tako i kod mene na gomilu skoro isti datum , to je Latvija skupili sve u jedan kontejnerUkupno 10 posiljki narucenih izmedju 25.07 - 8.08 sve neregistrovane Ub.... LV , sve na gomili stiglo bez ikakvih carina , PDv ili postanskih dazbina .
Uglavnom sitnice za ribolov, virble, kopce, rukavice bez prstiju , udice, plovci, svetlece ampule, , ove sezone sam dosta pecao i taj sitni potrosni pribor je poceo da ponestaje, a ovde u Srbiji npr za cenu 10 svetlecih ampula za nocno pecanje od Kineza kupis 50 istih takvih samo sto malo sacekas ali isplati se .Ekstra, baš volim ovako puno kad dođe, ja očekujem 20-25 tih malih paketića, neregistrovanih, većinom gluposti za bicikl i auto, naručene sad kad je ova akcija bila, očekujem ih za 20-ak dana. A inače mi je na carini jedan paket sa banggood-a, turska pošta, 25-og stigao, od 27-og je na carini Ugrinovačka, i jedan je danas prispeo u Srbiju, preko Sun you, obe registrovane pošiljke, videćemo koliko ću čekati.
Ja cekam 3 Ub…LV narucena 28.07. jos ih nema 😏 I jedan registrovani koji na stoji na NS carini od petka 🙄 Zna li neko koliko je ovih dana zadrzavanje tamo? Prosli mesec mi je sve bas brzo proslo, dan, dva…Ukupno 10 posiljki narucenih izmedju 25.07 - 8.08 sve neregistrovane Ub.... LV , sve na gomili stiglo bez ikakvih carina , PDv ili postanskih dazbina .
Za NS carinu po mom iskustvu od 5-7 dana kako kad im se radi , ali znam iz licnog iskustva da ako mi posiljka zaglavi tamo da ce i biti uracunat i PDV i otvaranje a bogami i jednom mi je bila CAK obracunata i carinaJa cekam 3 Ub…LV narucena 28.07. jos ih nema 😏 I jedan registrovani koji na stoji na NS carini od petka 🙄 Zna li neko koliko je ovih dana zadrzavanje tamo? Prosli mesec mi je sve bas brzo proslo, dan, dva…
Nek procitaju oni koji tvrde da postar krade neregistrovane posiljke...Uglavnom sitnice za ribolov, virble, kopce, rukavice bez prstiju , udice, plovci, svetlece ampule,
NA moju srecu zivim u malom mestu gde imamo malu postu sa dva sluzbenika I JEDAN JEDINI terenski postar, sa njim imama 'interni ' dogovor da ako nesto od posiljki ne moze da stane u sanduce da ako je otkljucana kapija udje u dvoriste i stavi na dasku od prozora kod ulaznih vrata a ako je zakljucano da mi posalje na Viber poruku pa se dogovorimo o preuzimanju . Najmanja su briga lokalni postari , moje LICNO misljenje da najvise posiljki nestaje prvo u TRANZITU , a zatim kod nas na CARINI i IZMENICNOJ posti , sve do sada posiljke koje nisam dobio su bile neregistrovane i trag im se gubio odmah nakon njihovog dolaska u Litvaniju , Letoniju ili neki drugi tranzitni centar ali nikad ako je npr Turska, Holandija ili Malezija . Verovatno negde u nekim magacinima postoje police koje kad bi se odmakle od zida iza njih bi se nasle gomile tih malih paketica koji su tamo zapali i ostali neisporuceniNek procitaju oni koji tvrde da postar krade neregistrovane posiljke...
Ovo tvoje da ukrade ne bi znao sta bi sa tim 🤣 🤣 🤣
TAcno tako, jako je puno nerada , javasluka pogotovo u gradskim sredinama gde se postari nadaju da zbog " opterecenja" nece biti kritikovani jer boze moj " imaju dovoljno posla" dok podele racune i sudske pozive , ko ce jos da tegli dzakove paketica od tamo nekih Kineza . Resenje je mozda da se otvori Postanski Box pa neka trpaju tamo u pretinac pa koga ne mrzi da svaki dan proverava da li ima nesto od posiljki neka proba tako , mozda je i to resenje za " preopterecene " postare .^ Ovo može da prođe u manjoj sredini, jer su ili ljudi drugačiji (bolji) u što sumnjam, ili će pre biti da ih je sramota posledica, jer se u "maloj sredini i selu sve zna".
Kod mene u kraju ima pet-šest poštara i tačno kad dvojica-trojica rade pošte ne stižu, a kad preostali rade stižu.
I to ne mislim samo na ino poštu već i lokalnu, jednostavno mrzi ga da ide po terenu, ne ostavlja obaveštenja da je pošta stigla, sve moraš sam da pokupiš u pošti iako si platio uslugu dostave do vrata.
Pisali ljudi prijave, ne vredi.
Moje iskustvo sa slanjem DHL iz Nemacke.Juce dam zvao posiljaoca nemca da ga pitam sta je sa posiljkom.Odgovorio je da je bio u posti i da su mu rekli da ponovo pregledaju carinu.Trajace najmanje dve nedelje.Razlog ne mogu da objasne!Sta Vi mislite o tom slucaju? Jos mi je posiljaoc napomenuo da je elao paket u Izrael i da je stiga za tri meseca...Pogledajte prilog 310454
Na str.496 i497.Moje iskustvo sa slanjem DHL iz Nemacke.
Pogledajte prilog 316869
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari