Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Takođe treba imati na umu da se te brzine ostvaruju isključivo preko LAN kabla, i pod uslovom da poseduje mrežnu karticu koja podržava brzine veće od 100 MB/s

Treba imati na umu da se kod Supernove ta brzina ostvaruje tipa 2 sata dnevno u pola noći ;)

Kod mene je 120/15 u svako doba dana u noći.

Deo Smedereva bez kablovske i interneta od juče popodne. "Na terenu su, rešavaju problem." Meni deluje da su otišli na neki fudbalski teren malo da se rekreiraju 🙄

Ево шта сам добио као одговор на моје питање зашто су BBC Earth пребацили из HD у SD резолуцију:

Poštovani,

Nije vršena izmena rezolucije navedenog kanala.

Dodavanjem novih programskih sadžaja izvršena je renumeracija kanala.

Ukoliko imate dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,

Ево шта сам добио као одговор на моје питање зашто су BBC Earth пребацили из HD у SD резолуцију:

Poštovani,

Srdačan pozdrav,
Kakvi ludaci...

Čak su i identifikaciju (naziv) kanala promenili, tako da sad stoji BBC Earth, bez HD dodatka. Tako da su itekako ciljano prebacili u SD. Jer da je neka greška, sigurno ne bi sklonili HD iz naziva.

Kakvi ludaci...

Čak su i identifikaciju (naziv) kanala promenili, tako da sad stoji BBC Earth, bez HD dodatka. Tako da su itekako ciljano prebacili u SD. Jer da je neka greška, sigurno ne bi sklonili HD iz naziva.
Овој што ми је одговорила сам написао да се убудуће мало распита у фирми у којој ради пре него што некоме одговори на питање, уз слику канала са резолуцијом 576i.

Овој што ми је одговорила сам написао да се убудуће мало распита у фирми у којој ради пре него што некоме одговори на питање, уз слику канала са резолуцијом 576i.
Imaju li sad profil na nekoj drušvenoj mreži, ili si im pisao mejl? Nekad imam potrebu da se malo svađam s njima, kad mi puca net i puca slika na kablovskoj, ali više nema njihovog fejsbuk profila, Više ne možeš ni da se žališ ko čovek. :(

Inače, kad sam imao problem sa OTT uslugom, nakon mesec dana konstantnog zvanja korisničkog servisa i desetak mejlova, tek su ljudi koji su vodili fejsbuk nalog shvatili u čemu je problem i objasnili tehničkoj službi i rešeno mi je. S te strane je šteta što je ugašen, izgleda da su ga vodili ljudi koji su bili tehnički potkovaniji od onih devojaka što se javljaju na telefon u korisničkom servisu.

Poštovani,

Srdačan pozdrav,
Koliko vidim na ott nisu menjali rezoluciju. na kablu je bas negledljivo.Steta a imao je birtrate do 15Mb.

Jel mozes onaj njihov crni tehnicolor modem-ruter da se namesti na 5ghz? Tj da li ga podrzava?

Moram pogledati, crni je tehnicolor. Kao da mi je bolje bacao sbbov beli kroz zidove u drugom stanu na 5ghz

Sad, kako ti je "bacao" prosli, to ne bih znao! ali na 5GHz ces imati manji domet, ali vise Mbps ...drzi se ti 2.4Ghz ako ti je bitna udaljenost ...mada, ako imas noviji TC 7210 ! on moze simultano obe frekvencije.

Bio dostupan kratko docubox,samsung apk,svega 2=3 dana
Odlican kanal,ovi su sega mega likovi

Drze zilion bulshit kanala koje niko ne gleda a tupe sa par kvalitetnih naslova

Sky News i BBC Earth će biti ponovo u HD. Navodno postoji neki tehnički problem.

Jbs Sky news, mada mislim, da on nikada nije ni bio u HD ? samo nek' vrate oni BBC Earth HD

Sky News nije HD, a u nazivu stoji da je HD. To je tako od kako smo dobili novu semu. Isto tako kanali Brazzers tv i Luxe tv nemaju u nazivu HD, a jesu HD.

Mi u Vranje i dalje nemam tu novu šemu a prošla su 2-3 meseca.
Danas sam baš pogledao BBC earth slika je katastrofa.

Mi u Vranje i dalje nemam tu novu šemu a prošla su 2-3 meseca.
Danas sam baš pogledao BBC earth slika je katastrofa.
nova programska šema je puštena pre godinu dana-mozda i više, ne sećam se tačno kad a ne 2-3 meseca

Jbs Sky news, mada mislim, da on nikada nije ni bio u HD ? samo nek' vrate oni BBC Earth HD
sky news je bio u HD-u barem u mreži ex radijus vektor isto tako i RTL-HR je bio u HD-u sada više nije, ID kanal isto tako.....

Sky News i BBC Earth će biti ponovo u HD. Navodno postoji neki tehnički problem.

daj bože da si u pravu, ali nešto im je postao hroničan taj tehnički problem.....malo malo pa izbace kanal iz HD-a i ubace ga u SD

Poslednja izmena:
Meni izgleda da će oni na kraju svima staviti staru šemu, u kojoj ima manje HD kanala. exRV korisnici su još prošle godine dobili novu sa mnogo više HD kanala, dok ostali ni dan danas nemaju tu šemu, a izgleda da su počeli da izbacuju HD kanale exRV korisnicima...

nova programska šema je puštena pre godinu dana-mozda i više, ne sećam se tačno kad a ne 2-3 meseca
Kako si ti naporan, pitam se dal uopste nesto citas i kapiras, ili samo bijes i mislis da kada su tebi pustili novu semu da su i svima.

Covek je lepo napisao pre dva-tri meseca,, to je zapravo bilo maja meseca jer je tada mali deo bivseg Kopernikusa dobio tu semu, a on je korisnik bivseg Kopernikusa.

Kako si ti naporan, pitam se dal uopste nesto citas i kapiras, ili samo bijes i mislis da kada su tebi pustili novu semu da su i svima.

Covek je lepo napisao pre dva-tri meseca,, to je zapravo bilo maja meseca jer je tada mali deo bivseg Kopernikusa dobio tu semu, a on je korisnik bivseg Kopernikusa.
a *** šta da radim, ja ne kapiram to što pročitam jer sam eto glup i drago mi je što sam takav-glup i naporan
ja tvoje postove obožavam da čitam i drago mi je što si član foruma jer da tebe nema kako bi ja nešto novo naučio i pročitao nešto pametno i saznao neku korisnu informaciju
hvala ti što si član foruma i nastavi tako da nas informišeš
nemoj da shvatiš ovo kao neko prepucavanje na forumu, naprotiv ovo je samo pohvala za tebe....(valjda smemo nekog i da pohvalimo ovde na forumu a ne samo da vređamo i govorimo nekome da je naporan ;))

Potpisao ugovor krajem februara i evo juce mi riknuo treci move uredjaj za to vreme - na identican nacin. Pored njega stoji eon ott uredjaj vec 2 godine radi ko zmaj. Jel moguce da sam takav baksuz da mi za tako kratko vreme 3 move uredjaja riknu na identican nacin ?! U poslednje vreme ne stizem mnogo da gledam kablovsku a i to sto pratim je vecinom na EON-u pa ne mogu da ispratim sta moze biti razlog riknjavanja Move uredjaja, da li prsne pri apdejtu ili je problem na relaciji ruter (zte f680) i move uredjaj. Uglavno kvar prijavljen i lepo sam im objasnio da provere zasto mi crkavaju Move uredjaji, ali kao po obicaju oni ce samo doci i zameniti uredjaj bez ikakve provere, kao da gledam.

Imaju li sad profil na nekoj drušvenoj mreži, ili si im pisao mejl? Nekad imam potrebu da se malo svađam s njima, kad mi puca net i puca slika na kablovskoj, ali više nema njihovog fejsbuk profila, Više ne možeš ni da se žališ ko čovek. :(

Inače, kad sam imao problem sa OTT uslugom, nakon mesec dana konstantnog zvanja korisničkog servisa i desetak mejlova, tek su ljudi koji su vodili fejsbuk nalog shvatili u čemu je problem i objasnili tehničkoj službi i rešeno mi je. S te strane je šteta što je ugašen, izgleda da su ga vodili ljudi koji su bili tehnički potkovaniji od onih devojaka što se javljaju na telefon u korisničkom servisu.
Ја нисам на друштвеним мрежама тако да немам појма да ли имају тамо неку подршку, пишем им директно мејл или кад ме не мрзи да чекам двадесет минута да ми се јаве онда их зовем.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno