Hvaalaaa 😃Pa dodaj neku aplikaciju na jednu ili drugu opciju?Eon app na "route via VPN"?
![]()
Evo ako moze da pomogne moje iskustvo sa Kaon boxom relativno skoro ( pre 10tak dana ) potrebno je pokusati vise puta kod mene i 5 puta izbacuje gresku da je nemoguce upariti sa slusalicama ali kad vidi slusalice i izbaci prozor za potvrdu sa ok ili cancel treba par puta sa dugmadima gore dole na daljincu probati da profunkcionise ( jer do tada je sivo i ne prihvata komandu ok ) kad se to desi kliknuti na ok i uparice se slusalice 😃😁🙂 normalno sve to raditi u podesavanjima boxa a ne u okviru aplikacije eona
Uspeo sam!😁👍👏
Kad dodjes do prve slike probaj sa daljincem i dugmadima gore dole da ti posivi " otkazi " pa se vrati na " upari " tako par puta i onda tek klikni na upari i trebalo bi da upali tako je barem resio GoranIT njemu je pomoglo 😃😁🙂Evo slike... Box je pre uparivao bez problema i radile BT slusalice sve. Sada nece da upari ni jedne. Ima li neko da zna u cemu je fora?
Ove jedne sluske su ranije uparene. Sada i njih kad probam nece. Na dva boxa koja imam je isto.
Zasto da se manem snimanja ako hocu da snimim nesto da imam za duze vreme? Ne razumem taj tvoj stav 🤔Što nisi odgledao za 7 dana svakako nećeš / ns bi ogledao nikad tako da mani se snimanja.
Pa kralju ne znam kako zato sam i pitao 🥺Pa eto snimi ako znaš kako![]()
Bravo bas ti je fora! Ne moras da pod**bavas tako nisko!!Onda nećeš ni snimati![]()
![]()
Ne bato, stisnem lagano dugmence za snimanje i record krece 😃Drago mi je zbog tebeNadam se da ne snimaš ekran kao amater
![]()
Ne radi.. vise ne radi nece da snima😔Napravi video demo za nas glupave![]()
Hvala Vama na lepom odgovoru a ne kao pojedini ako znaju ili misle da znaju onda mogu pod*****ati ljude!!Teško da ćeš snimati. Ni na EON Boxu ni u mobilnoj EON aplikaciji snimanja nema. Ako već imaš TiviMate Premium tamo možeš snimati ako već to znaš i imaš mac ili m3u listu 😉
Naravno. Hvala dobri covece!!Opušteno 😉
Ajde bre šamanu batali *****avati čoveka vidiš li da će šiznuti oko EON BOX-a 😂
😂 E jeste tako. Ma znaš da ni ja nisam znao mnoge stvari kao što ni sada ne znam pa pitam al ***...Ne *****avam ga. Lepo sam napisao da batali tu ideju snimanja. A on posle "snimao" i naravno da ću onda da ga zezam kad je opšte poznato da za razliku od D3 risivera / stare Zappware Nexx platforme Eon platforma & Eon uređaji i aplikacije ne nude tu funkcionalnost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari