti ne bude zao. Kajanje ne gine ;)
BTC na 1D chartu MACD bi trebao da se odbije od nulte pozicije medjutim ovde je sada vaganje da li ce da nastavi jos na dole. Sporo je kretanje te krive ali sve vise vuce na dole. Za sada deluje kao da ce da se odbije na gore ali mozda je samo trap

Poslednja izmena:
U pravu si. Tada je bilo veliko uzletanje i mnogi su ušli u Bitcoin na 55.000$, 60.000$, jer mislili su da se ide na 100.000$. Sad oni prizivaju novi skok samo pare da izvade. Čim bi i bio neki skok, došlo bi do prodaje i cena bi opet pala. Mora BTC da dobro padne, da na niskoj ceni privuče masu ulagača, i da mu to da veliko ubrzanje za novi ATH. Bez toga nema novog ATHa. Jedino neka velika vest da se pojavi. Ovo ovako jednostavno ne može vecno da traje. Već skoro 2 meseca, kad god pogledam cenu, uvek se vrti oko 47.000$. Smorilo vise. Dok smo bili na 30im, išlo je gore dole, bilo je zanimljivo, a ovo zakucalo u mesto. Pre će to pasti nego poleteti. Eno i ETH kilav, i ADA kilava, sve nekako kilavo a uveli su ta poboljšanja na mrezi. Ovi neki drugi coini se napuvali (Solana, AVAX…), treba se i to ispuvati. Bilo šta neka se desi, samo da ne gledam vise ovih 47.000$.
Bilo bi super kad bi BTC bio stabilan sa ovom cenom 45-50k da ni ne ide gore a ni dole, pa da onda altovi konacno vec jednom ne zavise toliko od BTC.

Odakle ti ovaj pogled na LTC ? Sanjaš, želiš, video si na yt, ... ?
I ja bih voleo da bude tako, ali želje i java nisu isto.

Odakle ti ovaj pogled na LTC ? Sanjaš, želiš, video si na yt, ... ?
I ja bih voleo da bude tako, ali želje i java nisu isto.

Medo,
iznosim samo svoj pogled, netreba da se ljutiš odma, tu smo da diskutujemo o mogućnostima.
Ne namećem ništa samo slikovito želim da predstavim svoj pogled na moguća kretanja, ako smem naravno i to ne smeta nikom.

Evo i odgovora.
Kako znam (mozda i grešim, ispravite me slobodno) 70%-80% tržišta (volumen) upravljaju roboti i oni imaju neki trend... taj trend se donekle može sagledati kroz tehničku analizu, trend koji odgovara robotima i oni profitiraju svakog sekunda, minuta, sata... u slučaju da se pojavi vest pravila se menjaju i trend mogu promeniti trgovci, u tom trenutku roboti se malo povlače. BTC je poleteo posle kovid restarta, +razne pozitivne vesti, mask, pa pay pal, pa defi, NFT, razne mogućnosti... onda se mnogo kupovalo pogotovo na polugama sto ustvari nije sam BTC nego njegova vrednost samo (ugovori o ceni)... Posle izjave Maska da povlaci BTC kupovinu, potrošnja velika prilikom rudarenja, kina banovala rudare, struja itd.... cena je pala i na oko 30000 opet mask izjavljuje 21. jula na sastanku da ce spasiti on BTC da ce preuzeti rudarenja, vratice prodaju.... i oporavio se btc. Sada smo možda negde u periodu smirivanja strasti i istrošene su bombastične vesti, ništa spektakularno nema u izgledu osim nešto u novembru da će i na BTC mrezu da uvedu smart kontrakte... ili tako nešto.
E zato smatram da posle ATH u maju roboti teže u down trendu koji treba vremena da se promeni i one se ne dešavaju naglo nego postepeno, i pošto LTC prati BTC za to smatram da ovo nije pravi deep nego će to biti oko 100$.
Da ponovim ovo je samo moj pogled a ne sugestija.
Bez ikakvog nametanja. Zato sam se pridružio na forum da promenimo neke ideje i informacije.

Sve najbolje.

ps ne zamerite mi na pravopisu i graškama, bitno da razumete. I ako sam napisao neku dezinformaciju molim Vas me ispravite.

Nesto mislim da je ok opcija ko je kupio u Maju po visokim cenama bilo sta da je bolje da se toga resi i ceka padove i tako nadomesti gubitak.
Ovo kako je podeseno a sve mi se cini da jeste na duze staze je da ljudima uzme pare.
Sve je moguce u ovoj igri pa tako je moguce da sledeci dip ne bude samo na 30k nego i mnogo nize. Analizom vise vrsta chartova sve je vrlo moguce i ostvarivo.
Samo misljenje iznosim u smislu da se bude na okidacu :)

Nije važno po kojim cenama je neko ušao. Ako misliš da sigurno ide još dole, prodaj i čekaj, a ako nisi siguran u kom će pravcu, bolje ništa ne diraj.

Frka u Kini, veliki građevinski preduzimač je bankrotirao, sinoć sam prodao velike količine kripta. Berze se jutros otvaraju sa gubicima, žurka počinje kad se otvore američke berze, a SPX je u petak zatvorio na glavnom support-u.

Kupljen dip na LTC na 168..
LTC će obeležiti Q4 2021, za ovaj dip LTC-a postavio sam buy ordere od 145 do 130 dolara.

Bilo je dosta komentara na temu SOL ja sam lepo profitirao sa shortom i namerno sam pisao da imam short da bi skrenuo pažnju da se neko od članova ne bi zaleteo i kupovao na cenama cca.200$ ne želim da me bilo ko pogrešno shvati ja zaista smatram da je SOL top novčić, skoro sam siguran da ćemo videti u narednih 3-6 meseci novi ATH, takodje mislim da je odličan novčić za long term hold ali ulazna cena mora biti što realnija po chartu, ja lično nisam bio spreman da ga kupujem na 200, da gledam kako pada na 80$ i onda da ga čekam na 300$+

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno