Probao sam ja. Oko 40mh/s za 3060ti za eth. 120 ergo. 27 rvn.Hvala za info! Planiram da pazarim 3060 ti lhr i da probam kako kopa sa nbminerom. Čitao sam u gornjim postovima da je izvodljivo.
Da, ovo je prosjek, dok bolji modeli (raspolozeniji za OC) mogu jos 5-10% vise.Probao sam ja. Oko 40mh/s za 3060ti za eth. 120 ergo. 27 rvn.
Probao sam i 3080 lhr. Oko 70-72mh/s eth. 220 ergo. 47 rvn.
Sve sa nbminer.
Koliko je meni poznato samo Ti modeli trose vise. Non Ti LHR trose isto ili cak mrvicu manje.Da, ovo je prosjek, dok bolji modeli (raspolozeniji za OC) mogu jos 5-10% vise.
Za Lhr karte je trenutno najisplativiji Rvn (od poznatijih novcica), s’ tim da treba imati na umu i da kartice vise trose.
Trose vise kopajuci KawPow algoritme, u odnosu na ethhash i autolykos.Koliko je meni poznato samo Ti modeli trose vise. Non Ti LHR trose isto ili cak mrvicu manje.
Lici na ekstenderImam problem sa kopanjem rvn sa 3070ti,posle minut,dva mi izbaci gpu error,no temp,da li iko zna resenje problema?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari