Odakle ti ovaj pogled na LTC ? Sanjaš, želiš, video si na yt, ... ?
I ja bih voleo da bude tako, ali želje i java nisu isto.
Medo,
iznosim samo svoj pogled, netreba da se ljutiš odma, tu smo da diskutujemo o mogućnostima.
Ne namećem ništa samo slikovito želim da predstavim svoj pogled na moguća kretanja, ako smem naravno i to ne smeta nikom.
Evo i odgovora.
Kako znam (mozda i grešim, ispravite me slobodno) 70%-80% tržišta (volumen) upravljaju roboti i oni imaju neki trend... taj trend se donekle može sagledati kroz tehničku analizu, trend koji odgovara robotima i oni profitiraju svakog sekunda, minuta, sata... u slučaju da se pojavi vest pravila se menjaju i trend mogu promeniti trgovci, u tom trenutku roboti se malo povlače. BTC je poleteo posle kovid restarta, +razne pozitivne vesti, mask, pa pay pal, pa defi, NFT, razne mogućnosti... onda se mnogo kupovalo pogotovo na polugama sto ustvari nije sam BTC nego njegova vrednost samo (ugovori o ceni)... Posle izjave Maska da povlaci BTC kupovinu, potrošnja velika prilikom rudarenja, kina banovala rudare, struja itd.... cena je pala i na oko 30000 opet mask izjavljuje 21. jula na sastanku da ce spasiti on BTC da ce preuzeti rudarenja, vratice prodaju.... i oporavio se btc. Sada smo možda negde u periodu smirivanja strasti i istrošene su bombastične vesti, ništa spektakularno nema u izgledu osim nešto u novembru da će i na BTC mrezu da uvedu smart kontrakte... ili tako nešto.
E zato smatram da posle ATH u maju roboti teže u down trendu koji treba vremena da se promeni i one se ne dešavaju naglo nego postepeno, i pošto LTC prati BTC za to smatram da ovo nije pravi deep nego će to biti oko 100$.
Da ponovim ovo je samo moj pogled a ne sugestija.
Bez ikakvog nametanja. Zato sam se pridružio na forum da promenimo neke ideje i informacije.
Sve najbolje.
ps ne zamerite mi na pravopisu i graškama, bitno da razumete. I ako sam napisao neku dezinformaciju molim Vas me ispravite.