Немања_96
Poznat
- Učlanjen(a)
- 25.06.2021
- Poena
- 25
Само власнику.Da li se u moj mts aplikaciji prikazuje 4ubox4 dodatak i brojevima koji su ubačeni za korišćenje ili samo vlasniku?
Ubscio sam 2 broja a kod njih nema nigde taj doda
Само власнику.Da li se u moj mts aplikaciji prikazuje 4ubox4 dodatak i brojevima koji su ubačeni za korišćenje ili samo vlasniku?
Ubscio sam 2 broja a kod njih nema nigde taj doda
Izgleda da sifra nije tacna. Ima kod koji se kuca ali on je *797*79#Gde i kako kucam / (kosu crtu), jedino ako nije neki sms al na koji broj?
Da li je ova sifra tacno upisana uopste?
Da nisi okacio ovo ne bih ni primetio da su izmenuli neke tarife pa tako Morava 1 vise nije Morava 1 nego je sada Morava 150.Nisam nešto pratio postpaid tarifu. Jesu li ovo neke novine krenule? Smejurija!
https://mts.rs/Privatni/Mobilna/Postpejd/Tarife
Boks sa 12 meseci moze da uzme samo onaj ko ima fiksni kod njih i nema ni jednu drugu uslugu, e taj ce da dobije 12 meseci gratis a kako velika vecina pored fiksnog ima jos jednu ili dve usluge onda je ovo za veliku vecinu totalno nebitna informacija, ne u bukvalnom smislu nebitna nego sta mu vredi sto zna za nju kada ne moze da iskrosti pogodnosti tog benefita.Ali svi operatori su isti. A1 forsira niže cene, ali usluga im je baš to, cenovno niže. Telenor i mts su egal u 95% situacija. Sve cene su skočile, pa što ne bi telekomunikacije. Drugo, mnogo oni daju gratis na boks pakete, moraju negde da prihoduju, a pritom niko ti ne brani da uzmeš boks i da ne plaćaš 12 meseci.
I uz to mora da bude na mts optici, za "zaostale" korisnike na xDSL tehnologiji, nema 12 meseci dz.Boks sa 12 meseci moze da uzme samo onaj ko ima fiksni kod njih i nema ni jednu drugu uslugu, e taj ce da dobije 12 meseci gratis a kako velika vecina pored fiksnog ima jos jednu ili dve usluge onda je ovo za veliku vecinu totalno nebitna informacija, ne u bukvalnom smislu nebitna nego sta mu vredi sto zna za nju kada ne moze da iskrosti pogodnosti tog benefita.
Da to sam zaboravio da pridodam. A da bude jos veci bedak velika vecina bi htela da je uzme bez boksa i sa boksom ali ne moze jer ne znaju kada ce da ih prikljuce. Kablovi jesu svuda ukopani gde su planirali da idu e sada problem je sto ima jos uvek dosta delova na kojima jos nisu ni kablove razvukli, a kako ide zima ne verujem da ce do sledece godine ista i da rade.I uz to mora da bude na mts optici, za "zaostale" korisnike na xDSL tehnologiji, nema 12 meseci dz.
Da li je tačan podatak za minute-5000 minuta u Srbiji (tako stoji u opisu usluge postpaid ZMAJ)?Vratili su zmaj na sajt. Ok ponuda, povećali minute i sms sa 200 na 250,net sa 10 na 15gb. Izbacili 10gb za yt i umesto toga se dobija 10gb za instagram i tiktok. 999 rsd bez telefona, 1499 sa telefonom.
I ja sam stari zmaj. Jos 8 meseci. Koliko vidim u moj mts aplikaciji jos uvek smo po starom. Verovatno do isteka ugovora.Mi koji smo vec pod Zmaj ugovorom, koliko vidim, teramo po starom paketu?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari