Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ipak su vratili 250 min i 250 sms.
Još samo da se utvrdi troše li se 5000 minuta u mreži paralelno ili tek nakon utrošenih 250.

Screenshot_20210902-094816_Samsung Internet.jpg

Ovo je vec ok ponuda, ali opet kada se pogleda da se uz pregovore moze dobiti Omorika 1 ili koji joj je sada naziv za iste pare onda bas i nije ok ponuda. Ovo je jedino dobro sto ima relativno dosta interneta pa nekome ko ne trosi puno ovo ce biti odlicno.

Sto kaze clan od gore jos da se utvrdi koji se minuti prvo trose.

I još jedna povoljnost.
Ovoga ranije nije bilo u ZMAJ tarifi.

Prilozi

• Zmaj novi.JPG
    Zmaj novi.JPG
    16.1 KB · Pregleda: 149
Ovo je vec ok ponuda, ali opet kada se pogleda da se uz pregovore moze dobiti Omorika 1 ili koji joj je sada naziv za iste pare onda bas i nije ok ponuda. Ovo je jedino dobro sto ima relativno dosta interneta pa nekome ko ne trosi puno ovo ce biti odlicno.

Sto kaze clan od gore jos da se utvrdi koji se minuti prvo trose.
Kvaka je izgleda u tome da Omorike 1 i 2 više nema, pošto je O3 u suštini dojučerašnja O1. Vidim da se O1 i 2 još uvek vuku po box paketima ali verovatno i tu sledi promena.

Evo sad su postavili za tarifu Zmaj kako bi verovatno trebalo da bude. 250 min 250 sms i 5000 minuta u mts mreži. Odlična ponuda za 999rsd.

Meni ovo "sa mobilnim uređajem" nije jasno. Na primer, Zmaj je 999, a sa mobilnim 1399.
Zar se, ako se uzima telefon na rate, ne dodaje mesečna rata na mesečnu cenu paketa? Ako je tako, zašto je onda paket skuplji sa mobilnim?

Meni ovo "sa mobilnim uređajem" nije jasno. Na primer, Zmaj je 999, a sa mobilnim 1399.
Zar se, ako se uzima telefon na rate, ne dodaje mesečna rata na mesečnu cenu paketa? Ako je tako, zašto je onda paket skuplji sa mobilnim?
Pa to mu dodje neka pogodnost za one kojima ne treba telefon pa da placaju nizu predplatu.

Ako bi se minuti u zmaju koristili paralelno za mene bi bila idealna tarifa

Je l' ukinuto da Zmaj ne mora sa ugovornom obavezom?

(16:06) EDIT:
@BobRock9x : znajući MTS: prvo se troše 250 minuta, bez obzira na mrežu.

Ja sam na zmaju bez ugovorne obaveze. Zna li se da li promena važi i za nas? Ne vidim promenu u aplikaciji.

Pa bez ugovora je, ne mogu potpisati novi.... Jel to znaci da povećanje važi samo za Zmaj sa ugovorom?
Nema veze, našao sam...
IMG_20210902_163608.jpg

Pa ako nemas ugovorenu obavezu nego samo placas mesecne racune, odes u poslovnicu i kazes zelim novi ugovor sa Zmaj tarifom po povlastenoj ceni od 999 dinara i to je to.

Onda jedino da vidis u poslovnici jel mozes da predjes na nove povoljnije uslove a da placas odmah punu cenu paketa ali mislim da ti to nece omoguciti.

To i danas piše, ali je stara informacija, pogledaj datum u gornjem uglu:

1630613057877.png

(22:05) EDIT: gle, izbrisa čovek post... :oops:

Da, obrisah kad videh da sam pročitao staru informaciju. :p Al ta ponuda za 1049rsd bez UO bi bila odlična.

Mozes da se prebacis na nov bez uo ali ces plaćati 1499 umesto 1049 din.

Pa, da. Vidim da su Kontrola Troškova, Zmaj i još jedna tarifa tretirane kao senior tarife.

Da li se to neko u MTS-u uči kako se uređuje sajt?

Najjače je što na sajtu samo za tarifu senior pominju starosnu granicu, dok za druge dve ni reči o tome. Pogubili se u sopstvenoj pohlepi.

Која је тарифа најповољнија за сатић смартић за дете од 7 година.
Пре месец дана су нудили само Оморика 1 од 1500дин. 😀 Шта ће О1 у сатићу смартићу?
Могу и други оператери.
Видим да је Теленор најповољнији. Или нека припејд тарифа?

Која је тарифа најповољнија за сатић смартић за дете од 7 година.
Пре месец дана су нудили само Оморика 1 од 1500дин. 😀 Шта ће О1 у сатићу смартићу?
Могу и други оператери.
Видим да је Теленор најповољнији. Или нека припејд тарифа?
ili telenor sa 50% ona fora prepaid postpaid ili a1 mesecni plan.Mislim da je dosta 1gb na satu ako treba za lokaciju i te stvari.

Nazad
Vrh Dno