Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Analizirajuci chartove sve je moguce. Ali koliko je verovatno da se bull nastavi gledajuci da smo do pre 3 meseca bili u neverovatnom hajpu. Sve je licilo na kraj 2017. - opste ludilo, gde god se okrenes svi pricaju o kriptu, vesti, deca, svi kupuju neke shitove. Altovi izdivljali neverovatno, retko koji alt nije imao suludu pumpu. To sto je btc podbacio u odnosu na prethodne cikluse moze da bude dobro odigran plan jer se zna da se u bearu vecina lovatora natovari btc-om kao najsigurnijim, a i cene nisu iste. Skocio 20x, nije 100x a i tada to bio skok zbog mahinacija sa teterom, menjacnice nastelovale cenu kako im odgovara. Prestiz je tada prodavao na 6-7k sto mu dodje oko 30x skok od dna.

To i jeste lepota BTC sad kad svi mislite da ce dole on ce vas navuci da prodate svedo gole koze a on raketa jer to i rade veliki igraci , ove bum bum altove oni su ih i pumpali pretocice u BTC , time i podici cenu, a vi koji ste ostali u njima samo ce te plakati i izaci definitivno iz ovog ringispila , bez para jer ste sibicarili misleci da ce te se opariti, kao na buvljaku oni okolo vas na vuku, pohlepa proradi, ostavite prazne dzepove i osmeh, osmeh :) Jer pravi se nova kasta bogatasa koja ce da vrti bogatstvo sveta ali sad iz udobne fotelje bez kojekakvih banaka , stamparija para i sefova zlata, jer i one su trosak i oni koji rade u njima, taj experiment je krenuo 7 septembra sa Salvador misicima, dobijete QR kodic na vasem nerazdvojnom mob. od 0,0000001 BTCjcic za svoj rad i onda Back to the future🧑‍🚀

Clown of the week goes to... ME 🤡
Prodao sam nešto ETH kada je bio 3.800 i zatim dokupio na 3.300. Posle toga napravio još jedan dobar trejd, međutim alavost je uzela maha. Prodadoh na 3.250 u nadi da će dole za vikend, međutim ne. Onda sam ušao u Solanu kada je bila 185. Sada pada. Sve će se vratiti na nivoe na koje treba, ali sam sebi džabe napravio zavrzlamu iako sam napravio profit kojim sam bio zadovoljan. Ljudska pohlepa je čudo :)

Inače, hvala svim starijim i iskusnijim članovima, vaša iskustva puno znače :)

Tacno kao sto kazete. Pohlepa je nevorovatan protivnik, a strpljenje najvece oruzje. To se vec govorilo 100 puta, ali dzaba. Karakter je u pitanju a oni na to ciljaju :)
Podseca malo situacija na ribolov. Bacis mamac i pecas jadne ribe koje traze hranu ;)
Ali bez emocija u ovom poslu...!

Svako od nas počne od pomisli da će "prevariti sistem", ali neće 😁

To i jeste lepota BTC sad kad svi mislite da ce dole on ce vas navuci da prodate svedo gole koze a on raketa jer to i rade veliki igraci , ove bum bum altove oni su ih i pumpali pretocice u BTC , time i podici cenu, a vi koji ste ostali u njima samo ce te plakati i izaci definitivno iz ovog ringispila , bez para jer ste sibicarili misleci da ce te se opariti, kao na buvljaku oni okolo vas na vuku, pohlepa proradi, ostavite prazne dzepove i osmeh, osmeh :) Jer pravi se nova kasta bogatasa koja ce da vrti bogatstvo sveta ali sad iz udobne fotelje bez kojekakvih banaka , stamparija para i sefova zlata, jer i one su trosak i oni koji rade u njima, taj experiment je krenuo 7 septembra sa Salvador misicima, dobijete QR kodic na vasem nerazdvojnom mob. od 0,0000001 BTCjcic za svoj rad i onda Back to the future🧑‍🚀
Pa ako svi prodamo BTC do gole kože, onda će on i ići dole, jer velika je prodaja, tako da neće biti raketa. Nece veliki igraci pretočiti profit iz ALTova u BTC. Profit iz ALTova je već uzet, pa sto ga ne pretoče u BTC? Šta čekaju? Da BTC ode na 55.000$ pa da ga skuplje plaćaju?
Koliko vidim raspoloženje kod ljudi, većina ce priznati da smo u bearu tek kad budemo u totalnom potopu i kad bude bilo kasno da preduzmu bilo kakve korake i pripreme se za bear. Ostace zarobljeni u coinima i cekace novi bull da uzmu profit od kupovine u prošlom bearu, a propustice ovaj bear da jeftino kupuju i naplate se u novom bullu. Fakticki, ceo jedan bull im prošao dzabe. Evo došao je i taj čuveni 12.9. za Cardano, pa nikakav spektakl od cene. Trenutna cena 2,67$, a još pre 4 meseca je cena bila 2,47$, znaci mali skok za tako veliku pompu koja se najavljivala. A masa je najavljivala kad dodje taj smart contract, to ima da razvali sa cenom, a na kraju ADA i najmanje skocila u odnosu na Solanu koja se nije ni spominjala i u odnosu na mnoge druge coine.

Kako kao manje-vise noob holder prepoznati kada je vrh, ili bar priblizno vrhu bull-a? Ovde pricaju ljudi, odredi cenu na kojoj bi prodao, prodaj stepenasto itd.. Ok, ali sta ako se bull zavrsi mnogo pre od cene na kojoj bih prodao? Recimo, cekam ADA-u da dodje do 7$ (nije nerealno, neki prognoziraju i vise u nekom peaku). Postavim sell ordere na 6.6$, 6.7$ i 6.8$. Ali, ADA ne dodje ni do 6$, nego zavrsi bull na 5$, tu stane i krene bear. Kako znati da je tih 5 dolara peak? Da li TA moze to da predvidi? Da li pratiti reddit, twitter, ostale drustvene mreze, sentiment? Fear-greed index...?
Znam da je ovo pitanje od milion $, i da konkretnog odgovora nema, ali znacilo bi da cujem predloge ili strategije clanova ovde. A pretpostavljam da nisam jedini.
Ovo pitam ne vezano za sadasnji bull/bear period, nego kao neko generalno pitanje.
Sto se tice mog doprinosa temi, za sada ga na zalost nema, jer sam relativno nov u ovome i smatram da nemam sta reci kako bi iko imao ikakve vajde. A da pisem kao neki tek da pisem, ni to nema smisla..
Hvala unapred na bilo kakvom smislenom odgovoru. Znacice verujem i meni i celoj zajednici.

Mislim da se to ne moze znati kad je kraj bula. Jednostavno ako nisi prodao npr ti ADA-u po ceni po kojoj si hteo, onda je nemoj ni prodavati ( tj moze je prodavati sve dok si u plusu ,zavisi po kojoj ceni si je kupio ), nego ostavi i ceka sledeci bull, budi holder.

Nije pitanje od milion dolara nego zavisi kada si uzeo. Ako si uzeo Adu na vreme kada je vredela par centi nema za cim da zalis i da si je prodao na 1$, a i tu bi odradio bolji trejd od 99% ljudi. Ko uzima sada i ceka 6$ il sta vec to je i veci rizik i ne pomaze ti ni da si Maskov brat.

Da čeka sledeći bull? 3 godine da čeka? Svašta..
Šortom u bearu se lepo može zaraditi. Hold samo za one koji ne znaju šta će s novčićima i kojima šatro keš ne treba..

Da čeka sledeći bull? 3 godine da čeka? Svašta..
Šortom u bearu se lepo može zaraditi. Hold samo za one koji ne znaju šta će s novčićima i kojima šatro keš ne treba..
Ko kaže da će čekati 3 godine? Za godinu dana može npr Amazon da objavi da prima Bitcoin, i da Bitcoin preko noći odleti u nebo. Sada se stvari po pitanju crypta mnogo brze odvijaju u odnosu na pre 5 godina.

Ovo je lutrija i igra na srecu, a ko misli da moze da ga prevari nek odmah sam sebi puca, bolje to ne da ostane bez icega i zavrsi u Lazi😂

Evo malo updatea.Vidimo da je BTC u horizontalnom kanalu izmedju cirka 30 & 40K . Sve oni tranfefrange ;) (PI, Fibbo ,etc) su videli izgleda i kitovi pa smo krenuli na gore.Bilo je istresanja iz gaca ali po meni tu smo negde pre kraju.Za razliku od predhodna 2 pokusaja ovog puta po prvi put od pada ponovo probijamo MA314 alias PI (eto ne mogu bez tih zezalica :D). Osim toga, ako analiziramo dno, videcemo da je visok volume bio pri svakom padu a zatvor je bio visoko. To je predstavljalo klasicnu akumulaciju(o cemu sam vec pisao).Ovog puta imamo proboj MA314 sa ozbiljnijim volumenom. Rast je stao upravo na MA 628 (sto je 2x PI ;)). Ono sto bi bilo lepo, to je da se do kraja meseca zezamo izmedju ta dva PI-a(taman da se malo krivulja MA ispravi a da se mesecni candle lepo zatvori) a onda sledeci mesec da spicimo gore.

Sinoc se vratio sa puta i onako na prvu loptu ne cini mi se da se nista znacajno desava. Cinjenica je da Cryptosavy & jos neki Eliotvejvisti tvrde da se nalazimo u tzv C talasu koji bi mogao da ide do cq. 16 K. Taj scenario svakako ne treba iskljuciti ali ga ne treba ni ukljuciti (JOS);). U tradicionalno nezgodnom septembru netradicionalno se drzimo dobro.Konkretno negde oko mesecnog Pivota. Sobzirom da smo sibali od negde 30k, bilo je i vreme malo da se zaustavimo. To zaustavljanje je u stvari beznacajna korekcija sa R1 na Pivot. Ako pogledamo mesecni kandle, videcemo visi vrh i vise dno. Na cirka 39K se nalazi solidna 50% fibbo zona, a i 10x Ma PI. Na 39K se nalazi i S1, pa bi pravi ozbiljniji test bio, kada bi medvedi napali 39K.

Prilozi

• dnevni.png
    dnevni.png
    222 KB · Pregleda: 149
Ovo je lutrija i igra na srecu, a ko misli da moze da ga prevari nek odmah sam sebi puca, bolje to ne da ostane bez icega i zavrsi u Lazi😂
Neki od nas zapravo znamo sta radimo verovao ili ne.
Velika vecina se trudi ali treba i znanja i iskustva da bi plivali u ovome. Kad ovako cena skace stvarno je tesko biti u minusu ali nekima i to uspeva. Najcesce kasno udju ali posle idu iz greske u greske pokusavajuci da se vade umesto da sacekaju.

Ja sam jedan od tih sto kaze SAJ sa zutom slikom :) Skroz tacno. U pokusaju vadjenja sam jos vise isao u dubiozu a tek o fjucersima da ne govorim sa leverage 20 igram short u bulu 🤓. A sve u nadi da se izvadim sto pre. Sada isto radim sa malim iznosima ali nekako mi ulazi u glavu kako ovo radi. Patim svece, boll, macd, rsi..kpc Dzaba teorija moras da se opeces dosta puta ovde pa ako sta ostane na kraju para mozda i krene

Kako kao manje-vise noob holder prepoznati kada je vrh, ili bar priblizno vrhu bull-a? Ovde pricaju ljudi, odredi cenu na kojoj bi prodao, prodaj stepenasto itd.. Ok, ali sta ako se bull zavrsi mnogo pre od cene na kojoj bih prodao? Recimo, cekam ADA-u da dodje do 7$ (nije nerealno, neki prognoziraju i vise u nekom peaku). Postavim sell ordere na 6.6$, 6.7$ i 6.8$. Ali, ADA ne dodje ni do 6$, nego zavrsi bull na 5$, tu stane i krene bear. Kako znati da je tih 5 dolara peak? Da li TA moze to da predvidi? Da li pratiti reddit, twitter, ostale drustvene mreze, sentiment? Fear-greed index...?
Znam da je ovo pitanje od milion $, i da konkretnog odgovora nema, ali znacilo bi da cujem predloge ili strategije clanova ovde. A pretpostavljam da nisam jedini.
Ovo pitam ne vezano za sadasnji bull/bear period, nego kao neko generalno pitanje.
Sto se tice mog doprinosa temi, za sada ga na zalost nema, jer sam relativno nov u ovome i smatram da nemam sta reci kako bi iko imao ikakve vajde. A da pisem kao neki tek da pisem, ni to nema smisla..
Hvala unapred na bilo kakvom smislenom odgovoru. Znacice verujem i meni i celoj zajednici.

Neki primenjuju strategiju "kad skoci duplo od ulaza prodaju 50% ode preostale kolicine"

Moja startegija je kad vidim da skace mnogo onda prodajem ( ideja mi je otprilike da prodam nedeljno 10%-20% od ukupnog uloga ) pa dok ne prodam sve, naravno to kad krene vreme za prodaju ...

Sto se tice twittera / reddita / i svega ostalog oni sad prognoziraju jednu cifru ali kad ADA ode na 6-8$ oni ce prognozirati 10-15$ a posle toga ( da se ne lazemo tesko da ce preko 15$), ima da da prognoziraju 40$-50$ i slicne gluposti.

Obicno kad krenu da se frljaju sa ciframa kako ce "BTC da vredo pola miliona - milion za dve do tri godine" znas da je vreme da se kupe prnje i bezanija.

Ja ne vidim o kakvim medvedima ljudi pricaju.. Za mene je ovo super scenario i da nemam vanrednih privatnih obaveza i te kako bi kupovao lopatama.

Za dan - dva nam ide golden cross, ako dobijemo korekciju i neki pad ubrzo, onda manji deo portfolia ide na leverage long ..

Ne verujem da je cifra od 30k dostizna, a mislim da ce sve ispod 40k biti brzo pokupovano ..

Poslednja izmena:
Sinoc se vratio sa puta i onako na prvu loptu ne cini mi se da se nista znacajno desava. Cinjenica je da Cryptosavy & jos neki Eliotvejvisti tvrde da se nalazimo u tzv C talasu koji bi mogao da ide do cq. 16 K. Taj scenario svakako ne treba iskljuciti ali ga ne treba ni ukljuciti (JOS);). U tradicionalno nezgodnom septembru netradicionalno se drzimo dobro.Konkretno negde oko mesecnog Pivota. Sobzirom da smo sibali od negde 30k, bilo je i vreme malo da se zaustavimo. To zaustavljanje je u stvari beznacajna korekcija sa R1 na Pivot. Ako pogledamo mesecni kandle, videcemo visi vrh i vise dno. Na cirka 39K se nalazi solidna 50% fibbo zona, a i 10x Ma PI. Na 39K se nalazi i S1, pa bi pravi ozbiljniji test bio, kada bi medvedi napali 39K.

Ja kako god da gledam BTC chart, ne mogu da nađem razlog za strah od pada. 50DMA je opet po svoj prilici izdržao, golden cross je pred nama, bliska budućnost izgleda lepo.

Ono što meni pravi nelagodnost je SPX koji skače kao neki šitkoin pred imploziju. U nekom momentu, možda eventualno već sutra kad se berze otvore, neće opet dobiti podršku na 50DMA, već će proleteti dole i onda držte gaće. Kripto tržište je trulo do korena, stoji na nelikvidnim menjačnicama i stablecoin-ima bez pokrića, ako se kockice slože za savršenu oluju, ljudi će biti šokirani koliko nisko kripto može da padne.

screenshot.png

Ma naravno, nema od pada jos nista. Obican ili Spot market je sigurica. Ulazi su sasvim ok i sada.
Poslednji put u junu kada je Theta presao 10$ desio se pad i posle se jedva vratio na 9.5$ pre neki dan i potom je opet doslo do pada. Mozda je Teter reper za vrhunac nekog rasta.

Pre mesec dana kada smo bili na istim nivoima cene, volume je bio veći, index pohlepe i straha je bio veći, pa smo opet dugo se vrteli na ovom nivou, jedva prošli ovu cenu, i nismo daleko odmakli. Sada kada je volume mali, sada kada vlada strah, ne znam kojom logikom se očekuje skok cene. Pre mesec dana je vladala pohlepa, index je bio preko 70, kupovalo se, pa jedva se probio ovaj nivo. A sada je index na oko 30, vlada strah, tu nema velikih kupovina neophodnih za skok. Možda pokuša neki skok i opet se odbije i na dole ode. Ili Mask da twittne nešto i pogura cenu.
40F7C24E-EEFB-4F2F-8C01-47D985D8FECE.jpeg

Sada kada je volume mali, sada kada vlada strah, ne znam kojom logikom se očekuje skok cene
Fora je sto nema logike :) Salim se...ima tu faktora koji mogu da guraju gore. Ide jesen, korona, botovi bi mogli da obore nesto ali bi vec mnogi pokupovali na 40k sto kaze Detector. Ja bi voleo da samo krene pa gde hoce, sada kada sam provalio zaradu u oba smera ;). Nego, Ime, ovo ne mrda ni gore ni dole, vec stoji ;)

Samo ja pisem ali necu vise. Hteo sam da dodam da izmedju redova ima skrivenih istina.
Zar stvarno mislis da ce tako lako da me puste da sortujem btc ;) Znaci nece to nigde tako lako da ode. Zato i stoji ;) Necu vise da kuckam. Dosta je za par dana...

Neki od nas zapravo znamo sta radimo verovao ili ne.
Velika vecina se trudi ali treba i znanja i iskustva da bi plivali u ovome. Kad ovako cena skace stvarno je tesko biti u minusu ali nekima i to uspeva. Najcesce kasno udju ali posle idu iz greske u greske pokusavajuci da se vade umesto da sacekaju.

Ti bukvalno ne znas sta radis i svestan si toga i upravo zato holdujes i nista ne pipas. Sta se desi kada pipas? Nalozi te neko ko je dosao juce u temu da kupis neku random shittinu, global mcap padne 50% a taj coin 95% u roku od 10 dana :ROFLMAO:. Ispravi me ako gresim? Verovatno imas jos trejdova ali ne pises ovde o tome.

Okej je biti deluzivan za sebe ali nemoj se predstavljati kao profi neko ce da se opece a neko ispovraca.

Ti bukvalno ne znas sta radis i svestan si toga i upravo zato holdujes i nista ne pipas. Sta se desi kada pipas? Nalozi te neko ko je dosao juce u temu da kupis neku random shittinu, global mcap padne 50% a taj coin 95% u roku od 10 dana :ROFLMAO:. Ispravi me ako gresim? Verovatno imas jos trejdova ali ne pises ovde o tome.

Okej je biti deluzivan za sebe ali nemoj se predstavljati kao profi neko ce da se opece a neko ispovraca.
Ne, ja zapravo savrseno dobro znam sta radim. Trade trosi energiju i zivce, ja to ne zelim. Plivam ja sasvim ok i trgovinom ali to bas jako rerko radim. Uzeo sam nesto malo na shitovima, uzeo 2 LTC-a s tim sto sam se igrao kad sam imao vremena i to je to. Ostalo mi nesto FEG-a na nekoj menjacnici, to je dosta palo. Osim toga sa Elonom i Akitama nisam nista trgovao. Ako mi verujes da sesti dan nisam seo za komp.

Ne znam zasto ti je tesko da verujes da me trgovina ne zanima iako pratim. Vise puta sam rekao, usao sam na vreme sa solidnom kolicinom i samo cekam izlaz, nemam potrebe ista da diram. Nikada meni nije bio problem da kazem kad puknem. Nije mi problem ni da se market prepolovi, imam plan, imam cilj... Za sada je sve ok, sacekacu.

Joj, podseti me kad je on bio kupio SHIB na vrhu, zagrcnuh se od smeha. 🤣 🤣

LM, prodah većinu XTZ na 7 dolara i verujem da ću se pokajati što ne prodah sve. Ja bio čuvao ERC20 tokene, jer sam očekivao da će da polete posle London forka, kad ono van plana poleteli ETH konkurenti u koje ja nikad nisam imao nešto mnogo nade, ALGO sam liferovao još pre godinu dana. EGLD skače, napumpao da je Kris sa MMCrypto kanala, onako baš očigledno, seronja.

Poslednja izmena:
Ne, ja zapravo savrseno dobro znam sta radim. Trade trosi energiju i zivce, ja to ne zelim. Plivam ja sasvim ok i trgovinom ali to bas jako rerko radim. Uzeo sam nesto malo na shitovima, uzeo 2 LTC-a s tim sto sam se igrao kad sam imao vremena i to je to. Ostalo mi nesto FEG-a na nekoj menjacnici, to je dosta palo. Osim toga sa Elonom i Akitama nisam nista trgovao. Ako mi verujes da sesti dan nisam seo za komp.

Ne znam zasto ti je tesko da verujes da me trgovina ne zanima iako pratim. Vise puta sam rekao, usao sam na vreme sa solidnom kolicinom i samo cekam izlaz, nemam potrebe ista da diram. Nikada meni nije bio problem da kazem kad puknem. Nije mi problem ni da se market prepolovi, imam plan, imam cilj... Za sada je sve ok, sacekacu.

Pukao si pare na FEGu i eto na Shibama valjda, to nisam ispratio. Uleteo si u topu i market se nije prepolovio nego su feg i shibe otisle mnogo vise od toga. Nema veze ako je to 1% tvog portfolija, ali odakle je protekao taj potez, iz tog iskustva koje pominjes? Ne znam zasto izvrces reci i konstantno potenciras da te ja teram u neki daytrade, kapiram sta ti radis, ne diversifikujes, pick ti je bezveze, ne swingujes, ne trejdujes prema BTCu ili ETHu, zapravo nista ne radis. Sve je jasno, samo nije jasno odakle proizlazi tvoje iskustvo koje pominjes? Sto si kupio prosle godine i sedis na coinima? U svakom slucaju vracamo se na to da nisi ni uspeo da holdujes nego te svrbelo pa si morao da uzmes meme i scam na samom vrhu. A da, ti SAVRSENO DOBRO znas sta radis, to je sve calculated. Nemam ja problem sa tim sta ti radis, nego sta pricas, i ne znam sto si reagovao na post "does not contribute", neko mora da upozori novajlije, right?

Pukao si pare na FEGu i eto na Shibama valjda, to nisam ispratio. Uleteo si u topu i market se nije prepolovio nego su feg i shibe otisle mnogo vise od toga. Nema veze ako je to 1% tvog portfolija, ali odakle je protekao taj potez, iz tog iskustva koje pominjes? Ne znam zasto izvrces reci i konstantno potenciras da te ja teram u neki daytrade, kapiram sta ti radis, ne diversifikujes, pick ti je bezveze, ne swingujes, ne trejdujes prema BTCu ili ETHu, zapravo nista ne radis. Sve je jasno, samo nije jasno odakle proizlazi tvoje iskustvo koje pominjes? Sto si kupio prosle godine i sedis na coinima? U svakom slucaju vracamo se na to da nisi ni uspeo da holdujes nego te svrbelo pa si morao da uzmes meme i scam na samom vrhu. A da, ti SAVRSENO DOBRO znas sta radis, to je sve calculated. Nemam ja problem sa tim sta ti radis, nego sta pricas, i ne znam sto si reagovao na post "does not contribute", neko mora da upozori novajlije, right?
U kom su fazonu? Igrao sam se sa sicom, na Akitama sam uzeo vise nego dosta, na Shibama sa isto zaradio za elon se i ne secam, Feg sam realno pukao. Igrao sam se sicom jer mi je bilo dosadno. Naglasavam opet sica! Toliko je nebitna ta cifra da ne znam zasto si se zakacio za to. Meni LTC stoji na trezoru i ne dira se otkako je kupljen. Pa kad se market propolovio izgubio sam vrednosti za dobar stan a ti se uhvatio za dzeparac od 200-300e. Jesi realan? :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Moji novci, moji novcici, moja stvar. Sta tebe briga da li cu ja diverzifikujem novcice ili ne ili dal skacem s novcica u novcic? Da zaradim ili izgubim 50K za dan neces videti emociju na mojoj faci, gubio sam i vece pare pa sta.
Druze, moj izbor je da ne radim nista i ne mozes me ni ti bilo drugi naterati da radim nesto sto necu tako da ne brini sto se toga tice. Da, does not contribute znati da tvoj post i prozivka apsolutno nista ne doprinosi temi. Ako ti je time sujeta povredjena slobodno reci, sklonicu. Ali stvarno moras prvo da mi objasnis sta je tebe nateralo da se natakaris na mene?
A moje iskustvo... 10 godina sam u ovoj prici, zaradjivao sam i gubio vise nego dosta, ucio najvise na svojim greskama i nikada nista nisam cutao nego sam pisao. Nemam stvarno sta da krijem ali necu ni da polazem racune nikome. Da sam pisao svaki cas da mlatim neke pare ne trgovini ili kao neki da imam 10BTC-a pa i da me prozivas. Ovako, ne razumem tvoju potrebu.
Inace, sasvim korektna lova moze na se uzme na 1inch, alcx, cspr kao na novim shitovima koji izlaze, ne mogu ni da ih popamtim... Nemam vremena da pratim, jos manje da trgujem.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno