Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dodaj neku aplikaciju na jednu ili drugu opciju? :D Eon app na "route via VPN"? :D

Evo slike... Box je pre uparivao bez problema i radile BT slusalice sve. Sada nece da upari ni jedne. Ima li neko da zna u cemu je fora?

Ove jedne sluske su ranije uparene. Sada i njih kad probam nece. Na dva boxa koja imam je isto.

Prilozi

• Screenshot_2021-09-02-15-58-03-832_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-09-02-15-58-03-832_com.miui.gallery.jpg
    28.4 KB · Pregleda: 113
  • Screenshot_2021-09-02-15-58-01-848_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-09-02-15-58-01-848_com.miui.gallery.jpg
    29.1 KB · Pregleda: 40
  • Screenshot_2021-09-02-15-57-59-998_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-09-02-15-57-59-998_com.miui.gallery.jpg
    43 KB · Pregleda: 37
  • Screenshot_2021-09-02-15-57-57-337_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-09-02-15-57-57-337_com.miui.gallery.jpg
    45 KB · Pregleda: 119
Evo ako moze da pomogne moje iskustvo sa Kaon boxom relativno skoro ( pre 10tak dana ) potrebno je pokusati vise puta kod mene i 5 puta izbacuje gresku da je nemoguce upariti sa slusalicama ali kad vidi slusalice i izbaci prozor za potvrdu sa ok ili cancel treba par puta sa dugmadima gore dole na daljincu probati da profunkcionise ( jer do tada je sivo i ne prihvata komandu ok ) kad se to desi kliknuti na ok i uparice se slusalice 😃😁🙂 normalno sve to raditi u podesavanjima boxa a ne u okviru aplikacije eona
Uspeo sam!😁👍👏
Evo slike... Box je pre uparivao bez problema i radile BT slusalice sve. Sada nece da upari ni jedne. Ima li neko da zna u cemu je fora?

Ove jedne sluske su ranije uparene. Sada i njih kad probam nece. Na dva boxa koja imam je isto.
Kad dodjes do prve slike probaj sa daljincem i dugmadima gore dole da ti posivi " otkazi " pa se vrati na " upari " tako par puta i onda tek klikni na upari i trebalo bi da upali tako je barem resio GoranIT njemu je pomoglo 😃😁🙂

Na foru @Maxbgd sam i ja konačno uspeo da uparim svoje slušalice posle mnogo mnogo odbijanja da se upare

Pričam za Kaon hibridni box koji posedujem

Mislim da isto radi i na SDMC samo malo vise strpljenja 🙂😁😃

Drustvo, da li je za gledanje van mreže potrebno uključiti VPN za svaki slučaj? Za sada televizija van sbb mreže radi savršeno!!

Nema potrebe da to radiš, paketi VAN MREŽE upravo zato i služe, svi kanali koji su u paketu rade na SVIM mrežama. 2 godine sam imao ugovor kod SBB-a ali pošto postadoše alavi na novac a ne pitaju ni jesam li zadovoljan uslugom, hoću li da obnovim ugovor (da, istekla mi UO i niko me nije zvao, podneo zahtev za raskid pretplatničkog odnosa, opet me niko nije zvao, šutnuli me kao pikavac od cigarete, ali da tebi ne kvarim raspoloženje, to je moj slučaj) odlučio sam da prekinem odnos sa njima. Valjda će se jednog dana opametiti kada vide da u njihovu lepu kasu ne kaplje više toliko novca koliko je nekada kapljalo.

Prilozi

• SBB.png
    SBB.png
    32 KB · Pregleda: 118
Poslednja izmena:
@MaRe96 vidi druze, meni je supernova super i kanali i internet jer je uveden opticki exe net 250/80 i uvek je ta brzina i kanali dobri ali sbb ima SK, N1, Novu S i jos nesto sto bas narocito gledam pa mi je ovo iz sbb-a van mreze stvarno extra s obzirom da sam placao m3u bas dobru listu 12 evra.
EON mi extra odgovara sa svime sto podrzava samo mi nije jasno kako da snimim ono sto gledam?
🤔

Što nisi odgledao za 7 dana svakako nećeš / ns bi ogledao nikad tako da mani se snimanja.

Drago mi je zbog tebe :D Nadam se da ne snimaš ekran kao amater :p

Teško da ćeš snimati. Ni na EON Boxu ni u mobilnoj EON aplikaciji snimanja nema. Ako već imaš TiviMate Premium tamo možeš snimati ako već to znaš i imaš mac ili m3u listu 😉
Hvala Vama na lepom odgovoru a ne kao pojedini ako znaju ili misle da znaju onda mogu pod*****ati ljude!!

EQHxP6fXsAAZHJ8.jpg:medium

Ne *****avam ga. Lepo sam napisao da batali tu ideju snimanja. A on posle "snimao" i naravno da ću onda da ga zezam kad je opšte poznato da za razliku od D3 risivera / stare Zappware Nexx platforme Eon platforma & Eon uređaji i aplikacije ne nude tu funkcionalnost.
😂 E jeste tako. Ma znaš da ni ja nisam znao mnoge stvari kao što ni sada ne znam pa pitam al ***...
🤣

Nije problem ne znati neku informacije (naročito kad si nov u celoj tematici) problem je što niko ni ne uradi search foruma nego očekuje odgovore na tacni na pitanja koja su 500 puta odgovorena već.

I onda napiše kako ja neću (nikome) da pomognem (a njemu pre neki dan objašnjavao VPN) i ne znam kako to nešto radi :D :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno