Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naglasavam i ja opet, najgori coini u najgorem trenutku. Nema veze sta je.

Takodje naglasavam, ne interesuje me sta ti radis, nego sta pricas. Rekao sam vec da znam sta radis nema potrebe da pises vise puta. Takodje ponavljam i naglasavam, niko ne prica o tvojim novcicima i bilo kakvom trejdovanju, nego o iskustvu koje si ti pomenuo. Ako si kupio LTC na pocetku ciklusa i cekas top da prodas, ne znam sto pricas o iskustvu. Zapravo ne znam sto diskutujes bilo sta ako ces imati 2 trejda za 3 godine a izmedju te ne interesuje?

Sve vreme samo ponavljas nemam vremena da pratim i da trgujem, zapravo sebe lazes jer ceo dan sedis na Benchu :).

Hteo sam hipoteticki da te pitam sto ne presipas iz jednog u drugi projekat, svaka 3-4 meseca, to nije trejd o kome pricas i nema govora da nemas vremena, nego su to samo racionalizacije zasto holdujes (to sto holdujes), i ne diras. ALI posto ne mozes da razumes ni ovo iznad onda dzabe da produbljujemo.

Sto se tice privatne poruke, ne mogu da odgovorim, ne znam da li si mi je ti napisao pa zakljucao, ako jesi svaka cast :/

Ne znam da li je meni upuceno to za 1inch, alcx, cspr ili generalnoj publici, 1inch se dobijao za dzabe pre pola godine i imam ga i dalje, ne znam ni ja zasto..

Mnogo toga se crveni, a naš DOT zelen. Dobro se drži.
Ja sam u njega ušao na oko 24$ sa kreditom, pa je skliznuo na 10.5$,
pa se povratio i skoro sam se opet dokupio od ADA profita još na 27.5 .
Sada kada je na 35+ razmišljam da prebacim u nešto drugo.
Šta mislite gde prebaciti barem 50% ?

Ocigledno su cene postale previsoke, izduvavanje je neophodno, pa da se hvata novih 5x, 10x u narednom talasu .. Ovo mrcvarenje ne vodi nikud vise ..

Kako sam lepo juce odradio analizu, dve odlične analize, i odmah posle nje krenuo pad BTCa. Čitam chartove kao svoj džep. Sada smo na ~44.000. Realno, bliži smo ka 30.000$ nego što smo ka 64.000$. I to dosta bliži. Još nije vreme za kupovinu, čuvajte dollare, biće dobrih kupovina.

Dot je sinoc fino izdivljao, trebalo je to lepo ispratti, napravilo se brzinskih 10% u sat dva. Po meni sad samo USDT do daljnjeg, jos je sve sumnjivo, cene visoke a sve moze jako brzo nizbrdo.

a kad bi i preko noći svaki coin odradio 100x, i to bi nam bilo malo. strpljenje ljudi

Ne pricam o tome kome je sta malo ili mnogo .. Neko je srecan sa 100% godisnje, nekome je malo i 100% mesecno .. Pricam generalno o prezasicenosti trzista .. Jednostavno nema vise dovoljnog upumpavanja love da bi se cena iznela na nivo od $100.000 i da je potrebno da se trziste ohladi kako bi moglo da raste ponovo .. Skokovi su bili vise nego dobri u periodu od Maja 2020 do Maja 2021 .. Ada je skocila 75x, BTC skoro 10X ..

Sta mislite o 1D chartu BTCa. Uradio sam screen shoot. Ne gledam youtube. Meni ovo bas deluje zabrinjavajuce. Macd kriva ozbiljno tezi da zaroni na dole za duzi period. Bas mi se ovo sad ne dopada :)

Prilozi

• Screenshot_20210913-120349_Binance.jpg
    Screenshot_20210913-120349_Binance.jpg
    132.9 KB · Pregleda: 132
Nemoš' zaraditi na ovom LTC šortom pa to ti je..
Postavim buy na 170 al ne vredi..ni da pridje već 2 nedelje..

Ma kakvo sexanje ovo je bolje od toga :)

Slazem se za shortovanje. Ltc ti je vezan jako za btc pa kilavi kao i on. Ostali altovi su zeznuti opet jer nikad ne znas koliko ce i na koju stranu da prevagne.

Razmisli i o tome da ne prebacujes jos.

Nemoš' zaraditi na ovom LTC šortom pa to ti je..
Postavim buy na 170 al ne vredi..ni da pridje već 2 nedelje..
Tesko. Jedino ako BTC zaroni ispod 40 ili 42K. LTC bukvalno ceka da krene gore. Jedino sto mora da krene i BTC da bi svi imali sigurnu potvrdu trenda. Sada je jako kilavo, da nismo u ovoj godini odavno bih bio u dolarima. Cinjenica da nismo potonuli treba da nas raduje ali na ovaj nacin cene nece gore sigurno.

Da je decembar mjesec, vjerovatno bi vecina presla u USDT, ali posto smo tek u septembru, ocekivano je da budemo imali taj finalni pump. Trenutno jako lose sve izgleda, ali kao i vecina ostajem cekajuci nastavak ciklusa. Samo da ovaj mjesec ostanemo nekako na 40k+ vjerujem da bi to bio pozitivan znak.

Da je decembar mjesec, vjerovatno bi vecina presla u USDT, ali posto smo tek u septembru, ocekivano je da budemo imali taj finalni pump. Trenutno jako lose sve izgleda, ali kao i vecina ostajem cekajuci nastavak ciklusa. Samo da ovaj mjesec ostanemo nekako na 40k+ vjerujem da bi to bio pozitivan znak.
Bas to. Za sada mi deluje da nece vise dole ali ne mora nista da znaci. Realno ordera nema, botovi su sve ocistili i samo vrte 0.0xxx ordere i ciste sve izmedju. Povremeno malo saraju izmedju 44 i 46K i pociste suprotnu stranu... I volume pa opao. Sve u svemu, uopste ne izgleda dobro ali cekamo nastavak.
Slabo nam otresaju novcice, to je najveci problem, previse kapitaka drzimo u rukama. Na kraju ce mozda stvarno da poguraju cenu dole da se ljudi poplase i prodaju. Mozda nam i treba jedan reset.

Bitcoin od kako je krenuo da raste sa cene od 30.000$, prosla su evo već 2 meseca, a nismo ni na 45.000$. Kad to mislite da stignemo na novi ATH? Decembar će dok trepnete stići, a do ATHa ima duzi put i tezi put. Koliko po vašem mišljenju traje bull market? Pa BTC je krenuo da raste još krajem 2019., tako da mi smo skoro već 2 godine u bullu. Koliko još treba vremena da prodje pa da i vi proglasite kraj bulla i početak beara? BTC skocio 10x. Koliko to treba da skoči da bi ljudi rekli “e sad je stvarno dosta, sad idemo dole”? I odakle uopste ideja da u bullu mora da se desi još jedan veći skok koji će postaviti novi ATH? Ako bi neko od pristalica bulla objasnio teoriju, bilo bi zanimljivo. Mene bas interesuje da vidim na osnovu čega neki očekuju novi veliki skok. Svi parametri govore da snage za to nema. Volume je drasticno manji, na Google pretragama Bitcoin se najmanje traži u poslednjih godinu dana, nema vise hajpa kao sa Maskom i Teslom kad se stiglo na 64.000$. Sa Maskom i Teslom smo stigli do 64.000$, a sad bez njih očekujemo veci skok, nema logike. Bitcoin može da pogura jedino neka bas velika vest, u stilu “Amazon uvodi Bitcoin”.

Bas to. Za sada mi deluje da nece vise dole ali ne mora nista da znaci. Realno ordera nema, botovi su sve ocistili i samo vrte 0.0xxx ordere i ciste sve izmedju. Povremeno malo saraju izmedju 44 i 46K i pociste suprotnu stranu... I volume pa opao. Sve u svemu, uopste ne izgleda dobro ali cekamo nastavak.
Slabo nam otresaju novcice, to je najveci problem, previse kapitaka drzimo u rukama. Na kraju ce mozda stvarno da poguraju cenu dole da se ljudi poplase i prodaju. Mozda nam i treba jedan reset.

Srecno druze. :)

Bas lep skok ltc, stvarno nisam ocsekivao bilo sta slicno. Pitanje dal ce da se odrzi, mozda ako se pokrene fomo na berzama...

ko se sjeca davno sam pisao, treba bas imati zivaca pa istrpiti sve manipulacije. P/D u minutama cirkus pravi, ali ako se cita izmedju redova moze se viditi sta bi zaista jedna vijest mogla da uradi, najbolje se vidi ovo sa LTC, vjerovatno fake news ali najbolji pokazatelj kako se manipulise marketom.....mogu samo reci treba zivaca i strpljenja da se pare naprave ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno